PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Redovito pohađanje nastave, te za potrebe nastave imati propisani udžbenik kao i bilježnicu (format po izboru). Kao posebna obveza pred učenika postavlja se savjesnost pri korištenja opreme, inventara i materijala.
NN 112/2004 • Poznavanje i razumijevanje nastavnih sadržaja ocjenjuju se usmenim i pismenim ispitivanjem sadržaja (zadaci objektivnog tipa). Sudjelovanje učenika u usvajanju nastavnih sadržaja ocjenjuje se elementima ocjenjivanja zalaganja. Vještine se ocjenjuju primjenom znanja u izradi samostalnih zadataka, pravilnim rukovanjem inventara i pravilnim izvođenjem pojedinih postupaka.
NN 112/2004 • - smišljeno i racionalno vođenje cjelokupne organizacije rada suvremene kuhinje,
NN 112/2004 • - sposobnost razvijanja kritičkog i samokritičkog mišljenja,
NN 112/2004 • - racionalna analiza, usklađenost i funkcionalnost između kuhinje i ostalih odjela u hotelu.
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • - planiranje dinamike rada po odjelima, ljudima, vremenu i potrebama
NN 112/2004 • - iskorištavanje rada, vremena, broja izvršioca, pomoćnih sredstava, energije i živežnih namirnica u suvremenoj organizaciji rada u kuhinji
NN 112/2004 • - naučiti koliko nabava utječe na poslovni rezultat, tijek proizvodnje jela i na sam proizvod (jelo)
NN 112/2004 • - ustrojstvo kuhinjske dokumentacije i njezino postojanje koje dokazuje poslovne događaje, neprekidne promjene i rezultata (materijalne i financijske) toga rada
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - analizirati usklađenost kuhinje s: (nabavnom službom, blagovaonicom, prodajnom službom, domaćinstvom, računovodstvom, recepcijom i ostalim kuhinjama u jednom hotelu)
NN 112/2004 • Inovacije i suvremeni trendovi u gastronomiji i suvremenoj prehrani
NN 112/2004 • Za izvođenje nastave koriste se metode usmenog izlaganja, demonstracije i praktičnih radova. Poželjno je koristiti sustave programirane i projektne nastave.
NN 112/2004 • Nastavni plan i program Tjelesne i zdravstvene kulture objavljen je u "Narodnim novinama" br. 136. od 28. kolovoza 2003.
NN 112/2004 • U izbornom predmetu matematika u struci nudi se detaljnija obrada nastavnih sadržaja iz nastavnog programa stručno-teorijskog dijela Matematika u struci .
NN 112/2004 • Osposobiti za temeljnu govornu i pisanu komunikaciju na francuskom jeziku u različitim
NN 112/2004 • Razvijati jezične vještine za receptivno i produktivno služenje francuskim jezikom
NN 112/2004 • (slušanje, čitanje, govorenje, pisanje). Usvajati posebnosti sustava francuskog jezika i razvijati lingvističko mišljenje. Razvijati sposobnosti i navike samostalnog korištenja rječnikom, gramatikom i drugim priručnicima..
NN 112/2004 • Nastavne cjelineOčekivani rezultati (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • - upoznavati kulturu i civilizaciju francuskoga govornog područja
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 160/04, Broj 81/09,
Broj 80/07, Broj 109/93,
Broj 113/06, Broj 50/02
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE