PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2007-01-6-280 NN 6/2007

• 3. Meni 3.: »Šokačka salata, krumpirova juha na baranjski način, čarugini rezanci, bečarska večera, šokačke palačinke«


Stranica 2007-01-6-280 NN 6/2007

• 4. Meni 4.: » Meso iz tiblice, štrukli u juhi, valjušci na starozagrebački način, fazan na grofovski način s paštetom od prepelice, savijača s bućom i makom«


Stranica 2007-01-6-280 NN 6/2007

• IU 4Učenik je sposoban pripremiti, zgotoviti, prezentirati i poslužiti prema recepturi navedenoj u menijima priobalne, mediteranske kuhinje.


Stranica 2007-01-6-280 NN 6/2007

• Sadržaj: 1. Meni 1.: »Salata od hobotnice na novljanski način, istarska maneštra od bobića, fuži s motovunskim tartufima, žgvacet od janjetine sa šurlicama, kroštuli na bašćanski način«


Internet NN 6/2007
• 2. Meni 2.: »Dalmatinski pršut, riblja juha, rižoto s morskim plodovima, pašticada na trogirski, dubrovačka rozata«

Internet stranice NN 6/2007
• 3. Meni 3.: »Istarski pladanj, bračka janjeća juha, jakopske kapice na brijunski način, dalmatinska pržolica, smokve zapečene u medu«,

Internet stranice NN 6/2007 • 4. Meni 4.: »Pašteta od ribe, kornatska juha od ribe, hobotnica ispod peke s mladim krumpirom, plitica s ribom i morskim plodovima, mandulat«
Internet stranice NN 6/2007 • Procedure procjeneUčenik može smatrati modul dovršenim ako su svi kriteriji obavljanja posla specifični za pojedine menije naznačeni u ishodima učenja izvršeni na zadovoljavajući način.
Internet stranice NN 6/2007 • IU 1 IP(instrument procjene) Treba obraditi barem tri slučaja iz kojih je vidljivo da učenik prepoznaje geografske i gospodarske specifičnosti regija Hrvatske i važnost nacionalnih jela za turizam određene regije.
Internet stranice NN 6/2007 • KP(kriteriji posla)Učenik mora napisati kratki uradak vezan uz geografski položaj regije i nacionalna jela koja potječu iz tih regija.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 6/2007 • IU 2 IPZadaća će biti vezana uz sposobnost učenika da utvrde utjecaj susjednih zemalja na nacionalnu kuhinju Hrvatske u pojedinim regijama.
Informacije NN 6/2007 • KPUčenik mora napisati materijal u kojem definira gastronomsku ponudu po regijama i njezinu važnost za turizam Hrvatske.
Poslovne stranice NN 6/2007 • IU 3 IPSvaki učenik mora napraviti iz ponuđenih receptura po pet jela i sastaviti dva menija po pravilima struke.
Pregledi NN 6/2007 • KPUčenik mora biti sposoban odabrati namirnice, pripremiti ih za proceduru prigotavljanja, zgotoviti jelo prema zadanoj recepturi, prezentirati i poslužiti ga.
Besplatno NN 6/2007 • IU 4 IPSvaki učenik mora napraviti iz ponuđenih receptura po pet jela i sastaviti dva menija po pravilima struke.
Glasnik NN 6/2007 • KPUčenik mora biti sposoban odabrati namirnice, pripremiti ih za proceduru prigotavljanja, zgotoviti jelo prema zadanoj recepturi, prezentirati i poslužiti ga.
Propis NN 6/2007 • Preporučeni pristupi predavanjima i poduciOvaj modul treba realizirati na maštovit način, dopuštajući učenicima da razviju vlastite scenarije pristupa sadržajima. Učitelj treba izložiti najosnovnije kriterije koji proizlaze iz zadanih sadržaja i razviti diskusiju različitim metodama komunikacije. Pri izvođenju praktičnoga dijela dopustiti učenicima da rade u skupinama uz maštovito ukrašavanje i prezentiranje jela. Nakon obavljene degustacije jela svi sudionici nastave ravnopravno sudjeluju u ocjenjivanju uratka. Svi uradci moraju biti napravljeni u skladu s pravilima struke i ranije stečenim znanjima i vještinama iz područja kuharstva.
Propis NN 6/2007 • Potrebni resursiUz ovaj program priložene su recepture jela Hrvatske nacionalne kuhinje pa se potrebne namirnice mogu iz njih iščitati. Nastava se izvodi u dobro opremljenom praktikumu. Nastavu izvode majstori kuhari s položenim majstorskim ispitom ili priznatim majstorskim statusom.«
Propis NN 6/2007 • Sastavni dio ovog Programa su »Recepture jela Hrvatske nacionalne kuhinje«.
Propis NN 6/2007 • Ovaj Program stupa na snagu i primjenjuje se danom objave u »Narodnim novinama«.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 135/06, Broj 45/06, Broj 75/05, Broj 33/91, Broj 57/07, Broj 84/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled