PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - upoznati se sa specifičnostima pripremanja, gotovljenja i posluživanja jela od žaba i puževa


Stranica NN 112/2004

• - u grupi sudjelovati, analizirati i pomagati u pripremanju i gotovljenju, a zatim u izlaganju, prezentiranju i posluživanju gotovih mesnih jela od: (govedine, teletine, svinjetine, janjetine, peradi, iznutrica i od mljevenih mesa)


Stranica NN 112/2004

• - steći potrebito znanje i iskustvo u odabiranju odgovarajućih priloga, variva i ,umaka uz razna gotova mesna jela


Stranica NN 112/2004

• - na licu mjesta uspoređivati razna jela, njihove značajke i kakvoće


Internet NN 112/2004
• - naučiti i prepoznati određene pozicije, vrste i nazive dijela mesa koji su namijenjeni određenim jelima po narudžbi

Internet stranice NN 112/2004
• - uz pomoć i asistenciju obaviti sve potrebne pripremne radove za ova jela, te njihovo pripremanje, gotovljenje i to procesom (prženja, poprženja, pohanja i pečenja na žaru)

Internet stranice NN 112/2004 • - pravilno slagati jela s odgovarajućim prilozima na tanjure, zdjele ili plitice za posluživanja
Internet stranice NN 112/2004 • - koristeći udžbenik i stručnu pomoć osposobljavati se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje (jednostavnih) jela vegetarijanske kuhinje
Internet stranice NN 112/2004 • - steći potrebnu vještinu, znanje, iskustvo i brzinu u pripremanju, gotovljenju, prezentiranju, izlaganju i posluživanju raznih priloga, variva i garnitura od: (povrća, tjestenine i riže)
Internet stranice NN 112/2004 • - stručno i razumno namjenjivati pojedine priloge, variva i garniture uz odgovarajuća gotova mesna jela i jela po narudžbi te jela od riba, rakova, školjki, rakova i glavonožaca
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - obavljanje potrebnih radova za sastavljanje, pripremanje i gotovljenje raznih (jednostavnijih) garnitura uz mesna i riblja jela
Informacije NN 112/2004 • - jela od:(pirjanog, zapečenog, pečenog u pećnici i na žaru te punjenog) povrća
Poslovne stranice NN 112/2004 • - asistiranje, pomaganje i učenje kod pripremanja, gotovljenja, izlaganja, prezentiranja i posluživanja slatkih jela (kolača) od: (dizanog, vučenog, tekućeg, prhkog, hrustavog i lisnatog tijesta)
Pregledi NN 112/2004 • - razna slatka jela (kolači) od: dizanog, vučenog, tekućeg, prhkog, hrustavog i lisnatog tijesta)
Besplatno NN 112/2004 • - meni (povijest, pojam, sastavljanje, upute za sastavljanje)
Glasnik NN 112/2004 • - upoznavanje i sticanje pravilnih radnih navika, znanja i vještina za uspješno obavljanje odgovarajućih poslova u kuhinji.
Propis NN 112/2004 • - razumjeti i primjenjivati suvremene tehnologije u proizvodnom i poslužnom procesu,
Propis NN 112/2004 • - upoznati prednosti i pomoć u korištenju suvremene kuhinjske administracije,
Propis NN 112/2004 • - uvježbavati se u izračunavanju prodajnim cijena jela (kalkulacija) s različitim maržama,
Propis NN 112/2004 • - uporaba normativa u pansionskom i izvanpansionskom poslovanju,,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 108/95, Broj 136/03, Broj 78/00, Broj 43/04, Broj 20/90, Broj 22/09


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled