PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • 6. Hrskavo tijesto-naučiti druge načine osim klasičnih nadjeva u kombinaciji hrskavog tijesta
NN 112/2004 • -samostalno odrediti umak, preljev prema određenim nadjevima-kombinacija nadjeva, preljeva i umaka
NN 112/2004 • 9. Biskviti-usvojiti i znati prepoznati razlike između određenih biskvita
NN 112/2004 • 10. Priprema raznih vrsta torta, rolada, odrezaka i krema-usvojiti znanje u pripremi svih vrsta biskvita
NN 112/2004 • -služiti se sa tuljcem za špricanje, slastičarskom pisaljkom
NN 112/2004 • 11. Deserti i minjoni-znati razliku između deserta i minjona
NN 112/2004 • 13. Varenci, nabujci-znati utvrditi razliku između nabujka i varenaca
NN 112/2004 • 14. Žele i voćne salate-znati svrhu i razlog želiranja voća
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanje, vještina i umijeće)Nastavni sadržaj
NN 112/2004 • 1. Uvod-utvrđivanje i produbljivanje usvojenih znanja i vještina iz prethodnih razreda te razgovor i priprema učenika za završetak školovanja zanimanje slastičar
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • 2. Tijesta (termička obrada slastica, flambiranje)-usvojiti i samostalno izraditi sve vrste tijesta sa određenim nadjevom
NN 112/2004 • 3. Biskviti i kreme-usvojiti znanja za potpunu samostalnu izvedbu određene slastice
NN 112/2004 • -znati ukrasiti i samostalno skicirati po potrebi dekoraciju slastice (tortu, odrezak)
NN 112/2004 • 6. Slastice na bazi želatine i slatkog vrhnja-znati i usvojiti znanje u pripremi svih vrsta slastica
NN 112/2004 • 8. Zdrave slastice-naučiti slastice i njihovo značenje i pripremu
NN 112/2004 • -znati nove trendove koji se pojavljuju u slastičarstvu, npr. kod kreativnog slastičarstva-vegetarijanske slastice
NN 112/2004 • Petar Andrović – «Slastice» do pripreme novog adekvatnog udžbenika
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultati /Znanja, vještine i umijeća/Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • -Zakonska regulativa zaštite na radu-Upoznati svrhu primjene zakona u cilju sprečavanja ozljeda na radu, profesionalnih bolesti i drugih bolesti u svezi s radom te zaštita radnog okoliša-Važnost Zakona o zaštiti na radu
NN 112/2004 • -Koji su subjekti Zakona o zaštiti na radu, njihova prava, obveze i odgovornosti
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 181/03, Broj 23/09,
Broj 38/04, Broj 2/08,
Broj 10/95, Broj 101/98
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE