PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • -shvaćanje cjelokupnog procesa rada u suvremenoj gastronomiji,
NN 112/2004 • - tehničko i analitičko rješavanje problema u organizaciji i proizvodnji jela,
NN 112/2004 • - navikavati se na život, točnost, podnošljivost, obveze i rad,
NN 112/2004 • - održavanje radne i osobne higijene kao preduvjet kulturnog rada i zdravog proizvod,
NN 112/2004 • - racionalno iskorištavanje vremena, prostora, radne snage i materijala,
NN 112/2004 • - stjecanje potrebnog znanja, osposobljenosti i vještina za samostalno pripremanje, gotovljenje,
NN 112/2004 • - pravilno prezentiranje i posluživanje raznih skupina i vrsta jela predviđene ovim programom,
NN 112/2004 • - racionalno i ekonomično trošenje radne snage, vremena, potrošnih materijala i živežnih namirnica,
NN 112/2004 • - otvorenost u stjecanju novih znanja, vještina i stavova u funkciji osobnog i stručnog napredovanja.
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - samostalno i u grupi pripremanje, gotovljenje temeljnih (osnovnih) svijetlih i tamnih umaka
NN 112/2004 • - promatrati i u grupi analizirati pripremanje i gotovljenje hladnih umaka od voća, hladetine i sastavljenih (izvedenih) umaka s hladetinom
NN 112/2004 • - sastavljeni (izvedeni) hladni umaci od majoneze, octenog i drugi umaci
NN 112/2004 • - uz asistenciju i pomoć oblikovati živežne namirnice, pripremati i sastavljati salate od raznih namirnica s različitim umacima i začinima
NN 112/2004 • - u grupi i uz pomoć pripremati, gotoviti, oblikovati, ukrasiti, izlagati i posluživati hladna predjela od: (jaja, povrća, voća, riba, rakova, školjki, glavonožaca, mesa, suhomesnatih proizvoda i pikantnih zalogaja)
NN 112/2004 • - salate od riba, rakova, školjki i glavonožaca (začinjene umacima od majoneze i octenim umacima)
NN 112/2004 • - osposobiti se i uz korištene stručne literature i udžbenika samostalno pripremati, gotoviti i posluživati bistre (krepke i pojačano krepke juhe), guste juhe kao što su: (sluzave, ragu, krem, kašaste, narodne) od raznih namirnica te hladne juhe od: (
NN 112/2004 • - pomagati, analizirati i sudjelovati u pripremanju, gotovljenju, prezentiranju i posluživanju raznih toplih predjela od: (jaja, povrća, gljiva, tjestenina, riže, mesa, riba, rakova, školjki i glavonožaca)
NN 112/2004 • - samostalno pripremanje, gotovljenje, nuđenje i posluživanje jednostavnijih jela od riba rakova, školjki i glavonožaca
NN 112/2004 • - određivanje odgovarajućih priloga, umaka i začina uz ista jela
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 15/05, Broj 129/09,
Broj 5/09, Broj 121/03,
Broj 175/03, Broj 26/99
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE