PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2008-06-74-2463 NN 74/2008

• 3.1. Dodaju li se proizvodima iz članka 1. stavka 2. točke 1. (a) i (d) ovoga Pravilnika saharoza, fruktoza, glukoza, glukozni sirup, odnosno med tada:


Stranica 2008-06-74-2463 NN 74/2008

• – količina dodanih ugljikohidrata iz ovih izvora ne smije biti viša od 1,8 g/100 kJ (7,5 g/100 kcal),


Stranica 2008-06-74-2463 NN 74/2008

• – količina dodane fruktoze ne smije biti viša od 0,9 g/100 kJ (3,75 g/100 kcal).


Stranica 2008-06-74-2463 NN 74/2008

• 3.2. Dodaju li se saharoza, fruktoza, glukoza, glukozni sirup odnosno med proizvodima iz članka 1. stavka 2. točke 1. (b) ovoga pravilnika tada:


Internet NN 74/2008
• – količina dodanih ugljikohidrata iz ovih izvora ne smije biti viša od 1,2 g/100 kJ (5 g/100 kcal),

Internet stranice NN 74/2008
• – količina dodane fruktoze ne smije biti viša od 0,6 g/100 kJ (2,5 g/100 kcal).

Internet stranice NN 74/2008 • 4.1. Za proizvode navedene u članku 1. stavku 2. točki 1. (a) i (d) ovoga Pravilnika sadržaj masti ne smije biti viši od 0,8 g/100 kJ (3,3 g/100 kcal).
Internet stranice NN 74/2008 • 4.2. Za proizvode navedene u članku 1. stavku 2. točki 1. (b) ovoga Pravilnika sadržaj masti ne smije biti viši od 1,1 g/100 kJ (4,5 g/100 kcal). Ako je sadržaj masti viši od 0,8 g/100 kJ (3,3 g/100 kcal), tada:
Internet stranice NN 74/2008 • – količina laurinske kiseline ne smije biti viša od 15% ukupnoga sadržaja masti,
Internet stranice NN 74/2008 • – količina miristinske kiseline ne smije biti viša od 15% ukupnoga sadržaja masti,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 74/2008 • – količina linolne kiseline (u obliku glicerida – linoleata) ne smije biti manja od 70 mg/100 kJ (300 mg/100 kcal) niti veća od 285 mg/100 kJ (1200 mg/100 kcal).
Informacije NN 74/2008 • – natrijeve se soli smiju dodavati prerađenoj hrani na bazi žitarica samo u tehnološke svrhe,
Poslovne stranice NN 74/2008 • – sadržaj natrija u prerađenoj hrani na bazi žitarica ne smije biti viši od 25 mg/100 kJ (100 mg/100 kcal).
Pregledi NN 74/2008 • 5.2.1. Za proizvode navedene u članku 1. stavku 2. točki 1. (b) količina kalcija ne smije biti niža od 20 mg/100 kJ (80 mg/100 kcal).
Besplatno NN 74/2008 • 5.2.2. Za proizvode navedene u članku 1. stavku 2. točki 1. (d) ovoga Pravilnika s dodatkom mlijeka (mliječni keksi) i koji su označeni kao takvi količina kalcija ne smije biti niža od 12 mg/100 kJ (50 mg/100 kcal).
Glasnik NN 74/2008 • 6.1. Za prerađenu hranu na bazi žitarica količina tiamina ne smije biti manja od 25 µg/100 kJ (100 µg/100 kcal).
Propis NN 74/2008 • 6.2. Za proizvode navedene u članku 1. stavku 2. točki 1. (b) ovoga Pravilnika vrijede sljedeća ograničenja:
Propis NN 74/2008 • [2] u obliku kolekalciferola, 10 µg kojega odgovara 400 i.j. vitamina D.
Propis NN 74/2008 • Ova ograničenja također vrijede za vitamine A i D ukoliko su dodani i drugoj prerađenoj hrani na bazi žitarica.
Propis NN 74/2008 • 7. NAJVEĆE DOPUŠTENE KOLIČINE VITAMINA, MINERALA I ELEMENATA U TRAGOVIMA UKOLIKO SU DODANI HRANI
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 52/05, Broj 31/06, Broj 136/03, Broj 90/92, Broj 197/03, Broj 56/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled