PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 11/2004 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
NN 11/2004 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
NN 11/2004 • gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
NN 11/2004 • c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70° C;
NN 11/2004 • d) vuna prana u alkalnoj vodenoj otopini pri pH vrijednosti 10, uz dodatak natrijeva karbonata (Na 2CO3) u količini od 1,5 do 2 g na litru, i sušena u zračnoj struji pri temperaturi 80° C;
NN 11/2004 • e) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje i slično;
NN 11/2004 • f) mlijeko i proizvodi od mlijeka gdje je sirovo mlijeko bilo pasterizirano pod nadzorom ovlaštenog veterinara na temperaturi od 71,7° C kroz 15 sec, nakon čega je bilo podvrgnuto:
NN 11/2004 • – procesu sušenja koje uključuje zagrijavanje s jednakim učinkom toplinske obrade kao i u prethodnom stavku; ili
NN 11/2004 • – obradi kojom je postignuta pH vrijednost manja od 6 kroz najmanje 1 sat;
NN 11/2004 • g) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini ili salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 11/2004 • h) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;
NN 11/2004 • i) trajni suhomesnati proizvodi ukoliko udovoljavaju sljedećim uvjetima: aktivnost vode od 0,93 ili manje, pH vrijednost manje od 6, vrijeme zrenja najmanje 9 mjeseci i težina od najmanje 5,5 kg.
NN 11/2004 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na pošiljke podrijetlom iz sljedećih zemalja:
NN 11/2004 • Danom stupanja na snagu ove Naredbe prestaje važiti Naredba o zabrani uvoza u Republiku Hrvatsku i provoza preko područja Republike Hrvatske živih domaćih papkara (goveda, ovaca, koza i svinja) i divljih papkara, proizvoda od papkara kao i životinjske hrane i stelje radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku zarazne bolesti slinavke i šapa (»Narodne novine« br. 71/2002.).
NN 11/2004 • Ova Naredba stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
NN 11/2004 • Ustavni sud Republike Hrvatske, u Prvom vijeću za odlučivanje o ustavnim tužbama, u sastavu sudac Željko Potočnjak, predsjednik Vijeća, te suci Marijan Hranjski, Agata Račan, Smiljko Sokol, Nevenka Šernhorst i Milan Vuković, u postupku pokrenutom ustavnom tužbom Z. M. iz B., kojeg zastupa Lj. K.-S., odvjetnica iz V., na sjednici održanoj dana 22. siječnja 2004. godine, jednoglasno je donio
NN 11/2004 • – rješenje Županijskog suda u Bjelovaru, broj: Gž.87/2001-2 od 25. siječnja 2001. godine,
NN 11/2004 • – rješenje Općinskog suda u Virovitici, broj: Ovr.129/99-24 od 5. prosinca 2000. godine, te se predmet vraća Općinskom sudu u Virovitici na ponovni postupak.
NN 11/2004 • 1. Ustavna tužba podnijeta je protiv rješenja Županijskog suda u Bjelovaru, broj: Gž.87/2001-2 od 25. siječnja 2001. godine. Tim je rješenjem odbijena žalba podnositelja i potvrđeno je rješenje Općinskog suda u Virovitici, broj: Ovr.129/99-24 od 5. prosinca 2000. godine.
NN 11/2004 • Osporenim prvostupanjskim rješenjem izvršena je dosuda nekretnina opisanih u izreci rješenja za kupovninu od 1,00 kn.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 70/01, Broj 98/07,
Broj 81/94, Broj 22/92,
Broj 14/05, Broj 87/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE