PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 79/2009 • 4) Subjekt je obvezan nadležnom tijelu na obrascu iz Priloga II. ovoga Pravilnika dostaviti odgovarajuće podatke, koji uključuju i podatak o osobi ovlaštenoj za pristup računalnoj aplikaciji iz stavaka 1. i 3. ovoga članka.
NN 79/2009 • 5) Nadležno tijelo po dostavi obrasca iz stavka 4. ovoga članka dodjeljuje subjektu korisničko ime i lozinku za pristup računalnoj aplikaciji.
NN 79/2009 • Visina pristojbi i naknada propisanih ovim Pravilnikom, određena je na temelju sljedećih kriterija:
NN 79/2009 • – troškova osoba koje sudjeluju u službenim kontrolama uključujući prostor, alat, opremu, izobrazbu, putne i druge troškove,
NN 79/2009 • 1) Visina pristojbi za službene kontrole u klaonicama, uzimajući u obzir vrstu životinja, po životinji, iznosi:
NN 79/2009 • (d)Ovce i koze – uzimajući u obzir težinu zaklane životinje:
NN 79/2009 • 2) U visinu pristojbi iz stavka 1. točke (a) ovoga članka uključeni su troškovi uzorkovanja na goveđu spongiformnu encefalopatiju (GSE).
NN 79/2009 • 3) U slučaju životinja iz stavka 1. točaka (b) i (c) ovoga članka troškovi pretrage na trihinelu podmiruju se iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 8,00 kn po životinji.
NN 79/2009 • 4) Ukoliko je za životinje iz stavka 1. točke (f) ovoga članka propisan pregled na trihinelu, troškovi pretrage na trihinelu podmiruju se iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 8,00 kn po životinji.
NN 79/2009 • Visina pristojbi za službene kontrole u objektima za rasijecanje mesa, proizvodnju mesnih proizvoda, mljevenog mesa, mesnih pripravaka i strojno otkoštenog mesa
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 79/2009 • 1) Visina pristojbi za službene kontrole u objektima za rasijecanje mesa, proizvodnju mesnih proizvoda, mljevenog mesa, mesnih pripravaka i strojno otkoštenog mesa, uzimajući u obzir vrstu životinja, po toni mesa, iznosi:
NN 79/2009 • 2) Ukoliko je objekt istovremeno odobren kao klaonica iz članka 7. ovoga Pravilnika te objekt za rasijecanje mesa, proizvodnju mesnih proizvoda, mljevenog mesa, mesnih pripravaka i strojno otkoštenog mesa iz ovoga članka, pristojbe se naplaćuju jedino po zaklanoj životinji u skladu s člankom 7. ovoga Pravilnika.
NN 79/2009 • 3) Iznimno od stavka 2. ovoga članka, u slučaju kada se u objekt doprema ulazna sirovina iz drugih odobrenih objekata pristojba se naplaćuje kumulativno po životinji i ulaznoj sirovini u skladu s člankom 7. ovoga Pravilnika i stavkom 1. ovoga članka.
NN 79/2009 • Visina pristojbi za službene kontrole u objektima za obradu i rasijecanje odstrijeljene divljači
NN 79/2009 • 1) Visina pristojbi za službene kontrole u objektima za obradu i rasijecanje odstrijeljene divljači, uzimajući u obzir vrstu divljači, po životinji, iznosi:
NN 79/2009 • 2) Iznimno od stavka 1. ovoga članka, ukoliko je objekt istovremeno odobren kao objekt za rasijecanje mesa, proizvodnju mesnih proizvoda, mljevenog mesa, mesnih pripravaka i strojno otkoštenog mesa iz članka 8. ovoga Pravilnika te za obradu i rasijecanje odstrijeljene divljači iz ovoga članka, pristojbe se naplaćuju u skladu s člankom 8. ovoga Pravilnika.
NN 79/2009 • Visina pristojbi za službene kontrole u objektima za preradu mlijeka, po količini ulazne sirovine, iznosi:
NN 79/2009 • Visina pristojbi za službene kontrole koje se primjenjuju na preradu i pripremu proizvoda ribarstva te uskladištenje svježih proizvoda ribarstva
NN 79/2009 • 1) Visina pristojbi za službene kontrole koje se primjenjuju na preradu i pripremu proizvoda ribarstva te uskladištenje svježih proizvoda ribarstva, po količini ulazne sirovine, iznosi:
NN 79/2009 • 1.Pri dopremi svježih proizvoda ribarstva u objekte za uskladištenje svježih proizvoda ribarstva namijenjenih stavljanju na tržište:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 10/03, Broj 128/00,
Broj 142/08, Broj 164/04,
Broj 6/04, Broj 132/06
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE