PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2009-12-156-3902 NN 156/2009

• 1. Izmet, mokraća i odvojen sadržaj probavnog trakta nakon pražnjenja ili uklanjanja probavnog trakta bez obzira na način obrade ili primjesu.


Stranica 2009-12-156-3902 NN 156/2009

• 2. Koža obrađivana sredstvima za štavljenje, uključujući i njezin otpad.


Stranica 2009-12-156-3902 NN 156/2009

• 3. Sjemenski i drugi sadni materijali koji su nakon žetve tretirani sredstvima za zaštitu bilja i njihovi nusproizvodi.


Stranica 2009-12-156-3902 NN 156/2009

• 4. Drvo, piljevina i drugi materijali podrijetlom od drva koje je obrađivano sredstvima za zaštitu drveta u skladu s Prilogom V. Pravilnika o dokumentaciji za ocjenu aktivne tvari u biocidnim pripravcima, dokumentaciji za ocjenu biocidnih pripravaka, postupcima ocjenjivanja biocidnih pripravaka i njihove uporabe te o vrstama biocidnih pripravaka s njihovim opisanima i jedinstvenim načelima za ocjenjivanje biocidnih pripravaka (»Narodne novine«, broj 90/08)[26].


Internet NN 156/2009
• 5. Sav otpad dobiven u različitim fazama pročišćavanja gradskih, industrijskih otpadnih voda i otpadnih voda iz domaćinstva u skladu s člankom 2. Pravilnika o graničnim vrijednostima opasnih i drugih tvari u otpadnim vodama (»Narodne novine«, broj 94/08)[27].

Internet stranice NN 156/2009
• 7. Pakiranja i dijelovi ambalaže korišteni u poljoprivredno-prehrambenoj industriji.

Internet stranice NN 156/2009 • DOPUŠTENA ODSTUPANJA ZA OZNAČAVANJE SASTAVA KRMIVA ILI KRMNIH SMJESA IZ ČLANKA 11. STAVKA 5. OVOGA PRAVILNIKA
Internet stranice NN 156/2009 • 1. Odstupanja iz ovoga Priloga uključuju tehnička i analitička odstupanja. Kada se na razini Zajednice utvrde analitička odstupanja za mjernu nesigurnost i razlike u postupcima, vrijednosti iz stavka 2. ovoga Priloga trebaju se primjereno prilagoditi kako bi se uključila samo tehnička odstupanja.
Internet stranice NN 156/2009 • 2. Ukoliko se utvrdi da sastav krmiva ili krmne smjese odstupa od označenog sastava tako da se umanji njihova vrijednost, dopuštaju se sljedeća odstupanja:
Internet stranice NN 156/2009 • – 10 % deklariranog sadržaja za deklarirani sadržaj manji od 30 %, ali ne manji od 10 %,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 156/2009 • – 15 % deklariranog sadržaja za deklarirani sadržaj manji od 15 %, ali ne manji od 5 %,
Informacije NN 156/2009 • (c) za vlagu, sirovi pepeo, pepeo netopiv u klorovodičnoj kiselini i kloride izražene kao NaCl, ukupni fosfor, natrij, kalcij karbonat, kalcij, magnezij, kiselinski broj i tvari netopive u petroleju:
Poslovne stranice NN 156/2009 • – 1,5 jedinica za deklarirani sadržaj (vrijednosti) od 15 % (15) ili više, kako je primjereno,
Pregledi NN 156/2009 • – 10 % deklariranog sadržaja (vrijednost) za deklarirani sadržaj (vrijednosti) manji od 15 % (15), ali ne manji od 2 % (2), kako je primjereno,
Besplatno NN 156/2009 • – 0,2 jedinice za deklarirani sadržaj (vrijednosti) manji od 2 % (2), kako je primjereno;
Glasnik NN 156/2009 • (d) za energetsku vrijednost 5 % i za vrijednost bjelančevina 10 %;
Propis NN 156/2009 • – 10 % ukoliko je deklarirani sadržaj 1000 jedinica ili više,
Propis NN 156/2009 • – 100 jedinica za deklarirani sadržaj manji od 1000 jedinica, ali ne manji od 500 jedinica,
Propis NN 156/2009 • – 20 % deklariranog sadržaja manjeg od 500 jedinica, ali ne manjeg od 1 jedinice,
Propis NN 156/2009 • – 0,2 jedinice za deklarirani sadržaj manji od 1 jedinice, ali ne manji od 0,5 jedinica,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 12/00, Broj 25/04, Broj 48/05, Broj 112/04, Broj 118/01, Broj 100/96


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled