PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Znati postaviti granice teksta na radnom dokumentu i postaviti način rada s uključenim znakom paragrafa.
NN 112/2004 • Poznavanje umijeća navigacije kroz računalske i LAN resurse.
NN 112/2004 • Operativno poznavanje pojmova kao što su: adresa dokumenta, naziv datoteke i tip datoteke. Pokretanje programa za obradu teksta.
NN 112/2004 • Pogled na računalske resurse iz radnog stola programa za obradu teksta.
NN 112/2004 • Korištenje sustava Pomoći ugrađenog u program za obradu teksta.
NN 112/2004 • Kombinira se teorijska i praktična nastava uz korištenje metoda usmenog izlaganja, razgovora, demonstracije i praktičnih radova. Potrebno je inzistirati na problemskoj nastavi i projektnoj nastavi.
NN 112/2004 • - upoznavanje i stjecanje pravilnih radnih navika, znanja i vještina za uspješno obavljanje odgovarajućih poslova u kuhinji.
NN 112/2004 • - prepoznati i znati izvore opasnosti pri radu i potrebne mjere zaštite,
NN 112/2004 • - primjenjivati stečena teorijska i ostala stručna znanja u praktičnom i korisnom radu suvremene kuhinje,
NN 112/2004 • - osposobiti se čitanje stručne literature i njezinu primjenu u praksi,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - razviti radne navike (urednost, točnost, pažljivost i odgovornost) prema radnim zadacima,
NN 112/2004 • - usavršavati toleranciju prema drugim sudionicima u radu i privikavanje na zajednički rad,
NN 112/2004 • - racionalno iskorištavanje vremena, prostora, radne snage i materijala,
NN 112/2004 • - stjecanje potrebnog znanja, osposobljenosti i vještina za samostalno pripremanje, gotovljenje,
NN 112/2004 • pravilno prezentiranje i posluživanje raznih skupina i vrsta jela predviđene ovim programom.
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • - usporediti i analizirati jelo koje ima sve značajke suvremene, zdrave, kreativne, jednostavne i autohtone prehrane s jelom koji nema te kakvoće
NN 112/2004 • - upoznati se na licu mjesta s izvorima opasnosti na radnom mjestu, te poduzimanje potrebitih mjera i postupaka da se spriječi takva opasnost
NN 112/2004 • - steći uvid u kreativnost, atraktivnost i zanimljivost poziva i zanimanje
NN 112/2004 • - posebno istaći i demonstrirati jela hrvatske, nacionalne, narodne i regionalne kuhinje
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 99/07, Broj 12/97,
Broj 106/07, Broj 12/07,
Broj 114/93, Broj 60/92
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE