PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 5/2007 • – opsegu posljedica nekontroliranog širenja GMO-a u okoliš i stupnju ugroženosti biološke raznolikosti i zdravlja ljudi;
NN 5/2007 • – provedenim i potrebnim mjerama za zaštitu biološke raznolikosti i zdravlja ljudi;
NN 5/2007 • – provedenim i potrebnim mjerama za umanjivanje ili uklanjanje posljedica, uklanjanje GMO-a i sanaciju područja izloženih nekontroliranom širenju; i
NN 5/2007 • – drugim podacima potrebnim za ocjenu utjecaja nekontroliranog širenja GMO-a na biološku raznolikost i zdravlje ljudi.
NN 5/2007 • (2) Troškove provedbe plana mjera snosi podnositelj zahtjeva.
NN 5/2007 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
NN 6/2007 • Na temelju članka 44. stavka 5. Zakona o obrtu (»Narodne novine«, br. 49/03. – pročišćeni tekst), ministar gospodarstva, rada i poduzetništva, nakon prethodno pribavljena mišljenja Hrvatske obrtničke komore i uz suglasnost ministra znanosti, obrazovanja i športa, donosi
NN 6/2007 • IZMJENA I DOPUNA JEDINSTVENOGA NASTAVNOG PLANA I OKVIRNOGA OBRAZOVNOG PROGRAMA ZA ZANIMANJE KUHAR
NN 6/2007 • U Jedinstvenom nastavnom planu i okvirnom obrazovnom programu za zanimanje kuhar (»Narodne novine«, broj 112/04) u točki 6.7. Izborna nastava, dodaje se točka 6.7.4. koja glasi:
NN 6/2007 • Ovaj modul dizajniran je tako da se istaknu obilježja hrvatske nacionalne kuhinje koja dolaze iz njezinih regija. Prehrambene navike Hrvata kroz povijest utkane su u tradicijska jela koja su pripremljena i prigotovljena od ekološki proizvedenih namirnica.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 6/2007 • Poželjna razina pristupaModul se realizira nakon usvojenih općih kuharskih vještina i znanja ili u trećoj godini obrazovanja.
NN 6/2007 • IU 1 Učenik je sposoban locirati Hrvatsku na karti Europe i prepoznati geografske i gospodarske specifičnosti njezinih regija, njezine najpoznatije turističke destinacije i važnost nacionalne gastronomije u turističkoj ponudi.
NN 6/2007 • 3. Prometni pravci za dolazak u Hrvatsku u odnosu na Europu i prometni pravci u Hrvatskoj
NN 6/2007 • 4. Najpoznatije turističke destinacije kontinentalnog i primorskog dijela Hrvatske
NN 6/2007 • IU 2 Učenik je sposoban spoznati mjesto i važnost hrvatske nacionalne gastronomije u njezinoj ukupnoj turističkoj ponudi i prepoznati povijesne utjecaje različitih gastronomija na hrvatska nacionalna jela.
NN 6/2007 • Sadržaj: 1. Osnovna obilježja hrvatske nacionalne gastronomije
NN 6/2007 • 2. Utjecaj gastronomija susjednih zemalja na nacionalnu kuhinju Hrvatske
NN 6/2007 • IU 3 Učenik je sposoban pripremiti, zgotoviti, prezentirati i poslužiti prema recepturi navedenoj u menijima kontinentalne kuhinje.
NN 6/2007 • Sadržaj1. Meni 1.: »Slavonski pladanj, juha od svinjetine, bačin prevrt, odrezak »Barun Trenk«, gužvara s orasima«
NN 6/2007 • 2. Meni 2.: »Međimurski pladanj, zagorska juha s vrganjima, mlinci na zagorski način, pisana pečenica Stubica, prosta trnovečka makovnjača«
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 12/91, Broj 122/06,
Broj 106/07, Broj 35/08,
Broj 18/96, Broj 50/01
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE