PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• Znati postaviti granice teksta na radnom dokumentu i postaviti način rada s uključenim znakom paragrafa.


Stranica NN 112/2004

• Poznavanje umijeća navigacije kroz računalske i LAN resurse.


Stranica NN 112/2004

• Operativno poznavanje pojmova kao što su: adresa dokumenta, naziv datoteke i tip datoteke. Pokretanje programa za obradu teksta.


Stranica NN 112/2004

• Pogled na računalske resurse iz radnog stola programa za obradu teksta.


Internet NN 112/2004
• Korištenje sustava Pomoći ugrađenog u program za obradu teksta.

Internet stranice NN 112/2004
• Kombinira se teorijska i praktična nastava uz korištenje metoda usmenog izlaganja, razgovora, demonstracije i praktičnih radova. Potrebno je inzistirati na problemskoj nastavi i projektnoj nastavi.

Internet stranice NN 112/2004 • - upoznavanje i stjecanje pravilnih radnih navika, znanja i vještina za uspješno obavljanje odgovarajućih poslova u kuhinji.
Internet stranice NN 112/2004 • - prepoznati i znati izvore opasnosti pri radu i potrebne mjere zaštite,
Internet stranice NN 112/2004 • - primjenjivati stečena teorijska i ostala stručna znanja u praktičnom i korisnom radu suvremene kuhinje,
Internet stranice NN 112/2004 • - osposobiti se čitanje stručne literature i njezinu primjenu u praksi,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - razviti radne navike (urednost, točnost, pažljivost i odgovornost) prema radnim zadacima,
Informacije NN 112/2004 • - usavršavati toleranciju prema drugim sudionicima u radu i privikavanje na zajednički rad,
Poslovne stranice NN 112/2004 • - racionalno iskorištavanje vremena, prostora, radne snage i materijala,
Pregledi NN 112/2004 • - stjecanje potrebnog znanja, osposobljenosti i vještina za samostalno pripremanje, gotovljenje,
Besplatno NN 112/2004 • pravilno prezentiranje i posluživanje raznih skupina i vrsta jela predviđene ovim programom.
Glasnik NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Propis NN 112/2004 • - usporediti i analizirati jelo koje ima sve značajke suvremene, zdrave, kreativne, jednostavne i autohtone prehrane s jelom koji nema te kakvoće
Propis NN 112/2004 • - upoznati se na licu mjesta s izvorima opasnosti na radnom mjestu, te poduzimanje potrebitih mjera i postupaka da se spriječi takva opasnost
Propis NN 112/2004 • - steći uvid u kreativnost, atraktivnost i zanimljivost poziva i zanimanje
Propis NN 112/2004 • - posebno istaći i demonstrirati jela hrvatske, nacionalne, narodne i regionalne kuhinje
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 99/07, Broj 12/97, Broj 106/07, Broj 12/07, Broj 114/93, Broj 60/92


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled