PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Upoznati učenike s poželjnim oblicima ponašanja osobe koja pruža uslugu gostima
NN 112/2004 • Upoznati s neophodnošću stvaranja socijalnih odnosa, kao što su: ljubaznost, gostoljubivost, obzirnost, poštovanje, tolerancija i dr.
NN 112/2004 • Prilagodba običaja s kojima smo intimno srasli i koji su dio naše osobnosti u nova životna okruženja konkretno vezana uz ugostiteljstvo i općenito međuljudski odnosi. Objašnjenje riječi bonton, porijeklo riječi i kada se pojavljuje
NN 112/2004 • Oblici pripreme za posao, značaj psihičke, fizičke i profesionalne pripreme
NN 112/2004 • Poželjni oblici ponašanja kuhara, kuhara i slastičara s gostom, ali i u međusobnim odnosima
NN 112/2004 • Zakonitosti primjene bontona u ugostiteljskim objektima komparacija s drugim zemljama
NN 112/2004 • Upoznavanje s dvojakošću njegove životne uloge: profesionalno ugostitelja, u slobodno vrijeme gost
NN 112/2004 • Stvoriti kod učenika spoznaje neophodne za savladavanje stručnih sadržaja tijekom obrazovanja, u zanimanju slastičar, te primjena ovih znanja u različitim situacijama.
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Naučiti osnovna znanja i primijeniti bitne karakteristike posluživanja
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Pravovremeno i adekvatno koristiti pomoćne ugostiteljske prostorije.
NN 112/2004 • Znati odrediti, urediti i održavati namještaj u ugostiteljskom objektu.
NN 112/2004 • Obrazložiti vrstu i količinu posuđa u ugostiteljskim objektima i poslovnim jedinicama.
NN 112/2004 • Pravilno upotrijebiti, održavati i skladištiti pribor za slastice.
NN 112/2004 • Ispravno rukovati i adekvatno održavati uređaje i aparate u ugostiteljstvu.
NN 112/2004 • Nabrojati i navesti namjenu pojedinog sitnog stolnog inventara, te isti pravilno upotrebljavati u funkciji rada.
NN 112/2004 • Namještaj u različitim ugostiteljskim objektima i njihovim dijelovima.
NN 112/2004 • Odrediti kvalitetu i kvantitetu ugostiteljskog osoblja u pojedinom ugostiteljskom objektu.
NN 112/2004 • Obaviti pripremne radove u različitim ugostiteljskim objektima i poslovnim jedinicama.
NN 112/2004 • Naučiti karakteristike a la carte sustava poslovanja i rada u njemu.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 152/09, Broj 53/02,
Broj 2/09, Broj 9/07,
Broj 16/02, Broj 116/03
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE