PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 3/2006 • 10. hidrolizirani životinjski protein iz koža životinja s molekularnom težinom ispod 10 000 daltona, namijenjen za ishranu životinja, osim preživača, ukoliko su ispunjeni sljedeći uvjeti:
NN 3/2006 • – da je dobiven u odobrenim objektima za preradu, odnosno nije dobiven u objektima za preradu životinjskih otpadaka;
NN 3/2006 • – da je dobiven iz koža životinja, koje su bile zaklane na klaonici i pregledane prije i poslije klanja, te ocijenjene zdravstveno ispravnima za prehranu ljudi;
NN 3/2006 • – da je dobiven proizvodnim postupkom, koji uključuje odgovarajuće mjere za svođenje na minimum opasnosti od kontaminacije koža, prepariranje sirovih koža stavljanjem u rasol, obrada vapnom i intenzivnim pranjem nakon čega slijedi termička obrada sirovih koža pri pH > 11 u trajanju 3 sata pri temperaturi > 80°C, te toplinska obrada na > 140°C u trajanju od 30 minuta pri tlaku višem od 3,6 bara, ili da su dobiveni jednakovrijednim postupkom kojeg garantira proizvođač;
NN 3/2006 • 11. hrana za pse i mačke, osim ukoliko ne sadrže tkiva goveda podrijetlom iz zemalja navedenim u Prilogu 1. pod Kategorijom 4. ove Naredbe.
NN 3/2006 • Uz pošiljke navedene u točki II. ove Naredbe, u Republiku Hrvatsku dozvoljava se uvoz sljedećih pošiljaka, ukoliko potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u zemljama, navedenim u Prilogu 1. pod Kategorijom 1. ove Naredbe:
NN 3/2006 • 1. živa goveda, ovce i koze, ukoliko su ispunjeni sljedeći dodatni uvjeti, koji moraju biti potvrđeni na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi (certifikatu):
NN 3/2006 • – da životinje nisu hranjene mesno-koštanim brašnom i stočnom hranom koja sadrži tkiva sisavaca;
NN 3/2006 • 2. konfekcionirano meso goveda bez kosti, te meso ovaca i koza. Na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi (certifikatu) moraju biti potvrđeni sljedeći dodatni uvjeti:
NN 3/2006 • – da životinje nisu hranjene mesno-koštanim brašnom i stočnom hranom koja sadrži tkiva sisavaca;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 3/2006 • – da je u zemlji izvoznici uveden sistem koji omogućava praćenje podrijetla svježeg mesa dobivenog od goveda, ovaca ili koza, do proizvodnih objekata u kojima je bilo proizvedeno;
NN 3/2006 • 3. mesne prerađevine i drugi proizvodi dobiveni od mesa goveda, ovaca i koza, ukoliko su ispunjeni sljedeći dodatni uvjeti, koji moraju biti potvrđeni na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi (certifikatu):
NN 3/2006 • – da životinje nisu hranjene mesno-koštanim brašnom i stočnom hranom koja sadrži tkiva sisavaca;
NN 3/2006 • – da je u zemlji izvoznici uveden sistem koji omogućava praćenje podrijetla mesnih prerađevina i drugih proizvoda dobivenih od goveda, ovaca ili koza, do proizvodnih objekata u kojima su bili proizvedeni;
NN 3/2006 • 5. loj, namijenjen prehrambenoj industriji, ukoliko su ispunjeni sljedeći dodatni uvjeti, koji moraju biti potvrđeni na veterinarsko--zdravstvenoj svjedodžbi (certifikatu):
NN 3/2006 • – da životinje nisu hranjene mesno-koštanim brašnom i stočnom hranom koja sadrži tkiva sisavaca;
NN 3/2006 • – da je u zemlji izvoznici uveden sistem koji omogućava praćenje podrijetla svježeg mesa i mesnih prerađevina dobivenih od goveda, do proizvodnih objekata u kojima su bili proizvedeni;
NN 3/2006 • 6. loj, namijenjen industrijskoj preradi, ukoliko su ispunjeni sljedeći dodatni uvjeti, koji moraju biti potvrđeni na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi (certifikatu):
NN 3/2006 • – da životinje nisu hranjene mesno-koštanim brašnom i stočnom hranom koja sadrži tkiva sisavaca;
NN 3/2006 • 7. topljenih masnoća, ukoliko su ispunjeni sljedeći dodatni uvjeti, koji moraju biti potvrđeni na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi (certifikatu):
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 69/97, Broj 13/05,
Broj 63/07, Broj 47/95,
Broj 58/06, Broj 6/00
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE