PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2009-08-96-2386 NN 96/2009

• (2) Tekući medij iz stavka 1. točke 1. ovoga članka ne smije se miješati s drugim uljima. Tekući mediji iz stavka 1. točke 2.- 6. ovoga članka smiju se miješati.


Stranica 2009-08-96-2386 NN 96/2009

• (1) Nakon sterilizacije, proizvodi moraju udovoljavati sljedećim minimalnim zahtjevima:


Stranica 2009-08-96-2386 NN 96/2009

• 1. Proizvodi opisani člankom 6. stavkom 1. ovoga Pravilnika:


Stranica 2009-08-96-2386 NN 96/2009

• – moraju biti ujednačene veličine i pravilno raspoređeni u konzervi;


Internet NN 96/2009
• – ne smiju imati tkivo žute boje, uz iznimku manjih tragova te boje;

Internet stranice NN 96/2009
• – moraju imati meso specifične čvrstoće, koje ne smije biti previše vlaknasto, mekano ili spužvasto;

Internet stranice NN 96/2009 • – moraju imati meso svijetle ili ružičaste boje, bez crvene boje oko kralježnice, uz iznimku manjih tragova te boje.
Internet stranice NN 96/2009 • 2. Boja i konzistencija tekućeg medija mora odgovarati njegovom opisu i upotrijebljenim sastojcima. U slučaju kada se kao tekući medij upotrebljava ulje, ono ne smije sadržavati kapljice vode u količini većoj od 8% neto mase.
Internet stranice NN 96/2009 • 3. Okus i miris proizvoda mora biti karakterističan za vrstu Sardina pilchardus Walbaum i upotrijebljeni tekući medij, bez gorkog okusa, bez pojave oksidacije ili užeglosti.
Internet stranice NN 96/2009 • 5. Kod proizvoda s kostima, kralježnica se mora lako odvajati od mesa i mrviti pod pritiskom.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 96/2009 • 6. Proizvodi bez kože i kosti ne smiju sadržavati značajnije ostatke istih.
Informacije NN 96/2009 • (2) Konzerva ne smije biti deformirana niti imati vanjske znakove oksidacije.
Poslovne stranice NN 96/2009 • (1) Ne dovodeći u pitanje odredbe Pravilnika o označavanju, reklamiranju i prezentiranju hrane 2, naziv proizvoda mora odgovarati omjeru između količine srdele u ambalaži nakon sterilizacije i neto količine, izraženih u gramima.
Pregledi NN 96/2009 • (2) U slučaju iz članka 6. stavka 1. ovoga Pravilnika, omjer iz stavka 1. ovoga članka mora biti najmanje:
Besplatno NN 96/2009 • 1. 70% pri upotrebi tekućeg medija iz članka 7. točke 1. 2. 4. i 5. ovoga Pravilnika;
Glasnik NN 96/2009 • 2. 65% pri upotrebi tekućeg medija iz članka 7. točke 3. ovoga Pravilnika;
Propis NN 96/2009 • 3. 50% pri upotrebi tekućeg medija iz članka 7. točke 6. ovoga Pravilnika.
Propis NN 96/2009 • (3) U slučaju iz članka 6. stavka 2. ovoga Pravilnika, omjer iz stavka 1. ovoga članka mora biti najmanje 35%.
Propis NN 96/2009 • (4) Kada su uvjeti iz stavka 2. ovoga članka ispunjeni, naziv mora biti nadopunjen podatkom o postupku obrade srdele sukladno članku 6. ovoga Pravilnika i podatkom o upotrijebljenom tekućem mediju.
Propis NN 96/2009 • (5) Kod proizvoda u ulju podatak o tekućem mediju označava se na sljedeći način:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 77/08, Broj 93/99, Broj 94/98, Broj 43/07, Broj 108/95, Broj 32/02


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled