PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - značajke važnijih svjetskih kuhinja (francuske, talijanske, španjolske, portugalske, bečke, britanske, ruske, orijentalne, mađarske, američke, kineske, japanske i hrvatske kuhinje)


Stranica NN 112/2004

• - osposobiti se za održavanje, čišćenje i korištenje raznim termičkim uređajima, strojevima, posuđem, namještajem, alatom i svekolikim inventarom


Stranica NN 112/2004

• - posjetom raznim hotelskim i ugostiteljskim objektima prepoznati razne kuhinje koje se razlikuju prema: (općem programu rada, kategorizaciji, veličini i kapacitetu, specifičnostima u organizaciji rada, izborom glavnim živežnih namirnica, djelokrugu rad


Stranica NN 112/2004

• - upoznati radno osoblje u kuhinji, broj izvršilaca te njihovu kvalifikacionu strukturu


Internet NN 112/2004
• - glavne i sporedne kuhinjske prostorije (građevinsko-arhitektonski, funkcionalni, radni i sanitarno-higijenski uvjeti)

Internet stranice NN 112/2004
• - pravilno pripremanje (čišćenje, guljenje, pranje, oblikovanje, sječenje i usitnjavanje raznih vrsta povrća za razne tehnološke procese

Internet stranice NN 112/2004 • - prepoznavanje raznih vrsta riba, rakova, školjki i glavonožaca
Internet stranice NN 112/2004 • - pravilno pripremanje ribe (čišćenje, guljenje, vađenje utrobe i škrga, pranje, cijeđenje, rasijecanje) za razne tehnološke procese
Internet stranice NN 112/2004 • - podjela, vrste i uporaba povrća u kuharstvu i općenito u prehrani
Internet stranice NN 112/2004 • - podjela, vrste i uporaba mesa od riba, rakova, školjki i glavonožaca u kuharstvu
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje i pravilna uporaba raznih uporaba (ekstrakta, marinada, smjesa, nadjeva, sredstava za zgušnjavanje, mješavina s maslacem, temeljaca i umaka)
Informacije NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, čuvanje i uporaba (ekstrakta, marinada, smjesa, nadjeva, sredstava za zgušnjavanje, mješavina s maslacem, temeljaca i umaka)
Poslovne stranice NN 112/2004 • - osposobiti se za samostalno pripremanje, gotovljenje i izdavanje raznih vrsta napitaka
Pregledi NN 112/2004 • - promatrati i asistirati tijekom pripremanja, gotovljenja, izlaganja i posluživanja raznih salata i ostalih hladnih predjela od jaja, i povrća
Besplatno NN 112/2004 • - ukrašavanje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje hladnih predjela
Glasnik NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje i izdavanje jednostavnih bistrih juha i jednostavnih priloga za iste juhe
Propis NN 112/2004 • - pomagati i pratiti tijekom pripremanja, gotovljenja i izdavanja jednostavnih gustim juha od povrća i žitarica
Propis NN 112/2004 • - u grupnom radu samostalno ili uz pomoć pripremati, gotoviti, izlagati i posluživati jednostavna topla predjela od: (jaja, povrća, tjestenina, riže, riba, rakova, školjki i glavonožaca)
Propis NN 112/2004 • - naučiti jednostavne tehnološke postupke gotovljena jela od povrća (kuhanjem, pirjanjem i prženjem)
Propis NN 112/2004 • - upoznavanje i stjecanje pravilnih radnih navika, znanja i vještina za uspješno obavljanje odgovarajućih poslova u kuhinji.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 94/09, Broj 9/05, Broj 132/06, Broj 50/07, Broj 20/06, Broj 21/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled