PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2166 NN 112/2004

• -upoznati primjenu raznih aparata i miješalica, te održavanje slastičarske radionice


Stranica 2004-08-112-2166 NN 112/2004

• -znati prepoznati na kojem stolu radimo određene slastice, posuđe i pribor-opremiti po sanitarnim propisima


Stranica 2004-08-112-2166 NN 112/2004

• 5. Zaštita na radu i prva pomoć-naučiti važnost zaštite na radu i prve pomoći


Stranica 2004-08-112-2166 NN 112/2004

• 6. Slastičarski sitni inventar-prepoznati inventar koji nam treba u pripremi određene slastice


Internet NN 112/2004
• znati ga pravilno upotrijebiti u izradi što kvalitetnije slastice

Internet stranice NN 112/2004
• upoznati princip rada sa određenim alatom-inventar koji koristimo u slastičarstvu kod pripreme slastica

Internet stranice NN 112/2004 • -poznavati tijesta po načinu i namirnicama koje upotrebljavamo, usvojiti znanje i primjenu u slastičarstvu-krumpirovo
Internet stranice NN 112/2004 • 8. Slatka jela od lisnatog tijesta-razumjeti i znati pripremiti tijesto
Internet stranice NN 112/2004 • -utvrditi i znati termički obraditi slasticu-savijača od lisnatog tijesta s jabukama, višnjama, sirom, mesom
Internet stranice NN 112/2004 • 9. Priprema dizanog tijesta-znati prepoznati postupak kvalitetne fermentacije
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • 10. Krumpirovo tijesto-usvojiti znanje u pripremi kvalitetnog tijesta
Informacije NN 112/2004 • -usvojiti znanja u pripremi kvalitetnog tijesta-savijača sa sirom, jabukama, višnjama
Poslovne stranice NN 112/2004 • 12. Tekuće tijesto-usvojiti znanje u izradi i pripremi tijesta
Pregledi NN 112/2004 • -objasniti razliku između tijesta za pohanje i tijesta za palačinke-palačinke s orasima, čokoladom, marmeladom
Besplatno NN 112/2004 • 14. Hruskavo tijesto-usvojiti znanje termičke obrade i pečenja
Glasnik NN 112/2004 • 15. Osnovni biskviti-znati napraviti osnovnu biskvitnu smjesu
Propis NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanje, vještina i umijeće)Nastavni sadržaj
Propis NN 112/2004 • -navesti nastavni sadržaj 1. razreda-ponavljanje gradiva 1.razreda
Propis NN 112/2004 • 3. Dizano tijesto-ponoviti vježbe 1.razreda te ih znati samostalno primijeniti u vježbama
Propis NN 112/2004 • 4. Hladno (prhko) dizano tijesto-znati razliku između dizanog i hladnog dizanog tijesta
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 53/00, Broj 69/07, Broj 69/98, Broj 95/94, Broj 88/02, Broj 55/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled