PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• -shvaćanje cjelokupnog procesa rada u suvremenoj gastronomiji,


Stranica NN 112/2004

• - tehničko i analitičko rješavanje problema u organizaciji i proizvodnji jela,


Stranica NN 112/2004

• - navikavati se na život, točnost, podnošljivost, obveze i rad,


Stranica NN 112/2004

• - održavanje radne i osobne higijene kao preduvjet kulturnog rada i zdravog proizvod,


Internet NN 112/2004
• - racionalno iskorištavanje vremena, prostora, radne snage i materijala,

Internet stranice NN 112/2004
• - stjecanje potrebnog znanja, osposobljenosti i vještina za samostalno pripremanje, gotovljenje,

Internet stranice NN 112/2004 • - pravilno prezentiranje i posluživanje raznih skupina i vrsta jela predviđene ovim programom,
Internet stranice NN 112/2004 • - racionalno i ekonomično trošenje radne snage, vremena, potrošnih materijala i živežnih namirnica,
Internet stranice NN 112/2004 • - otvorenost u stjecanju novih znanja, vještina i stavova u funkciji osobnog i stručnog napredovanja.
Internet stranice NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - samostalno i u grupi pripremanje, gotovljenje temeljnih (osnovnih) svijetlih i tamnih umaka
Informacije NN 112/2004 • - promatrati i u grupi analizirati pripremanje i gotovljenje hladnih umaka od voća, hladetine i sastavljenih (izvedenih) umaka s hladetinom
Poslovne stranice NN 112/2004 • - sastavljeni (izvedeni) hladni umaci od majoneze, octenog i drugi umaci
Pregledi NN 112/2004 • - uz asistenciju i pomoć oblikovati živežne namirnice, pripremati i sastavljati salate od raznih namirnica s različitim umacima i začinima
Besplatno NN 112/2004 • - u grupi i uz pomoć pripremati, gotoviti, oblikovati, ukrasiti, izlagati i posluživati hladna predjela od: (jaja, povrća, voća, riba, rakova, školjki, glavonožaca, mesa, suhomesnatih proizvoda i pikantnih zalogaja)
Glasnik NN 112/2004 • - salate od riba, rakova, školjki i glavonožaca (začinjene umacima od majoneze i octenim umacima)
Propis NN 112/2004 • - osposobiti se i uz korištene stručne literature i udžbenika samostalno pripremati, gotoviti i posluživati bistre (krepke i pojačano krepke juhe), guste juhe kao što su: (sluzave, ragu, krem, kašaste, narodne) od raznih namirnica te hladne juhe od: (
Propis NN 112/2004 • - pomagati, analizirati i sudjelovati u pripremanju, gotovljenju, prezentiranju i posluživanju raznih toplih predjela od: (jaja, povrća, gljiva, tjestenina, riže, mesa, riba, rakova, školjki i glavonožaca)
Propis NN 112/2004 • - samostalno pripremanje, gotovljenje, nuđenje i posluživanje jednostavnijih jela od riba rakova, školjki i glavonožaca
Propis NN 112/2004 • - određivanje odgovarajućih priloga, umaka i začina uz ista jela
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 15/05, Broj 129/09, Broj 5/09, Broj 121/03, Broj 175/03, Broj 26/99


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled