PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • V. Bukovac, C. Medović, B. Čikoš - secesija, S. Raškaj, kiparstvo
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultati (znanja, vještina i umijeća) Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • - Objasniti i definirati osnovne pojmove istraživanja marketinga u turizmu, te razumjeti potrebu za istraživanjem
NN 112/2004 • - Uputiti na različite metode i tehnike istraživanja, te na njihove prednosti i nedostatke
NN 112/2004 • - Razgovarati i objasniti ulogu i povezanost elemenata spleta: proizvod, cijena, promocija, distribucija
NN 112/2004 • - Okruženje tvrtke ili obrta u marketinškom smislu (dobavljači, kupci, konkurencija, javnost)
NN 112/2004 • - Metode istraživanja (upitnici, ankete, razgovori, analize i sl.)
NN 112/2004 • - Korelacije trendova, mišljenje stručnjaka, analiza ukrižanog utjecaja
NN 112/2004 • - Faze razvoja usluge u turizmu (uvođenje, rast, zrelost, faza opadanja,
NN 112/2004 • - Marketing miks u odnosu na ciljno tržište (usluga u turizmu, cijena smještaja, mjesto – turistička odrednica, promidžba)
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - Simboli osobnosti, raspoloženja, stručnosti, stvaranje imidža poduzeća ili obrta
NN 112/2004 • - Informacije, informacijski sustavi, umreženost i uloga menadžera
NN 112/2004 • Stjecanje osnovnih znanja, vještina i navika koje će omogućiti samostalno obavljanje poslova u ugostiteljskoj djelatnosti, vezanih uz posluživanje pića – posebno uz vino i vinarstvo.
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Spoznati ulogu sommelijerstva u suvremenom ugostiteljstvu.Enologija - pojam.
NN 112/2004 • Prepoznati zdravstvenu, religijsku i kulturološku ulogu vina.
NN 112/2004 • Primijeniti znanja o sommelijerstva u kulturološkoj komponenti Vino - pojam.
NN 112/2004 • 3. Osnove hrvatskog vinogradarstvaUpoznati i navesti povijesne karakteristike vinogradarstva.
NN 112/2004 • Izreći regije, podregije, vinogorja i zone hrvatskog podneblja.
NN 112/2004 • 4. Osnovni postupci proizvodnje vinaNavesti postupke proizvodnje bijeloga, crnoga i pjenušavog vina.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 136/03, Broj 73/92,
Broj 59/04, Broj 30/07,
Broj 7/00, Broj 59/92
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE