PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2009-09-118-2905 NN 118/2009

• 2. na drugo gospodarstvo u Republici Hrvatskoj, za koje nadležno tijelo osigurava da životinje prijemljive na slinavku i šap mogu biti otpremljene sa gospodarstva samo:


Stranica 2009-09-118-2905 NN 118/2009

• – ako su životinje otpremljene na gospodarstvo koje ne hrani životinje proizvodima iz ovoga Dodatka, nakon što je proteklo razdoblje od 21 dan od uvođenja životinja na gospodarstvo.


Stranica 2009-09-118-2905 NN 118/2009

• [1]1 Pravilnikom se preuzimaju odredbe Uredbe Komisije (EZ) br. 79/2005 od 19. siječnja 2005. kojom se implementira Uredba (EZ) br. 1774/2002 Europskog parlamenta i Vijeća koja se odnosi na upotrebu mlijeka, proizvoda na bazi mlijeka i mliječnih derivata koji su određeni kao materijal Kategorije 3 u navedenoj Uredbi


Stranica 2009-09-118-2905 NN 118/2009

• [2]2 Člankom 6. stavkom 1. točkama (e), (f) i (g) Pravilnika o nusproizvodima životinjskog podrijetla koji nisu za prehranu ljudi (»Narodne novine«, broj 87/09) su preuzete odredbe članka 6. stavka 1. točaka (e), (f) i (g) Uredbe (EZ) Europskog parlamenta i Vijeća br. 1774/2002 od 3. listopada 2002. kojom se utvrđuju zdravstvena pravila koja se odnose na nusproizvode životinjskog podrijetla koji nisu namijenjeni prehrani ljudi


Internet NN 118/2009
• [3]3 Dodatkom VII. Poglavljem V. Pravilnika o nusproizvodima životinjskog podrijetla koji nisu za prehranu ljudi (»Narodne novine«, broj 87/09) su preuzete odredbe Dodatka VII. Poglavlja V. Uredbe (EZ) Europskog parlamenta i Vijeća br. 1774/2002 od 3. listopada 2002. kojom se utvrđuju zdravstvena pravila koja se odnose na nusproizvode životinjskog podrijetla koji nisu namijenjeni prehrani ljudi

Internet stranice NN 118/2009
• [4]4 Dodatkom II. Pravilnika o nusproizvodima životinjskog podrijetla koji nisu za prehranu ljudi su preuzete odredbe Dodatka II. Uredbe (EZ) Europskog parlamenta i Vijeća br. 1774/2002 od 3. listopada 2002. kojom se utvrđuju zdravstvena pravila koja se odnose na nusproizvode životinjskog podrijetla koji nisu namijenjeni prehrani ljudi

Internet stranice NN 118/2009 • [5]5 Člankom 11. Pravilnika o nusproizvodima životinjskog podrijetla koji nisu za prehranu ljudi su preuzete odredbe članka 11. Uredbe (EZ) Europskog parlamenta i Vijeća br. 1774/2002 od 3. listopada 2002. kojom se utvrđuju zdravstvena pravila koja se odnose na nusproizvode životinjskog podrijetla koji nisu namijenjeni prehrani ljudi
Internet stranice NN 118/2009 • [6]6 Dodatkom VII. Poglavljem I. Dijelom D točkom 10. Pravilnika o nusproizvodima životinjskog podrijetla koji nisu za prehranu ljudi su preuzete odredbe Dodatka VII. Poglavlja I. Dijela D točke 10. Uredbe (EZ) Europskog parlamenta i Vijeća br. 1774/2002 od 3. listopada 2002. kojom se utvrđuju zdravstvena pravila koja se odnose na nusproizvode životinjskog podrijetla koji nisu namijenjeni prehrani ljudi
Internet stranice NN 118/2009 • [7]7 Člankom 6. stavkom 2. točkom (i) Pravilnika o nusproizvodima životinjskog podrijetla koji nisu za prehranu ljudi (»Narodne novine«, broj 87/09) su preuzete odredbe članka 6. stavka 2. točke (i) Uredbe (EZ) Europskog parlamenta i Vijeća br. 1774/2002 od 3. listopada 2002. kojom se utvrđuju zdravstvena pravila koja se odnose na nusproizvode životinjskog podrijetla koji nisu namijenjeni prehrani ljudi
Internet stranice NN 118/2009 • [8]8 Prilogom III. Odjeljkom IX. Poglavljem II. Dijelom II. Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla (»Narodne novine«, broj 99/07) su preuzete odredbe Priloga III. Odjeljka IX. Poglavlja II. Dijela II. Uredbe Europskog parlamenta i Vijeća (EZ) br. 853/2004 od 29. travnja 2004. kojom se utvrđuju posebna pravila higijene hrane životinjskog podrijetla
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 118/2009 • [9]9 Prilogom III. Odjeljkom IX. Poglavljem II. Dijelom II. točkom 1. podtočkom (b) Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla (»Narodne novine«, broj 99/07) su preuzete odredbe Priloga III. Odjeljka IX. Poglavlja II. Dijela II. točke 1. podtočke (b) Uredbe Europskog parlamenta i Vijeća (EZ) br. 853/2004 od 29. travnja 2004. kojom se utvrđuju posebna pravila higijene hrane životinjskog podrijetla
Informacije NN 118/2009 • [10]10 Prilogom III. Odjeljkom IX. Poglavljem II. Dijelom II. točkom 1. podtočkom (a) Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla (»Narodne novine«, broj 99/07) su preuzete odredbe Priloga III. Odjeljka IX. Poglavlja II. Dijela II. točke 1. podtočke (a) Uredbe Europskog parlamenta i Vijeća (EZ) br. 853/2004 od 29. travnja 2004. kojom se utvrđuju posebna pravila higijene hrane životinjskog podrijetla
Poslovne stranice NN 118/2009 • [11]11 Prilogom III. Odjeljkom IX. Poglavljem II. Dijelom II. točkom 1. podtočkom (a) Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla (»Narodne novine«, broj 99/07) su preuzete odredbe Priloga III. Odjeljka IX. Poglavlja II. Dijela II. točke 1. podtočke (a) Uredbe Europskog parlamenta i Vijeća (EZ) br. 853/2004 od 29. travnja 2004. kojom se utvrđuju posebna pravila higijene hrane životinjskog podrijetla
Pregledi NN 118/2009 • Na temelju članka 85. podstavka 2. Zakona o hrani (»Narodne novine«, br. 46/07 i 155/08), ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja donosi
Besplatno NN 118/2009 • O MIKROBIOLOŠKOM RAZVRSTAVANJU I POSTUPKU U SLUČAJU ONEČIŠĆENJA ŽIVIH ŠKOLJKAŠA
Glasnik NN 118/2009 • – razvrstavanja preliminarnih proizvodnih područja živih školjkaša, živih bodljikaša, živih plaštenjaka i živih morskih puževa (u daljnjem tekstu: školjkaša) u mikrobiološke razrede.
Propis NN 118/2009 • – državnih veterinarskih inspektora (u daljnjem tekstu: veterinarski inspektor), osoba ovlaštenih za uzorkovanje školjkaša (u daljnjem tekstu: osobe ovlaštene za uzorkovanje) i službenih laboratorija u slučaju pojave mikrobiološkog onečišćenja i onečišćenja biotoksinima u područjima za ponovno polaganje i proizvodnim područjima za uzgoj i izlov školjkaša u skladu s odredbama Priloga II. Poglavlja II. Dijela C Pravilnika o službenim kontrolama hrane životinjskog podrijetla (»Narodne novine«, br. 99/07).
Propis NN 118/2009 • »Preliminarno proizvodno područje« – područje mora, ušća ili lagune na kojem se nalaze prirodna staništa školjkaša ili područja za uzgoj školjkaša utvrđeno od strane nadležnog tijela u kojem se provodi postupak službenog uzorkovanja školjkaša u svrhu početnog mikrobiološkog razvrstavanja.
Propis NN 118/2009 • (2) Za potrebe ovoga Pravilnika primjenjuju se i pojmovi iz Priloga I. točke 2. Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla (»Narodne novine«, br. 99/07).
Propis NN 118/2009 • (1) Mikrobiološko razvrstavanje preliminarnih proizvodnih područja školjkaša u mikrobiološke razrede provodi se na temelju rezultata analiza mesa školjkaša na najvjerojatniji broj (engl. Most Probable Number, u daljnjem tekstu: MPN) Escherichia coli (u daljnjem tekstu: E. coli) u službenim uzorcima školjkaša pretraženim referentnom ili alternativnom metodom u skladu s Prilogom II. Poglavljem II. Dijelom A. Pravilnika o službenim kontrolama hrane životinjskog podrijetla.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 61/91, Broj 79/08, Broj 21/90, Broj 171/03, Broj 11/90, Broj 71/00


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled