PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 118/2009 • 2) Nadležno tijelo poduzima potrebne mjere kako bi kontroliralo sukladnost subjekata u poslovanju s hranom u registriranim objektima i gospodarstvima sa zahtjevima iz ovoga Pravilnika.
NN 118/2009 • 1) U slučaju neispunjavanja uvjeta iz ovoga Pravilnika nadležno tijelo odmah privremeno zabranjuje rad u objektima koji obavljaju djelatnost u skladu s odredbama ovoga Pravilnika.
NN 118/2009 • 2) Nakon utvrđivanja otklanjanja nedostataka iz stavka 1. ovoga članka nadležno tijelo dozvoljava rad u objektima.
NN 118/2009 • Dodaci I. i II. tiskani su kao prilog ovoga Pravilnika i njegov su sastavni dio.
NN 118/2009 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmoga dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
NN 118/2009 • (a) obradi ultra visokom temperaturom (UHT) u skladu s Prilogom III. Odjeljkom IX. Poglavljem II. Dijelom II. točkom 1. podtočkom (b) Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla[9];
NN 118/2009 • (b) sterilizaciji pri kojoj je postignuta vrijednost Fo jednaka ili viša od 3 ili koja je provedena u skladu s međunarodno priznatom normom na temperaturi od najmanje 115 °C kroz 20 minuta ili bilo kojom drugom kombinacijom temperature i vremena s istovjetnim učinkom;
NN 118/2009 • (c) pasterizaciji u skladu s Prilogom III. Odjeljkom IX. Poglavljem II. Dijelom II. točkom 1. podtočkom (a) Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla[10], nakon čega slijedi:
NN 118/2009 • – u slučaju dehidriranog mlijeka i dehidriranih mliječnih proizvoda, postupak sušenja (dehidracije); ili
NN 118/2009 • – u slučaju fermentiranih mliječnih proizvoda, postupak kojim je postignuta pH vrijednost manja od 6 u trajanju od najmanje sat vremena.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 118/2009 • Proizvodi iz Dijela A. ovoga Poglavlja mogu se koristiti kao krmivo u Republici Hrvatskoj i državama s kojima Republika Hrvatska ima sklopljen sporazum o prekograničnoj suradnji. Objekt mora osigurati sljedivost proizvoda.
NN 118/2009 • 1. Proizvodi, uključujući vodu koja se koristila za ispiranje, a koja je bila u dodiru isključivo s mlijekom pasteriziranim u skladu s Prilogom III. Odjeljkom IX. Poglavljem II. Dijelom II. točkom 1. podtočkom (a) Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla[11]; i
NN 118/2009 • 2. Sirutka proizvedena od toplinski neobrađenih mliječnih proizvoda, koja se mora prikupiti najmanje nakon 16 sati od grušanja mlijeka i čiji zabilježeni pH mora biti manji od 6 prije otpreme izravno na odobreno/registrirano gospodarstvo.
NN 118/2009 • Proizvodi i sirutka iz Dijela A. ovoga Poglavlja mogu se upotrebljavati kao krmiva pod sljedećim uvjetima:
NN 118/2009 • (a) ako su otpremljeni iz objekta odobrenog sukladno propisima o hrani koji osigurava sljedivost navedenih proizvoda; i
NN 118/2009 • (b) ako su otpremljeni u ograničeni broj odobrenih/registriranih gospodarstava, određenih temeljem procjene rizika provedene od strane nadležnog tijela u sklopu izrade kriznog plana za zarazne bolesti, osobito slinavke i šapa.
NN 118/2009 • Sirovi proizvodi, uključujući i vodu koja se koristila za ispiranje, a koja je bila u dodiru sa sirovim mlijekom i drugim proizvodima za koje nije osigurana obrada navedena u Dodatku I. Poglavljima I. i II. ovoga Pravilnika.
NN 118/2009 • Proizvodi iz Dijela A. ovoga Poglavlja mogu se upotrebljavati kao krmiva pod sljedećim uvjetima:
NN 118/2009 • (a) ako su otpremljeni iz objekta odobrenog sukladno propisima o hrani koji osigurava sljedivost navedenih proizvoda; i
NN 118/2009 • (b) ako su otpremljeni u ograničeni broj odobrenih/registriranih gospodarstava, određenih temeljem procjene rizika provedene od strane nadležnog tijela u sklopu izrade kriznog plana za zarazne bolesti, osobito slinavke i šapa, i pod uvjetom da se životinje prisutne na odobrenom/registriranom gospodarstvu mogu premještati:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 68/05, Broj 87/06,
Broj 5/91, Broj 8/06,
Broj 16/07, Broj 48/04
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE