PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 41/2008 • 1) Subjekti čija je djelatnost ograničena isključivo na trgovanje mogu skladištiti proizvode u unajmljenim, registriranim ili odobrenim objektima u skladu s ovim Pravilnikom i izuzimaju se od obveze očevida od strane stručnog povjerenstva na licu mjesta.
NN 41/2008 • 2) Subjekti navedeni u stavku 1. ovoga članka nadležnom tijelu daju izjavu da hrana za životinje koju stavljaju na tržište udovoljava svim uvjetima propisanim ovim Pravilnikom.
NN 41/2008 • 1) Nadležno tijelo za objekte koje je registriralo u skladu s člankom 9. ovoga Pravilnika vodi Upisnik registriranih objekata sa svakom registriranom djelatnošću.
NN 41/2008 • 2) Objekti koje je nadležno tijelo odobrilo u skladu s člankom 13. ovoga Pravilnika upisuju se u Upisnik odobrenih objekata s pripadajućim brojem odobrenja i svakom pojedinom odobrenom djelatnošću.
NN 41/2008 • 3) Nadležno tijelo vodi ažurnu dopunu upisa u upisnike navedene u stavcima 1. i 2. ovoga članka u skladu s odredbama navedenim u člancima 14., 15. i 16. ovoga Pravilnika o privremenoj zabrani obavljanja djelatnosti, ukidanju ili izmjenama i dopunama registracije ili odobrenja.
NN 41/2008 • 4) Upisnik naveden u stavku 2. ovoga članka mora se izraditi u skladu s modelom koji je naveden u Prilogu V. Poglavlju I. ovoga Pravilnika.
NN 41/2008 • 5) Identifikacijski broj naveden u stavku 2. ovoga članka mora biti u obliku koji je naveden u Prilogu V. Poglavlju II. ovoga Pravilnika.
NN 41/2008 • 6) Nadležno tijelo stavit će na raspolaganje javnosti Upisnik odobrenih objekata najkasnije do 30. studenoga svake godine, uključujući sve izmjene i dopune učinjene tokom godine.
NN 41/2008 • 7) Nadležno tijelo Upisnik objekata iz stavka 1. ovoga članka stavlja na raspolaganje javnosti.
NN 41/2008 • 1) Nadležno tijelo potiče izradu vodiča za dobru praksu u području hrane za životinje te za primjenu načela HACCP-a.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 41/2008 • 1) Nakon izrade, vodiči za dobru praksu dopunjuju se i distribuiraju u području poslovanja s hranom za životinje:
NN 41/2008 • (a) u suradnji s predstavnicima zainteresiranih strana, kao nadležnog tijela i korisničkih skupina;
NN 41/2008 • (c) kad se odnose na primarnu proizvodnju hrane za životinje moraju se poštivati uvjeti navedeni u Prilogu I. ovoga Pravilnika.
NN 41/2008 • 2) Nadležno tijelo ocjenjuje vodiče dobre prakse kako bi osiguralo da:
NN 41/2008 • (c) su prikladni kao vodiči za udovoljavanje odredbama članaka 4., 5. i 6. ovoga Pravilnika.
NN 41/2008 • 3) Nadležno tijelo nacionalne vodiče dostavlja Europskoj komisiji.
NN 41/2008 • 1) Subjekti koji uvoze hranu za životinje osiguravaju da se uvoz obavlja u skladu sa sljedećim uvjetima:
NN 41/2008 • (a) da se zemlja podrijetla ne nalazi na popisu zemalja iz kojih je uvoz hrane za životinje zabranjen u skladu s člankom 48. Pravilnika o službenim kontrolama koje se provode radi verifikacije postupanja u skladu s odredbama propisa o hrani i hrani za životinje te propisa o zdravlju i zaštiti životinja (»Narodne novine«, broj 99/07) 7;
NN 41/2008 • (b) za zemlje koje nisu članice Europske unije, da se objekt otpreme nalazi na popisu izvoznih objekata koji sastavlja i ažurira ta zemlja izvoznica, u kojem su navedeni objekti iz kojih je izvoz hrane za životinje dopušten u skladu s člankom 48. Pravilnika o službenim kontrolama koje se provode radi verifikacije postupanja u skladu s odredbama propisa o hrani i hrani za životinje te propisa o zdravlju i zaštiti životinja (»Narodne novine«, broj 99/07) 8;
NN 41/2008 • (c) da je hrana za životinje proizvedena u objektu otpreme ili u drugom objektu navedenom na popisu iz točke (b) ovoga stavka ili da je proizvedena u Europskoj uniji; i
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 177/04, Broj 13/06,
Broj 7/02, Broj 116/99,
Broj 59/96, Broj 33/02
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE