PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 79/2009 • – samostojeći objekti za prepakiravanje hrane životinjskog podrijetla,
NN 79/2009 • – veleprodaje hrane životinjskog podrijetla, ukoliko navedena djelatnost nije obuhvaćena podtočkama (a) do (d) ove točke,
NN 79/2009 • (f) odobrene objekte u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla koji nisu navedeni u ovoj točki,
NN 79/2009 • (g) objekte odobrene pod posebnim uvjetima iz članka 13. stavka 2. točaka (a) i (b) Pravilnika o vođenju Upisnika registriranih i odobrenih objekata te o postupcima registriranja i odobravanja objekata u poslovanju s hranom (»Narodne novine«, broj 125/08 i 55/09),
NN 79/2009 • po količini ulazne sirovine životinjskog podrijetla odnosno hrane životinjskog podrijetla;
NN 79/2009 • 3. za otpremne centre i centre za pročišćavanje živih školjkaša,
NN 79/2009 • (a) odobrene pod posebnim uvjetima iz članka 13. stavka 2. točke (c) Pravilnika o vođenju Upisnika registriranih i odobrenih objekata te o postupcima registriranja i odobravanja objekata u poslovanju s hranom,
NN 79/2009 • (b) registrirane objekte u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla iz članka 5. stavka 1. točke (e) Pravilnika o vođenju Upisnika registriranih i odobrenih objekata te o postupcima registriranja i odobravanja objekata u poslovanju s hranom,
NN 79/2009 • 1) Putem računalne aplikacije nadležnog tijela subjekt je obvezan:
NN 79/2009 • – za objekte iz članka 4. točke 1. ovoga Pravilnika, 24 sata prije klanja odnosno obrade u objektu, prijaviti odnosno evidentirati vrstu i broj životinja namijenjenih klanju odnosno obradi,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 79/2009 • – za objekte iz članka 4. točke 2. ovoga Pravilnika, najkasnije 24 sata po dopremi u objekt, prijaviti odnosno evidentirati količinu ulazne sirovine životinjskog podrijetla odnosno hrane životinjskog podrijetla;
NN 79/2009 • – za objekte iz članka 4. točke 3. ovoga Pravilnika, najkasnije 24 sata po dopremi u objekt, prijaviti odnosno evidentirati količinu ulazne sirovine životinjskog podrijetla odnosno hrane životinjskog podrijetla;
NN 79/2009 • – za objekte iz članka 4. točke 4. ovoga Pravilnika, najkasnije 24 sata po preradi, proizvodnji ili pakiranju, prijaviti odnosno evidentirati svaku seriju hrane životinjskog podrijetla;
NN 79/2009 • – za odobrene objekte iz članka 4. točke 5. ovoga Pravilnika najkasnije do 31. prosinca tekuće godine prijaviti odnosno evidentirati vrstu i količinu proizvedene odnosno na tržište stavljene hrane za životinje, sukladno djelatnostima navedenim u članku 18. stavku 1. ovoga Pravilnika;
NN 79/2009 • – za registrirane objekte iz članka 4. točke 5. ovoga Pravilnika najkasnije do 31. prosinca tekuće godine prijaviti odnosno evidentirati vrstu i količinu proizvedene i/ili na tržište stavljene i/ili prevezene i/ili uskladištene i/ili uvezene hrane za životinje, osim za djelatnosti koje su izuzete u skladu s člankom 18. stavkom 3 ovoga Pravilnika,
NN 79/2009 • – za registrirane objekte iz članka 18. stavka 4. ovoga Pravilnika najkasnije do 31. prosinca tekuće godine prijaviti odnosno evidentirati vrstu i količinu proizvedene hrane za životinje.
NN 79/2009 • – u slučaju nemogućnosti pristupa računalnoj aplikaciji, subjekti mogu podatke iz stavka 1. alineje prve, druge i treće ovoga članka, 24 sata prije klanja ili obrade odnosno najkasnije 24 sata po dopremi sirovine u objekt odnosno 24 sata po uskladištenju dostaviti na odgovarajućem obrascu iz Priloga IV. ovoga Pravilnika, putem telefaksa, nadležnom tijelu – Upravi za veterinarske inspekcije, a po dostavi podaci sa obrasca upisuju se u računalnu aplikaciju;
NN 79/2009 • – u slučaju objekata iz članka 4. točke 4. ovoga Pravilnika, subjekti mogu podatke iz stavka 1. alineje treće ovoga članka, najkasnije 24 sata po preradi, proizvodnji ili pakiranju serije hrane životinjskog podrijetla, dostaviti na obrascu I. iz Priloga IV. ovoga Pravilnika, putem telefaksa, nadležnom tijelu – Upravi za veterinarske inspekcije, a po dostavi podaci sa obrasca upisuju se u računalnu aplikaciju;
NN 79/2009 • – u slučaju objekata iz članka 18. stavka 4. ovoga Pravilnika, subjekti mogu podatke iz stavka 1. alineje sedme dostaviti na obrascu I. iz Priloga IV. ovoga Pravilnika, nadležnom tijelu – Upravi za veterinarske inspekcije, a po dostavi podaci sa obrasca upisuju se u računalnu aplikaciju.
NN 79/2009 • 3) Na temelju podataka iz stavaka 1. i 2. ovoga članka putem računalne aplikacije obračunavaju se pristojbe iz članka 3. ovoga Pravilnika.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 32/02, Broj 175/03,
Broj 121/03, Broj 37/94,
Broj 46/97, Broj 19/90
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE