PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 133/2005 • 9. Potrošnja vode (pranje, centrifugiranje i sušenje) (poglavlje II, točka 12)
NN 133/2005 • 10. Potrošnja vode (samo pranje i centrifugiranje) (poglavlje II, točka 13)
NN 133/2005 • 11. Procijenjena godišnja potrošnja energije za četveročlano kućanstvo, uvijek koristeći sušilicu (poglavlje II, točka 16)
NN 133/2005 • 12. Procijenjena godišnja potrošnja energije za četveročlano kućanstvo, ne koristeći sušilicu (poglavlje II, točka 17)
NN 133/2005 • Veličina i tip slova moraju biti odabrani tako da su svi navedeni podaci čitljivi.
NN 133/2005 • Razred energetske učinkovitosti uređaja od A dood A do G određuje se prema tablici 1.
NN 133/2005 • Razred učinkovitosti pranja uređaja od A do G određuje se prema tablici 2.
NN 133/2005 • Detalji oznake prema slikovnom prikazu br. 1 imaju sljedeće značenje:
NN 133/2005 • III. Razred energetske učinkovitosti pećnice mora biti određen u skladu s poglavljem IV. ovog Priloga. Odgovarajuće slovo treba biti smješteno na razini pripadajuće strelice. Ako pećnica ima više prostora za pečenje razred energetske učinkovitosti svakog od njih mora biti određen u skladu s poglavljem IV. ovog Priloga. Odgovarajuće slovo treba biti smješteno na razini pripadajuće strelice.
NN 133/2005 • IV. Mjesto predviđeno za označavanje posebnim oznakama (u vezi zaštite okoliša i sl.).
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 133/2005 • V. Potrošnja energije u kWh za 2 načina grijanja: klasični i s prisilnim kruženjem zraka za standardno opterećenje u skladu s ispitnim postupcima prema hrvatskoj normi HRN EN 50304.
NN 133/2005 • VI. Korisni volumen prostora za pečenje u litrama u skladu s ispitnim postupcima prema hrvatskoj normi HRN EN 50304.
NN 133/2005 • VII. Veličina prostora za pečenje određuje se na sljedeći način:
NN 133/2005 • Indikacijska strelica treba biti postavljena na razini odgovarajuće veličine prostora za pečenje.
NN 133/2005 • VIII. Razina buke koju pećnica emitira, ukoliko su podaci raspoloživi.
NN 133/2005 • Dimenzije i ostale karakteristike oznake prikazane su na slikovnom prikazu br. 2.
NN 133/2005 • Dimenzije, pozicija, boja, font i veličina slova pojedinih elemenata označenih brojevima na slikovnom prikazu br. 2 identični su podacima danima u poglavlju II.
NN 133/2005 • Tehnička dokumentacija koja se isporučuje s pećnicom treba sadržavati sljedeće podatke:
NN 133/2005 • 3. Razred energetske učinkovitosti prostora za pečenje, prema specifikacijama u poglavlju IV. ovog Priloga, izražen kao »Razred energetske učinkovitosti... u rasponu od A (najučinkovitije) do G (najmanje učinkovito)«. Razred energetske učinkovitosti može biti prikazan i na druge načine uz uvjet da je jasno izražen raspon ljestvice od A (najučinkovitije) do G (najmanje učinkovito). Uz razred energetske učinkovitosti važno je istaknuti za koji je način grijanja određen: klasični ili s prisilnim kruženjem zraka.
NN 133/2005 • 4. Ako su za promatrani model pećnice raspoložive i posebne oznake (npr. oznake koje pokazuju da su karakteristike uređaja povoljne sa stajališta zaštite okoliša i dr.) one mogu biti dodane na naljepnicu u skladu s važećim propisima.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 123/00, Broj 81/09,
Broj 38/07, Broj 61/04,
Broj 129/00, Broj 91/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE