PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2160 NN 112/2004

• Usvojiti osnovna znanja o proizvodnji pojedinih vrsta sireva


Stranica 2004-08-112-2160 NN 112/2004

• Usvojiti osnovna saznanja grešaka koje mogu nastati tokom proizvodnog procesa


Stranica 2004-08-112-2160 NN 112/2004

• Usvojiti znanja i bit nadzora proizvodnje maslaca na tržištu na izračunavanje randmana i njegove kontrole- odabiranje i priprema mlijeka za sir


Stranica 2004-08-112-2160 NN 112/2004

• - greške konzistencije (lomljiv i grudičast maslac, maziv i ljepljiv maslac, nepravilan raspored vode u maslacu)


Internet NN 112/2004
• - promjene okusa i mirisa (užeglost, okus po siru, kiseo okus, okus po kvascu, okus po ribi…)

Internet stranice NN 112/2004
• Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji

Internet stranice NN 112/2004 • Usvojiti znanja o pripremi i važnosti pojedinih sastojaka pri proizvodnji stočne hrane
Internet stranice NN 112/2004 • Usvojiti znanja o određivanju parametara biološke vrijednosti krmiva
Internet stranice NN 112/2004 • Usvojiti znanja o uvjetima smještaja muznih životinja, o higijeni prostora te prostoru potrebnom za nesmetano kretanje radnika
Internet stranice NN 112/2004 • Usvojiti znanja o načinima mužnje, usvojiti vještine ručne i strojne mužnje te primarne obrade mlijeka
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - ovladati praktičnim saznanjima skupljanja i transporta mlijeka te važnosti određivanja pojedinih sastojaka;
Informacije NN 112/2004 • III. Fermentirani mliječni napitciUsvojiti osnovna znanja o sakupljanju i transportu mlijeka u radnom procesu te bitnost određivanja pojedinih parametara
Poslovne stranice NN 112/2004 • Usvojiti znanja o termičkoj obradi, te o uređajima u kojima se termički obrađuje i njihovo održavanje
Pregledi NN 112/2004 • Usvojiti osnovna i praktična saznanja o proizvodnji fermentiranih mliječnih napitaka- sabirna mjesta
Besplatno NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
Glasnik NN 112/2004 • Usvojiti znanja ovisno o fazama proizvodnje sira u radnom procesu
Propis NN 112/2004 • Usvojiti znanja o fazama proizvodnje vrhnja i maslaca u radnom procesu
Propis NN 112/2004 • Objasniti osnovne postupke u radu na računalu pri pripremi za izradu propagandnih materijala i svladati 1-2 grafička programa na računalu.
Propis NN 112/2004 • Pripreme za rad (razne skice, dizajn), naučiti koristiti se Internetom u profesionalne svrhe.
Propis NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultati (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 65/05, Broj 97/08, Broj 136/03, Broj 31/95, Broj 114/07, Broj 14/09


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled