PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - značajke važnijih svjetskih kuhinja (francuske, talijanske, španjolske, portugalske, bečke, britanske, ruske, orijentalne, mađarske, američke, kineske, japanske i hrvatske kuhinje)
NN 112/2004 • - osposobiti se za održavanje, čišćenje i korištenje raznim termičkim uređajima, strojevima, posuđem, namještajem, alatom i svekolikim inventarom
NN 112/2004 • - posjetom raznim hotelskim i ugostiteljskim objektima prepoznati razne kuhinje koje se razlikuju prema: (općem programu rada, kategorizaciji, veličini i kapacitetu, specifičnostima u organizaciji rada, izborom glavnim živežnih namirnica, djelokrugu rad
NN 112/2004 • - upoznati radno osoblje u kuhinji, broj izvršilaca te njihovu kvalifikacionu strukturu
NN 112/2004 • - glavne i sporedne kuhinjske prostorije (građevinsko-arhitektonski, funkcionalni, radni i sanitarno-higijenski uvjeti)
NN 112/2004 • - pravilno pripremanje (čišćenje, guljenje, pranje, oblikovanje, sječenje i usitnjavanje raznih vrsta povrća za razne tehnološke procese
NN 112/2004 • - prepoznavanje raznih vrsta riba, rakova, školjki i glavonožaca
NN 112/2004 • - pravilno pripremanje ribe (čišćenje, guljenje, vađenje utrobe i škrga, pranje, cijeđenje, rasijecanje) za razne tehnološke procese
NN 112/2004 • - podjela, vrste i uporaba povrća u kuharstvu i općenito u prehrani
NN 112/2004 • - podjela, vrste i uporaba mesa od riba, rakova, školjki i glavonožaca u kuharstvu
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje i pravilna uporaba raznih uporaba (ekstrakta, marinada, smjesa, nadjeva, sredstava za zgušnjavanje, mješavina s maslacem, temeljaca i umaka)
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje, čuvanje i uporaba (ekstrakta, marinada, smjesa, nadjeva, sredstava za zgušnjavanje, mješavina s maslacem, temeljaca i umaka)
NN 112/2004 • - osposobiti se za samostalno pripremanje, gotovljenje i izdavanje raznih vrsta napitaka
NN 112/2004 • - promatrati i asistirati tijekom pripremanja, gotovljenja, izlaganja i posluživanja raznih salata i ostalih hladnih predjela od jaja, i povrća
NN 112/2004 • - ukrašavanje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje hladnih predjela
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje i izdavanje jednostavnih bistrih juha i jednostavnih priloga za iste juhe
NN 112/2004 • - pomagati i pratiti tijekom pripremanja, gotovljenja i izdavanja jednostavnih gustim juha od povrća i žitarica
NN 112/2004 • - u grupnom radu samostalno ili uz pomoć pripremati, gotoviti, izlagati i posluživati jednostavna topla predjela od: (jaja, povrća, tjestenina, riže, riba, rakova, školjki i glavonožaca)
NN 112/2004 • - naučiti jednostavne tehnološke postupke gotovljena jela od povrća (kuhanjem, pirjanjem i prženjem)
NN 112/2004 • - upoznavanje i stjecanje pravilnih radnih navika, znanja i vještina za uspješno obavljanje odgovarajućih poslova u kuhinji.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 94/09, Broj 9/05,
Broj 132/06, Broj 50/07,
Broj 20/06, Broj 21/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE