PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2005-10-121-2258 NN 121/2005

• 1. ukupna kiselost vinskog i voćnog octa izražena kao octena kiselina u g/l ili % (m/m);


Stranica 2005-10-121-2258 NN 121/2005

• 3. sadržaj slobodnog i ukupnog sumpornog dioksida (SO2) (mg/l).


Stranica 2005-10-121-2258 NN 121/2005

• Fizikalno-kemijske analize određuju se sukladno međunarodno priznatim i validiranim metodama za analizu vinskog i voćnog octa.


Stranica 2005-10-121-2258 NN 121/2005

• Ispitivanje zdravstvene ispravnosti vinskog i voćnog octa koji se stavlja u promet obavlja se na način i pod uvjetima propisanim posebnim propisima.


Internet NN 121/2005
• Vinski ocat koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:

Internet stranice NN 121/2005
• 1. da je bistra tekućina svojstvene boje i mirisa po upotrijebljenoj sirovini;

Internet stranice NN 121/2005 • 2. da sadrži najmanje 60 g/l ukupne kiseline računato kao octena kiselina;
Internet stranice NN 121/2005 • 4. da sadrži najviše 170 mg/l SO2, od toga slobodnog SO2 najviše 30 mg/l.
Internet stranice NN 121/2005 • Kvasina koja se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
Internet stranice NN 121/2005 • 1. da je bistra tekućina, svojstvene boje i mirisa po upotrijebljenoj sirovini;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 121/2005 • 2. da sadrži najmanje 60 g/l ukupne kiseline, računato kao octena kiselina;
Informacije NN 121/2005 • 4. da sadrži najviše 170 mg/l SO2, od toga slobodnog SO2 najviše 30 mg/l.
Poslovne stranice NN 121/2005 • Balzamski ocat koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
Pregledi NN 121/2005 • 1. da je neprozirna tekućina, svojstvene boje i mirisa po upotrijebljenoj sirovini;
Besplatno NN 121/2005 • 2. da sadrži najmanje 60 g/l ukupne kiseline, računato kao octena kiselina;
Glasnik NN 121/2005 • 4. da sadrži najviše 170 mg/l SO2, od toga slobodnog SO2 najviše 30 mg/l.
Propis NN 121/2005 • Voćni ocat koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
Propis NN 121/2005 • 1. da je bistra tekućina svojstvene boje i mirisa po upotrijebljenoj sirovini;
Propis NN 121/2005 • 2. da sadrži najmanje 50 g/l ukupnih kiselina računato kao octena kiselina;
Propis NN 121/2005 • 4. da sadrži najviše 170 mg/l SO2, od toga slobodnog SO2 najviše 30 mg/l.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 10/06, Broj 76/07, Broj 26/06, Broj 6/05, Broj 137/05, Broj 40/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled