PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 20/1992 • U prostorijama iz stavka I. ovog članka moraju se osigurati potrebni uređaji i oprema za kontrolu higijenske ispravnosti i sastava vode, sirovina i gotovih proizvoda.
NN 20/1992 • lznimno od odredbe stavka 1. ovog članka, objekt u kojem se prerađuju sirovine i proizvodi životinjskog podrijetIa namijenjeni prehrani ljudi, ovisno o vrsti i opsegu pro- izvodnje, za ispitivanje sirovina i gotovih proizvoda može se koristiti uslugama ovlaštenog laboratorija.
NN 20/1992 • Objekt za rasijecanje ribe i preradu ribljeg mesa, ovisno o načinu i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremIjene prostorije:
NN 20/1992 • 16. za uskladištenje začina, aditiva, ulja i materijala za pakiranje;
NN 20/1992 • 17. za čišćenje, pranje i dezinfekciju prijevoznih sredstava.
NN 20/1992 • Objekti iz stavka 1. ovog članka moraju udovoljavati općim uvjetima za izgradnju i uređenje propisanim u člancima 5. do 27. i člancima 29. do 36. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Svježe ulovljena ili zamrznuta riba prima se samo u prostoriju određenu za tu svrhu (s vodenim kanalom ili bez njega), u prihvatni bazen ili na pokretnu traku koja ima poseban odvod vode.
NN 20/1992 • Za primarnu obradu morske ribe može se upotrebljavati i tekuća morska voda koja se dovodi i odvodi posebno obilježenim vodovima odnosno kanalima.
NN 20/1992 • Morska se voda mora dovoditi s odgovarajuće dubine (gdje su struje stalne) i dovoljne udaljenosti od obale. U vodotok morske vode, odmah iza mjesta dobivanja, mora biti postavljen plinski klorinator s automatskim dozatorom. Mogu se koristiti i zdenci s morskom vodom, s istim uvjetima za kloriranje vode.
NN 20/1992 • Gotovi se proizvodi skladište u posebne prostorije za polutrajne konzerve, za trajne konzerve i za soljene i sušene proizvode.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 20/1992 • Gotovi proizvodi pakiraju se u prostoriji koja mora imati odgovarajući broj opreme za pranje ruku.
NN 20/1992 • U prostoriji za uskladištenje materijala za pakiranje mora biti posebno izdvojen dio za smještaj jestivog ulja i začina pakiranih u veće ambalažne jedinice.
NN 20/1992 • Ulje i začini za dnevnu potrošnju moraju se pripremati u prostoriji koja udovoljava uvjetima propisanim u članku 145. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Uređenje drugih prostorija iz članka 149. ovog pravilnika mora biti u skladu sa člankom 96 i člancima 101. do 103, člancima 111. i 116. i člancima 143. do 146. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • OBJEKTI ZA RASIJECANJE I PRERADU RAKOVA, ŠKOLJKI, PUŽEVA I ŽABA
NN 20/1992 • Objekt za rasijecanje i preradu rakova, školjki, puževa i žaba, ovisno o načinu rada i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:
NN 20/1992 • 1. za primanje sirovine, s prihvatnim bazenima, posudama ili drugom odgovarajućom vrstom opreme;
NN 20/1992 • 13. za čišćenje, pranje i dezinfekciju prijevoznih sredstava.
NN 20/1992 • Prostorije iz stavka 1. ovog članka. po uređenju i opremljenosti, moraju udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 5. do 27, člancima 29. do 36, članku 96, člancima 101. do 103. i člancima 111, 116. i 130. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Ako se u objektu izrađuju proizvodi koji se podvrgavaju daljim tehnološkim postupcima. uređenje prostorija i opreme za proizvodnju mora udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 140, 141. i 144. ovog pravilnika.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 83/02, Broj 104/95,
Broj 122/03, Broj 114/08,
Broj 20/09, Broj 15/06
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE