PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 31/2009 • [1] Pravilnikom se preuzimaju odredbe Direktive Vijeća 82/894/EEZ od 21. prosinca 1982. o prijavi bolesti životinja u Zajednici.
NN 31/2009 • [2] Člankom 2. Pravilnika o veterinarskim uvjetima za stavljanje u promet goveda i svinja (»Narodne novine«, br. 154/08) preuzete su odredbe članka 2. Direktive 64/432/EEZ od 26. lipnja 1964. o zdravstvenim uvjetima za stavljanje u promet goveda i svinja unutar Zajednice.
NN 31/2009 • [3] Pravilnikom o mjerama za otkrivanje, suzbijanje i iskorjenjivanje klasične svinjske kuge (»Narodne novine«, br. 189/04 i 123/08) preuzete su odredbe Direktive 89/2001 (EC) o mjerama zajednice za kontrolu klasične svinjske kuge.
NN 31/2009 • [6] Primarno izbijanje KSK u divljih svinja je pojava bolesti na slobodnim područjima tj. izvan područja na kojima se provode mjere ograničenja zbog klasične svinjske kuge divljih svinja;
NN 31/2009 • [7] Pravilnikom o uvjetima zdravlja životinja koji se primjenjuju na životinje akvakulture i njihove proizvode te sprječavanju i suzbijanju određenih bolesti akvatičnih životinja (»Narodne novine«, br. 42/08) preuzete su odredbe Direktive Vijeća 88/2006 od 24. listopada 2006. o uvjetima za zdravlje akvakulture i njihovih proizvoda, sprječavanje i kontrolu određenih bolesti akvatičnih životinja.
NN 31/2009 • Na temelju članka 85., podstavka drugog Zakona o hrani (»Narodne novine«, broj 46/07 i 155/08), ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja donosi
NN 31/2009 • PRAĆENJA KAKVOĆE MORA I ŠKOLJKAŠA NA PROIZVODNIM PODRUČJIMA I PODRUČJIMA ZA PONOVNO POLAGANJE ŽIVIH ŠKOLJKAŠA ZA 2009.GODINU
NN 31/2009 • U skladu s odredbama Priloga II, Poglavlja II, Dijela B, točke 2. Pravilnika o službenim kontrolama hrane životinjskog podrijetla (»Narodne novine«, broj 99/07), svrha provedbe Plana praćenja kakvoće mora i školjkaša na proizvodnim područjima i područjima za ponovno polaganje (u daljnjem tekstu: Plan) je:
NN 31/2009 • a) provjera mikrobiološke kakvoće živih školjkaša na proizvodnim područjima i područjima za ponovno polaganje;
NN 31/2009 • b) provjera moguće prisutnosti toksičnog planktona i potencijalno toksičnog planktona u vodama na proizvodnim područjima i područjima za ponovno polaganje te biotoksina u živim školjkašima;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 31/2009 • c) provjera moguće prisutnosti kemijskih zagađivača u živim školjkašima
NN 31/2009 • d) izbjegavanje zlouporaba u odnosu na podrijetlo živih školjkaša.
NN 31/2009 • d) obavljanje preliminarnih analiza novih proizvodnih područja.
NN 31/2009 • Plan se odnosi na proizvodna područja za uzgoj, izlov i ponovno polaganje živih školjkaša.
NN 31/2009 • 2.1. Proizvodna područja u kojima se uzgajaju živi školjkaši:
NN 31/2009 • a) Proizvodno područje za ponovno polaganje živih školjkaša – uvala Valun Premantura
NN 31/2009 • b) Proizvodno područje za uzgoj živih školjkaša – uvala Stara Povljana – otok Pag
NN 31/2009 • c) Proizvodno područje za izlov živih školjkaša – Kaštelanski zaljev.
NN 31/2009 • Savudrijska vala je akvatorij smješten između kopna i crte Rt Madona – Rt Gornja Savudrija. Dug je oko 3.5 NM i na ulazu širok 2.8 NM. Najveća dubina mu je 19 m.
NN 31/2009 • Klimatske osobine Savudrijske vale odražavaju osobine sjevernojadranske klime koja se odlikuje više kontinentalnim karakteristikama s vrlo promjenljivom prostornom razdiobom oborina. Po oborinskoj karti Hrvatske (DHMZ) područje Savudrijske vale godišnje primi 900 – 1000 mm oborina.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 76/06, Broj 38/96,
Broj 2/94, Broj 198/03,
Broj 126/06, Broj 75/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE