PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 73/2007 • Pregled propisa: – 5 u 1 ml poraslih pri temperaturi od 37 °C u vremenu od 24 – 48 sati na agar-agaru.
NN 73/2007 • Vrijednosti iz stavka 4. ovoga članka smatraju se orijentacijskim brojčanim vrijednostima, a ne najvećim dopuštenim koncentracijama.
NN 73/2007 • Broj živih mikroorganizama u prirodnoj mineralnoj i prirodnoj izvorskoj vodi nakon punjenja u ambalažu ne smije biti veći od:
NN 73/2007 • – 100 u 1 ml poraslih pri temperaturi od 20 – 22 °C u vremenu od 72 sata na agar-agaru ili agar-želatini;
NN 73/2007 • – 20 u 1 ml poraslih pri temperaturi od 37 °C u vremenu od 24 – 48 sati na agar-agaru.
NN 73/2007 • Broj živih mikroorganizama iz stavka 6. ovoga članka mora se određivati unutar 12 sati nakon punjenja vode u ambalažu, pod uvjetom da se voda održava na temperaturi od 4 °C ± 1 °C tijekom 12 sati.
NN 73/2007 • Prirodna mineralna i prirodna izvorska voda na izvoru i pri stavljanju na tržište ne smije sadržavati:
NN 73/2007 • b) bakteriju Escherichia coli i druge koliformne bakterije te fekalne streptokoke u bilo kojem ispitanom uzorku od 250 ml;
NN 73/2007 • c) sporogene sulfitoreducirajuće anaerobne bakterije u bilo kojem ispitanom uzorku od 50 ml;
NN 73/2007 • d) bakteriju Pseudomonas aeruginosa u bilo kojem ispitanom uzorku od 250 ml.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 73/2007 • Bez dovođenja u pitanje odredbe članka 13. i 14. ovoga Pravilnika i uvjeta korištenja voda iz članka 16. do 19. ovoga Pravilnika, pri stavljanju prirodne mineralne i prirodne izvorske vode na tržište:
NN 73/2007 • – povećan broj živih mikroorganizama u prirodnoj mineralnoj vodi i prirodnoj izvorskoj vodi na tržištu može biti jedino rezultat normalnog razvoja prirodne mikroflore koju je voda imala na izvoru te bez obzira na vrijednosti navedene u članku 13. ovoga Pravilnika ne znači onečišćenje,
NN 73/2007 • – prirodna mineralna i prirodna izvorska voda ne smije imati bilo kakve senzorske nedostatke.
NN 73/2007 • 5. UVJETI KORIŠTENJA I STAVLJANJA NA TRŽIŠTE PRIRODNE MINERALNE I PRIRODNE IZVORSKE VODE
NN 73/2007 • Koncesija za korištenje prirodnih mineralnih i prirodnih izvorskih voda iz izvora
NN 73/2007 • Prirodna mineralna i prirodna izvorska voda može se koristiti iz izvora i puniti u ambalažu samo ako udovoljava odredbama stavka 2. ovoga članka te članka 17. do 19. ovoga Pravilnika.
NN 73/2007 • Koncesiju za korištenje prirodne mineralne odnosno prirodne izvorske vode iz izvora izdaje nadležno tijelo sukladno posebnom propisu nakon provedenog postupka priznavanja i utvrđivanja da voda udovoljava odredbama ovoga Pravilnika te dobivanja rješenja o priznavanju prirodne mineralne odnosno prirodne izvorske vode.
NN 73/2007 • Oprema za korištenje prirodne mineralne i prirodne izvorske vode iz izvora mora biti takva da se izbjegne svaka mogućnost onečišćenja i sačuvaju svojstva koja prirodna mineralna i prirodna izvorska voda ima na izvoru, tako da:
NN 73/2007 • – zahvat izvora, izvedba izvora, cijevi i spremnici moraju biti izrađeni od materijala prikladnog za vodu sukladno posebnim propisima na način da onemogućavaju bilo kakvu kemijsku, fizikalno-kemijsku ili mikrobiološku promjenu prirodne mineralne i prirodne izvorske vode;
NN 73/2007 • – uvjeti korištenja vode, postrojenja za pranje i punjenje u ambalažu moraju udovoljavati higijenskim uvjetima kao i spremnici koji moraju biti obrađeni ili izrađeni na način da se izbjegnu negativni učinci na mikrobiološka i kemijska svojstva prirodne mineralne i prirodne izvorske vode;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 71/07, Broj 69/07,
Broj 142/03, Broj 38/06,
Broj 166/04, Broj 80/97
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE