PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 7/2009 • (7) U slučaju miješanja ulja različitog podrijetla unutar iste kategorije, ekstra djevičanskog ili djevičanskog maslinovog ulja, ako 75% ili više tog ulja potječe iz jedne zemlje, kao podrijetlo može se navesti dotična zemlja, uz naznaku minimalnog udjela (75% ili više) tog ulja u mješavini.
NN 7/2009 • (1) Subjekt u poslovanju s hranom, odnosno proizvođač ili onaj koji ulja iz članka 2. stavka 2. ovoga Pravilnika, pakira ili stavlja na tržište, dužan je u slučaju zahtjeva dati na uvid nadležnom tijelu ili osobi ovlaštenoj za službenu kontrolu proizvođačku dokumentaciju.
NN 7/2009 • (2) Proizvođačka dokumentacija je dokument koji, za svaku seriju proizvoda koji se stavlja na tržište sadrži:
NN 7/2009 • 3. podatke o vrsti, količini i podrijetlu korištenih sirovina, pomoćnih sredstava te vrsti ambalaže;
NN 7/2009 • 5. za proizvode s navodima iz članka 7. stavka 1. točke 2. ovoga Pravilnika, izvješća o provedenim analizama;
NN 7/2009 • 6. za proizvode s navodima iz članka 7. stavka 2. i 3. ovoga Pravilnika, zapise ili dokumentaciju kojom se dokazuju uvjeti i način prerade;
NN 7/2009 • 7. za proizvode s navodima iz članka 9. stavka 3. ovoga Pravilnika, dokaze o registraciji oznaka izvornosti i oznaka zemljopisnog podrijetla.
NN 7/2009 • 8. za proizvode s navodima iz članka 9. stavaka 4., 5., 6. i 7. ovoga Pravilnika, dokumentaciju kojom se dokazuje podrijetlo plodova i/ili mjesto prerade maslina ili podrijetlo ekstra djevičanskog odnosno djevičanskog maslinovog ulja;
NN 7/2009 • Metode uzorkovanja i analiza fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava
NN 7/2009 • Svojstva ulja iz članka 2. ovoga Pravilnika, navedena u Prilogu I. ovoga Pravilnika, određuju se sljedećim analitičkim metodama:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 7/2009 • – za određivanje udjela slobodnih masnih kiselina izraženih kao udio oleinske kiseline, metoda opisana u Prilogu II. ovoga Pravilnika,
NN 7/2009 • – za određivanje peroksidnog broja, metoda opisana u Prilogu III. ovoga Pravilnika,
NN 7/2009 • – za određivanje udjela voskova, metoda opisana u Prilogu IV. ovoga Pravilnika,
NN 7/2009 • – za određivanje sastava i udjela sterola, metoda opisana u Prilogu V. ovoga Pravilnika,
NN 7/2009 • – za određivanje eritrodiola i uvaola, metoda opisana u Prilogu VI. ovoga Pravilnika,
NN 7/2009 • – za određivanje udjela 2-gliceril monopalmitata, metoda opisana u Prilogu VII. ovoga Pravilnika,
NN 7/2009 • – za spektrofotometrijske analize, metoda opisana u Prilogu VIII. ovoga Pravilnika,
NN 7/2009 • – za određivanje sastava masnih kiselina, metoda opisana u Prilogu IX.a i IX.b ovoga Pravilnika,
NN 7/2009 • – za određivanje udjela hlapljivih halogeniranih otapala u maslinovom ulju, metoda opisana u Prilogu X ovoga Pravilnika,
NN 7/2009 • – za senzorsko ocjenjivanje djevičanskog maslinovog ulja, metoda opisana u Prilogu XI ovoga Pravilnika,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 117/01, Broj 112/04,
Broj 127/08, Broj 128/00,
Broj 41/05, Broj 105/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE