PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - upoznati se sa specifičnostima pripremanja, gotovljenja i posluživanja jela od žaba i puževa
NN 112/2004 • - u grupi sudjelovati, analizirati i pomagati u pripremanju i gotovljenju, a zatim u izlaganju, prezentiranju i posluživanju gotovih mesnih jela od: (govedine, teletine, svinjetine, janjetine, peradi, iznutrica i od mljevenih mesa)
NN 112/2004 • - steći potrebito znanje i iskustvo u odabiranju odgovarajućih priloga, variva i ,umaka uz razna gotova mesna jela
NN 112/2004 • - na licu mjesta uspoređivati razna jela, njihove značajke i kakvoće
NN 112/2004 • - naučiti i prepoznati određene pozicije, vrste i nazive dijela mesa koji su namijenjeni određenim jelima po narudžbi
NN 112/2004 • - uz pomoć i asistenciju obaviti sve potrebne pripremne radove za ova jela, te njihovo pripremanje, gotovljenje i to procesom (prženja, poprženja, pohanja i pečenja na žaru)
NN 112/2004 • - pravilno slagati jela s odgovarajućim prilozima na tanjure, zdjele ili plitice za posluživanja
NN 112/2004 • - koristeći udžbenik i stručnu pomoć osposobljavati se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje (jednostavnih) jela vegetarijanske kuhinje
NN 112/2004 • - steći potrebnu vještinu, znanje, iskustvo i brzinu u pripremanju, gotovljenju, prezentiranju, izlaganju i posluživanju raznih priloga, variva i garnitura od: (povrća, tjestenine i riže)
NN 112/2004 • - stručno i razumno namjenjivati pojedine priloge, variva i garniture uz odgovarajuća gotova mesna jela i jela po narudžbi te jela od riba, rakova, školjki, rakova i glavonožaca
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - obavljanje potrebnih radova za sastavljanje, pripremanje i gotovljenje raznih (jednostavnijih) garnitura uz mesna i riblja jela
NN 112/2004 • - jela od:(pirjanog, zapečenog, pečenog u pećnici i na žaru te punjenog) povrća
NN 112/2004 • - asistiranje, pomaganje i učenje kod pripremanja, gotovljenja, izlaganja, prezentiranja i posluživanja slatkih jela (kolača) od: (dizanog, vučenog, tekućeg, prhkog, hrustavog i lisnatog tijesta)
NN 112/2004 • - razna slatka jela (kolači) od: dizanog, vučenog, tekućeg, prhkog, hrustavog i lisnatog tijesta)
NN 112/2004 • - meni (povijest, pojam, sastavljanje, upute za sastavljanje)
NN 112/2004 • - upoznavanje i sticanje pravilnih radnih navika, znanja i vještina za uspješno obavljanje odgovarajućih poslova u kuhinji.
NN 112/2004 • - razumjeti i primjenjivati suvremene tehnologije u proizvodnom i poslužnom procesu,
NN 112/2004 • - upoznati prednosti i pomoć u korištenju suvremene kuhinjske administracije,
NN 112/2004 • - uvježbavati se u izračunavanju prodajnim cijena jela (kalkulacija) s različitim maržama,
NN 112/2004 • - uporaba normativa u pansionskom i izvanpansionskom poslovanju,,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 108/95, Broj 136/03,
Broj 78/00, Broj 43/04,
Broj 20/90, Broj 22/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE