PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 79/2009 • 2.Pri dopremi svježih proizvoda ribarstva na veletržnici ribe:
NN 79/2009 • 3.Za preradu proizvoda ribarstva (uključujući u odobrenim plovilima) naplaćuju se 4,00 kn po toni.
NN 79/2009 • 2) Ukoliko visina pristojbi iz stavka 1. ovoga članka iznosi manje od 50,00 kn mjesečno, naplaćuje se 50,00 kn mjesečno po objektu.
NN 79/2009 • Visina pristojbi za objekte iz članka 4. točke 2. podtočke (d) ovoga Pravilnika
NN 79/2009 • Visina pristojbi za službene kontrole u objektima za preradu jaja, pakirnim centrima za jaja, za preradu žaba i puževa, proizvodnju topljene životinjske masti i čvaraka, obrađenih želudaca, mjehura i crijeva, prerađene želatine i kolagena iz članka 4. točke 2. podtočke (d) ovoga Pravilnika, po toni ulazne sirovine odnosno hrane životinjskog podrijetla, iznosi 10,00 kn, ali ne manje od 50,00 kn mjesečno.
NN 79/2009 • 1) Visina pristojbi za službene kontrole u objektima koji obavljaju opće djelatnosti iz članka 4. točke 2. podtočke (e) ovoga Pravilnika, po toni ulazne sirovine odnosno hrane životinjskog podrijetla, iznosi 10,00 kn, ali ne manje od 50,00 kn mjesečno.
NN 79/2009 • 2) Iznimno od stavka 1. ovoga članka, ukoliko je objekt istovremeno odobren za jednu od djelatnosti iz članka 4. točke 1. i točke 2. podtočki (a), (b), (c) i (d) ovoga Pravilnika te za opće djelatnosti iz stavka 1. ovoga članka, pristojbe se ne naplaćuju za opće djelatnosti.
NN 79/2009 • Visina pristojbi za odobrene objekte u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla iz članka 4. točke 2. podtočke (f) ovoga Pravilnika
NN 79/2009 • Visina pristojbi za službene kontrole u odobrenim objektima u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla iz članka 4. točke 2. podtočke (f) ovoga Pravilnika, po toni ulazne sirovine odnosno hrane životinjskog podrijetla, iznosi 10,00 kn, ali ne manje od 50,00 kn mjesečno.
NN 79/2009 • Visina pristojbi za objekte iz članka 4. točke 2. podtočke (g) ovoga Pravilnika
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 79/2009 • Visina pristojbi za službene kontrole u objektima iz članka 4. točke 2. podtočke (g) ovoga Pravilnika, po toni ulazne sirovine odnosno hrane životinjskog podrijetla, iznosi 8,00 kn, ali ne manje od 50,00 kn mjesečno.
NN 79/2009 • Visina pristojbi za otpremne centre i centre za pročišćavanje živih školjkaša
NN 79/2009 • Visina pristojbi za službene kontrole u otpremnim centrima i centrima za pročišćavanje živih školjkaša, po godišnjoj količini ulazne sirovine, iznosi:
NN 79/2009 • Visina pristojbi za objekte iz članka 4. točke 4. ovoga Pravilnika
NN 79/2009 • Visina pristojbi za službene kontrole u objektima navedenim u članku 4. točki 4. ovoga Pravilnika, po godišnjoj količini proizvedene hrane životinjskog podrijetla, iznosi:
NN 79/2009 • Visina pristojbi za objekte u poslovanju s hranom za životinje
NN 79/2009 • 1) Visina pristojbi za službene kontrole u odobrenim objektima u poslovanju s hranom za životinje iz članka 4. točke 5. ovoga Pravilnika, uzimajući u obzir vrstu djelatnosti, godišnje iznosi:
NN 79/2009 • 1.Proizvodnja odobrenih dodataka hrani za životinje koji se nalaze na popisu odobrenih dodataka hrani za životinje i/ili premiksa za koje je potrebno odobravanje objekata 5.600,00 kn
NN 79/2009 • 2.Stavljanje na tržište i/ili skladištenje dodataka hrani za životinje koji se nalaze na popisu odobrenih dodataka hrani za životinje i/ili premiksa za koje je potrebno odobravanje objekata 1.600,00 kn
NN 79/2009 • 4.Stavljanje na tržište nebjelančevinastih dušičnih spojeva namijenjenih hranidbi životinja 1.600,00 kn
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 151/05, Broj 45/05,
Broj 143/02, Broj 72/04,
Broj 77/04, Broj 155/03
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE