PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 121/2005 • 1. ukupna kiselost vinskog i voćnog octa izražena kao octena kiselina u g/l ili % (m/m);
NN 121/2005 • 3. sadržaj slobodnog i ukupnog sumpornog dioksida (SO2) (mg/l).
NN 121/2005 • Fizikalno-kemijske analize određuju se sukladno međunarodno priznatim i validiranim metodama za analizu vinskog i voćnog octa.
NN 121/2005 • Ispitivanje zdravstvene ispravnosti vinskog i voćnog octa koji se stavlja u promet obavlja se na način i pod uvjetima propisanim posebnim propisima.
NN 121/2005 • Vinski ocat koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
NN 121/2005 • 1. da je bistra tekućina svojstvene boje i mirisa po upotrijebljenoj sirovini;
NN 121/2005 • 2. da sadrži najmanje 60 g/l ukupne kiseline računato kao octena kiselina;
NN 121/2005 • 4. da sadrži najviše 170 mg/l SO2, od toga slobodnog SO2 najviše 30 mg/l.
NN 121/2005 • Kvasina koja se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
NN 121/2005 • 1. da je bistra tekućina, svojstvene boje i mirisa po upotrijebljenoj sirovini;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 121/2005 • 2. da sadrži najmanje 60 g/l ukupne kiseline, računato kao octena kiselina;
NN 121/2005 • 4. da sadrži najviše 170 mg/l SO2, od toga slobodnog SO2 najviše 30 mg/l.
NN 121/2005 • Balzamski ocat koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
NN 121/2005 • 1. da je neprozirna tekućina, svojstvene boje i mirisa po upotrijebljenoj sirovini;
NN 121/2005 • 2. da sadrži najmanje 60 g/l ukupne kiseline, računato kao octena kiselina;
NN 121/2005 • 4. da sadrži najviše 170 mg/l SO2, od toga slobodnog SO2 najviše 30 mg/l.
NN 121/2005 • Voćni ocat koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
NN 121/2005 • 1. da je bistra tekućina svojstvene boje i mirisa po upotrijebljenoj sirovini;
NN 121/2005 • 2. da sadrži najmanje 50 g/l ukupnih kiselina računato kao octena kiselina;
NN 121/2005 • 4. da sadrži najviše 170 mg/l SO2, od toga slobodnog SO2 najviše 30 mg/l.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 10/06, Broj 76/07,
Broj 26/06, Broj 6/05,
Broj 137/05, Broj 40/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE