PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• 5. Vrste vinaGrupirati vina prema organoleptičkim značajkama.


Stranica NN 112/2004

• Razvrstati pjenušava vina i navesti značajke pojedine grupe.


Stranica NN 112/2004

• Naučiti uporabu vina namijenjenih za daljnju preradu i doradu. Podjela vina prema boji.


Stranica NN 112/2004

• 6. Punjenje vinaNaučiti značaj vremenske determinante te načina pretakanja i punjenja vina u boce.


Internet NN 112/2004
• Odgovorno preuzimati i pravilno postupati s vinskom ambalažom.

Internet stranice NN 112/2004
• Prepoznati vino s obzirom na elemente punjenja tj. vinskih boca.

Internet stranice NN 112/2004 • Pokazati dijelove etikete važne za spoznaju o vinu i drugim značajkama.Kada i kako puniti vino.
Internet stranice NN 112/2004 • 7. Analiza vina i organoleptičko ocjenjivanje vinaDefiniranje odgovarajuće boje vina te ocjenjivanje vina na osnovi boje i prozirnosti.
Internet stranice NN 112/2004 • Navesti elemente okusa kod ocjenjivanja karakteristika vina.
Internet stranice NN 112/2004 • Utvrditi i donijeti sud o svim prethodnim elementima organoleptičkog ispitivanja vina. Ocjenjivanje vidom.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • 8. Čuvanje vina u restoranuPrepoznati ulogu vinskog podruma u ugostiteljskim objektima različite vrste i kategorije.
Informacije NN 112/2004 • Nabrojiti ulogu vinskog podruma u skladištenju i očuvanju vina.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Izreći ulogu dnevnih podruma u svakodnevnom radu ugostiteljskog djelatnika.Vinski podrum - restorana.
Pregledi NN 112/2004 • Izraditi odgovarajuću vinsku kartu za različite vrste ugostiteljskih poslovnih jedinica.
Besplatno NN 112/2004 • Istaknuti bitne elemente vina na vinskoj karti.Vinska karta - pojam.
Glasnik NN 112/2004 • 10. Sklad jela i vinaNaučiti i primijeniti pravila slaganja jela i vina različitim varijantama uz poštivanje tradicije i lokalnih običaja.Tehnika slaganja jela i vina:
Propis NN 112/2004 • Odrediti i procijeniti temperature posluživanje vina te pri tome savladati tehniku «frapiranja» i « šambriranja» različitih vina.
Propis NN 112/2004 • Koristiti i održavati inventar potrebit za posluživanje vina.
Propis NN 112/2004 • Izabrati i primijeniti odgovarajuće čaše za svaku vrstu vina.
Propis NN 112/2004 • Nastava se realizira jedan sat tjedno. Nastavne metode: usmena, dokumentacijska, demonstracijska, laboratorijska, operacijska… Socijalni oblici: frontalni, skupni, individualni…Nastava se treba održavati u učionici – kabinetu ugostiteljskog posluživanja koja sadrži svu potrebnu opremu, inventar i didaktička pomagala (TV, video, grafoskop, kompjutor, promidžbeni materijali, sredstva ponude, administrativna dokumentacija, časopisi…) te nužne namirnice i pića.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 92/95, Broj 124/02, Broj 80/02, Broj 128/08, Broj 42/06, Broj 167/04


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled