PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 56/2006 • 15.10 Maslinova ulja ostala, dobivena solventnom ekstrakcijom i njihove frakcije, rafinirana ili nerafinirana, ali kemijski nemodificirana, uključujući mješavine tih ulja ili frakcija s uljima
NN 56/2006 • 15.11 Palmino ulje i njegove frakcije, rafinirani ili nerafinirani, ali kemijski modificirani
NN 56/2006 • 15.12 Ulje od sjemena suncokreta, šafranike i pamuka i njegove frakcije, rafinirani ili nerafinirani, ali kemijski nemodificirani
NN 56/2006 • 15.13 Ulje od kokosovog oraha (kopre), palmine jezgre (koštice) ili »babassu« ulje i njihove frakcije, rafinirani ili nerafinirani, ali kemijski nemodificirani
NN 56/2006 • 15.14Ulje od repice ili ulje od ogrštice i njihove frakcije, rafinirani ili nerafinirani, ali kemijski nemodificirani
NN 56/2006 • ex 15.15 Ostale biljne masti i ulja, nehlapivi (uključujući jojoba ulje) i njihove frakcije, rafinirani ili nerafinirani, ali kemijski nemodificirani/osim oznake 1515.60 – ulje jojobe i njegove frakcije
NN 56/2006 • 15.16 Mast i ulja životinjskog i biljnog podrijetla i njihove frakcije, djelomično ili potpuno hidrogenizirani, inter-esterificirani, re-esterificirani ili elaidizinirani, bez obzira jesu li rafinirani ili nerafinirani, ali dalje nepripremljeni
NN 56/2006 • 15.17 Margarin; jestive mješavine ili preparati masti ili ulja životinjskog ili biljnog podrijetla ili od frakcija različitih masti ili ulja iz ovog poglavlja, osim jestivih masti ili ulja i njihovih frakcija iz tar. broja 15.16
NN 56/2006 • 15.18 Životinjske ili biljne masti i ulja i njihove frakcije, kuhani, oksidirani, dehidrirani, sumporeni, puhani, polimerizirani zagrijavanjem u vakuumu ili i inertnom plinu ili drukčije kemijski modificirani; nejestive mješavine i preparati od životinjskih i biljnih masti i ulja ili frakcija različitih masti ili ulja iz ovog poglavlja
NN 56/2006 • 15.22 Degras; ostaci dobiveni pri preradi masnih tvari i voskova životinjskog ili biljnog podrijetla
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 56/2006 • POGLAVLJE 16 PRERA?EVINE OD MESA, RIBA, LJUSKAVACA, MEKUŠACA ILI DRUGIH VODENIH BESKRALJEŽNJAKA
NN 56/2006 • 17.01Šećer od šećerne trske i šećerne repe i kemijski čista saharoza, u krutom stanju
NN 56/2006 • 17.02 Ostali šećeri, uključujući kemijski čistu laktozu, maltozu, glukozu i fruktozu, u krutom stanju; šećerni sirupi bez dodanih tvari za aromatizaciju ili za bojenje; umjetni med i mješavine umjetnog i prirodnog meda; karamel
NN 56/2006 • POGLAVLJE 20 PROIZVODI OD POVRĆA, VOĆA, ORAŠASTIH PLODOVA I OSTALIH DIJELOVA BILJAKA
NN 56/2006 • 21.06 Prehrambeni proizvodi što nisu spomenuti niti uključeni na drugom mjestu
NN 56/2006 • 22.04 Vino od svježeg grožđa, uključujući pojačana vina; mošt od grožđa
NN 56/2006 • 22.07 Nedenaturirani etilni alkohol alkoholne jakosti 80% volumena ili jači; etilni alkohol i ostali alkoholi, denaturirani, bilo koje jakosti
NN 56/2006 • 22.08 Nedenaturirani etilni alkohol jakosti manje od 80% volumena, rakije, likeri i ostala alkoholna pića
NN 56/2006 • 2208.20Alkoholna pića dobivena destilacijom vina, kljuka ili komine, od grožđa
NN 56/2006 • POGLAVLJE 23 OSTACI I OTPACI PREHRAMBENE INDUSTRIJE, PRIPREMLJENA ŽIVOTINJSKA HRANA
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 2/09, Broj 78/08,
Broj 7/04, Broj 71/07,
Broj 80/08, Broj 156/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE