PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - postići potrebno znanje, vještinu i iskustvo u pravilnom pripremanju, gotovljenju, prezentiranju, izlaganju i posluživanju raznih skupina i pojedinačnih jela predviđene ovim nastavnim programom.
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • - vrste dokumenata, njihovo pisanje i praćenje po fazama proizvodnog procesa
NN 112/2004 • - predložiti izbor jela za obične prigodne obroke (kasnu večeru, picnic i razna vrsta primanja
NN 112/2004 • - samostalno sastavljanje, pripremanje, gotovljenje i nuđenje jela za jednostavnu cocktail party
NN 112/2004 • - u grupi i uz stručnu pomoć sudjelovati u pripremi, gotovljenju, prezentiranju i posluživanju bogatije cocktail party za određen broj osoba
NN 112/2004 • - uz stručnu pomoć i korištenje stručne literature sudjelovati u pripremanju, gotovljenju, izlaganju i posluživanju jela za razne vrste buffeta i svečanih obroka kao su banketi
NN 112/2004 • - obični obroci (kasna večera, picnic, vrtno primanje, suha putna hrana)
NN 112/2004 • - steći potrebno znanje, vještinu i sklonost za ukrašavanje i dekoriranje svečanijih hladnih predjela i hladnih izložaka
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, ukrašavanje, dekoriranje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje hladnih predjela od mesa, riba, rakova, školjki i glavonožaca
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - steći potrebito stručno znanje i vještinu i iskustvo za odabiranje, pripremanje i pravilno slaganje odgovarajuće dekoracije i garniture na hladnim izlošcima
NN 112/2004 • - dekoracija i garnitura (za hladne izloške od mesa, riba i morskih plodova
NN 112/2004 • - pomagati, analizirati i sudjelovati u pripremanju, gotovljenju, prezentiranju i posluživanju raznih toplih predjela od: (tvorničkih tijesta, domaćeg tijesta, hrustavog tijesta, lisnatog tijesta i prhkog tijesta
NN 112/2004 • - u grupi sudjelovati i pomagati oko pripreme, gotovljenja i posluživanja toplih predjela od raznih varenaca, nabujaka i hrustavaca (te pravilno odabiranje umaka uz ova jela)
NN 112/2004 • - vrste toplih predjela prema osnovnim tijestima od kojih se izrađuju i to predjela od: (tvorničkih tijesta, domaćeg tijesta, vučenog tijesta, tekućeg tijesta, hrustavog tijesta, lisnatog tijesta i prhkog tijesta)
NN 112/2004 • - topla predjela od raznih smjesa (varenci, nabujci i hrustavci)
NN 112/2004 • - samostalno i uz pomoć sudjelovati u pripremanju, gotovljenju, nuđenju i posluživanju jela od riba rakova, školjki i glavonožaca
NN 112/2004 • - samostalno određivanje odgovarajućih priloga, umaka i začina uz ista jela
NN 112/2004 • - jela od ribe (jela od: kuhane, ogrušane, pržene, pohane, pečene, pirjane i zapečene ribe)
NN 112/2004 • - u grupi sudjelovati, analizirati, promatrati i pomagati u pripremanju i gotovljenju, a zatim u izlaganju, prezentiranju i posluživanju gotovih mesnih jela od: (govedine, teletine, svinjetine, janjetine, peradi, iznutrica i od mljevenih mesa, divljači
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 139/09, Broj 60/07,
Broj 84/02, Broj 164/98,
Broj 152/08, Broj 36/94
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE