PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• Redovito pohađanje nastave, te za potrebe nastave imati propisani udžbenik kao i bilježnicu (format po izboru). Kao posebna obveza pred učenika postavlja se savjesnost pri korištenja opreme, inventara i materijala.


Stranica NN 112/2004

• Poznavanje i razumijevanje nastavnih sadržaja ocjenjuju se usmenim i pismenim ispitivanjem sadržaja (zadaci objektivnog tipa). Sudjelovanje učenika u usvajanju nastavnih sadržaja ocjenjuje se elementima ocjenjivanja zalaganja. Vještine se ocjenjuju primjenom znanja u izradi samostalnih zadataka, pravilnim rukovanjem inventara i pravilnim izvođenjem pojedinih postupaka.


Stranica NN 112/2004

• - smišljeno i racionalno vođenje cjelokupne organizacije rada suvremene kuhinje,


Stranica NN 112/2004

• - sposobnost razvijanja kritičkog i samokritičkog mišljenja,


Internet NN 112/2004
• - racionalna analiza, usklađenost i funkcionalnost između kuhinje i ostalih odjela u hotelu.

Internet stranice NN 112/2004
• Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji

Internet stranice NN 112/2004 • - planiranje dinamike rada po odjelima, ljudima, vremenu i potrebama
Internet stranice NN 112/2004 • - iskorištavanje rada, vremena, broja izvršioca, pomoćnih sredstava, energije i živežnih namirnica u suvremenoj organizaciji rada u kuhinji
Internet stranice NN 112/2004 • - naučiti koliko nabava utječe na poslovni rezultat, tijek proizvodnje jela i na sam proizvod (jelo)
Internet stranice NN 112/2004 • - ustrojstvo kuhinjske dokumentacije i njezino postojanje koje dokazuje poslovne događaje, neprekidne promjene i rezultata (materijalne i financijske) toga rada
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - analizirati usklađenost kuhinje s: (nabavnom službom, blagovaonicom, prodajnom službom, domaćinstvom, računovodstvom, recepcijom i ostalim kuhinjama u jednom hotelu)
Informacije NN 112/2004 • Inovacije i suvremeni trendovi u gastronomiji i suvremenoj prehrani
Poslovne stranice NN 112/2004 • Za izvođenje nastave koriste se metode usmenog izlaganja, demonstracije i praktičnih radova. Poželjno je koristiti sustave programirane i projektne nastave.
Pregledi NN 112/2004 • Nastavni plan i program Tjelesne i zdravstvene kulture objavljen je u "Narodnim novinama" br. 136. od 28. kolovoza 2003.
Besplatno NN 112/2004 • U izbornom predmetu matematika u struci nudi se detaljnija obrada nastavnih sadržaja iz nastavnog programa stručno-teorijskog dijela Matematika u struci .
Glasnik NN 112/2004 • Osposobiti za temeljnu govornu i pisanu komunikaciju na francuskom jeziku u različitim
Propis NN 112/2004 • Razvijati jezične vještine za receptivno i produktivno služenje francuskim jezikom
Propis NN 112/2004 • (slušanje, čitanje, govorenje, pisanje). Usvajati posebnosti sustava francuskog jezika i razvijati lingvističko mišljenje. Razvijati sposobnosti i navike samostalnog korištenja rječnikom, gramatikom i drugim priručnicima..
Propis NN 112/2004 • Nastavne cjelineOčekivani rezultati (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Propis NN 112/2004 • - upoznavati kulturu i civilizaciju francuskoga govornog područja
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 160/04, Broj 81/09, Broj 80/07, Broj 109/93, Broj 113/06, Broj 50/02


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled