PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2008-10-112-3265 NN 112/2008

• 2.26 Sačma od djelomično oljuštena sjemena suncokretaNusproizvod proizvodnje ulja dobiven ekstrakcijom ulja iz djelomično oljuštena sjemena suncokreta (najviša dopuštena količina sirove vlaknine u suhoj tvari. 27,5%)Sirove bjelančevine


Stranica 2008-10-112-3265 NN 112/2008

• 2.27Laneno sjemeSjemenke lana Linum usitatissimum L. (botaničke čistoće najmanje 93%).


Stranica 2008-10-112-3265 NN 112/2008

• 2.28 Pogača od lanenog sjemenaNusproizvod proizvodnje ulja dobiven tiješnjenjem sjemena lana (botaničke čistoće najmanje 93%).Sirove bjelančevine


Stranica 2008-10-112-3265 NN 112/2008

• Nusproizvod proizvodnje ulja dobiven ekstrakcijom ulja iz sjemena lana (botaničke čistoće najmanje 93%).Sirove bjelančevine


Internet NN 112/2008
• Nusproizvod proizvodnje ulja dobiven ekstrakcijom ulja iz ploda masline Olea europea L. iz kojih su u najvećoj mogućoj mjeri uklonjene koštice.Sirove bjelančevine

Internet stranice NN 112/2008
• Pogača od sezamovog sjemenaNusproizvod proizvodnje ulja dobiven tiješnjenjem sezamova sjemena Sesamum indicum L. (najviša dopuštena količina pepela netopivog u HCl 5%).Sirove bjelančevine

Internet stranice NN 112/2008 • Nusproizvod proizvodnje ulja dobiven ekstrakcijom ulja iz djelomično oljuštenih, sušenih i prženih plodova kakaovca Theobroma cacao L.Sirove bjelančevine
Internet stranice NN 112/2008 • 2.33 Ljuske ploda kakaovcaLjuske sušenog i prženog ploda kakaovca Theobroma cacao L.Sirovu vlakninu
Internet stranice NN 112/2008 • (1) Dopušteno je navesti »mali udio glukozinolata« u onim slučajevima kada je to odgovarajuće tvrdnji.
Internet stranice NN 112/2008 • (2) Naziv mora biti dopunjen nazivom biljne vrste od koje je proizvedeno.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2008 • 3.04 Sjekirica(1)Sjeme Lathyrus sativus L. podvrgnuto odgovarajućoj toplinskoj obradi.
Informacije NN 112/2008 • 3.06 Slatka lupinaSjeme vrste Lupinus ssp. s smanjenim udjelom gorkih sjemenki.
Poslovne stranice NN 112/2008 • Sjeme Phaseolus ili Vigna ssp. podvrgnuto odgovarajućoj toplinskoj obradi kako bi se uništili toksični lektini
Pregledi NN 112/2008 • Nusproizvod proizvodnje brašna graška. Sastoji se pretežno od djelića kotiledona i u manjoj mjeri od ovojnica.Sirove bjelančevine
Besplatno NN 112/2008 • Nusproizvod mljevenja graška. Sastoji se pretežno od ovojnica uklonjenih tijekom ljuštenja i čišćenja graška. Sirovu vlakninu
Glasnik NN 112/2008 • 3.13GrahoricaSjeme Vicia sativa L. var. sativa i drugih sorti.
Propis NN 112/2008 • Nusproizvod proizvodnje šećera koji se sastoji od ekstrahiranih i osušenih komadića šećerne repe Beta vulgaris L. ssp. vulgaris var. altissima Doell. (najviša dopuštena količina pepela netopivog u HCl 5%, izraženo u suhoj tvari).Udio pepela netopivog u HCl, u suhoj tvari ako je > 3,5%.
Propis NN 112/2008 • Nusproizvod koji se sastoji od sirupastog ostatka nastalog tijekom prerade ili rafinacije šećera iz šećerne repe. Ukupni šećer izražen kao saharoza.
Propis NN 112/2008 • Nusproizvod proizvodnje šećera koji se sastoji od ekstrahiranih i osušenih komadića šećerne repe kojima je dodana melasa (najviša dopuštena količina pepela netopivog u HCl 4,5%, izraženo u suhoj tvari).Ukupni šećer izražen kao saharoza.
Propis NN 112/2008 • Nusproizvod nastao nakon fermentacije melase šećerne repe u postupcima proizvodnje alkohola, kvasaca, limunske kiseline i drugih organskih tvari.Sirove bjelančevine.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 74/02, Broj 159/98, Broj 57/96, Broj 54/07, Broj 143/04, Broj 136/03


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled