PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2160 NN 112/2004

• Tehnološki uvjeti, mogućnost oblikovanja, zatvaranja, otvaranja, nanošenja deklaracije.


Stranica 2004-08-112-2160 NN 112/2004

• - osposobiti učenike kako proizvesti i sačuvati kvalitetu mlijeka te pravilno koristiti mlijeko u izradi mliječnih proizvoda;


Stranica 2004-08-112-2160 NN 112/2004

• - osposobiti učenike za proizvodnju stočne hrane, njegu životinja i naučiti o važnosti hranidbe;


Stranica 2004-08-112-2160 NN 112/2004

• Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji


Internet NN 112/2004
• VIII. Proizvodnja i promet svježeg mlijekaUsvojiti znanja o bitnosti zaštite na radu u mljekarskoj industriji

Internet stranice NN 112/2004
• Steći osnovna znanja i uočiti razlike ručne i strojne mužnje

Internet stranice NN 112/2004 • Usvojiti znanja o bitnosti povoljnih uvjeta u stočnim nastambama
Internet stranice NN 112/2004 • Usvojiti znanja o proizvodnji i prometu svježeg mlijeka- pojam, uloga
Internet stranice NN 112/2004 • - hranidba u pojedinim fazama procesa proizvodnje mlijeka, hranjive tvari i voda, ugljikohidrati, masti, proteini, minerali i vitamini
Internet stranice NN 112/2004 • - porijeklo mikroorganizama mlijeka; infekcije mlijeka i vimena, infekcije mlijeka izvan vimena
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - ovladati znanjima i vještinama za proizvodnju različitih mliječnih proizvoda, te pravilnog korištenja mlijeka radi proizvodnje fermentiranih mliječnih napitaka.
Informacije NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
Poslovne stranice NN 112/2004 • VI. Nusproizvodi prerade mlijekaUsvojiti osnovna znanja o otkupu i sakupljanju mlijeka putem sabirnih mjesta i sabirališta
Pregledi NN 112/2004 • Učenici trebaju usvojiti osnovna saznanja o važnosti uzimanja uzorka i njegovoj senzorskoj i fizikalnokemijskoj analizi
Besplatno NN 112/2004 • Usvojiti osnovna znanja o izolaciji čistih kultura za mliječno kisele proizvode te pripremu hranjivih podloga
Glasnik NN 112/2004 • Usvojiti osnovna znanja proizvodnje fermentiranih mliječnih proizvoda
Propis NN 112/2004 • Usvojiti osnovna znanja proizvodnje nusproizvoda prerade mlijeka- otkup i sakupljanje mlijeka
Propis NN 112/2004 • - fizikalno-kemijske analize (stupanj kiselosti, specifična težina, postotak mliječne masti, suha tvar, prisutnost mikroorganizama)
Propis NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
Propis NN 112/2004 • V. Kontrola proizvodnje maslacaUsvojiti osnovna znanja proizvodnje sira te uočiti promjene prilikom faza proizvodnje
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 70/05, Broj 22/93, Broj 38/07, Broj 79/07, Broj 87/93, Broj 99/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled