PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 75/2006 • b) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje, i slično;
NN 75/2006 • c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70°C;
NN 75/2006 • d) crijeva ukoliko su bila obrađena na jedan od sljedećih načina;
NN 75/2006 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
NN 75/2006 • e) trofeji divljih životinja kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, papaka, pandži ili zubi i koji su bili dezinficirani sredstvom odobrenim od nadležnog tijela države izvoznice, naročito upotrebom peroksida kod trofeja koji sadrže kosti,
NN 75/2006 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi.
NN 75/2006 • Uz pošiljke navedene u točki IV. ove Naredbe, u Republiku Hrvatsku dozvoljava se uvoz sljedećih pošiljaka, ukoliko potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u državama odnosno dijelovima država, navedenim u Prilogu I. koji je sastavni dio ove Naredbe:
NN 75/2006 • – hermetički zatvorenih toplinski obrađenih konzervi od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajnih konzervi;
NN 75/2006 • – proizvoda od mesa svinja u kojima je tijekom obrade u cijelom proizvodu postignuta temperatura od minimalno 70°C;
NN 75/2006 • – termički neobrađenih šunki težine od najmanje 5,5 kg koje su podvrgnute prirodnoj fermentaciji i zrenju najmanje 9 mjeseci i u kojima je:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 75/2006 • Uz pošiljke navedene u točki IV. ove Naredbe, u Republiku Hrvatsku dozvoljava se uvoz sljedećih pošiljaka, ukoliko potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u državama odnosno dijelovima država navedenim u Prilogu II., koji je sastavni dio ove Naredbe:
NN 75/2006 • – hermetički zatvorenih toplinski obrađenih konzervi od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajnih konzervi.
NN 75/2006 • Uz pošiljke navedene u točki IV. ove Naredbe, u Republiku Hrvatsku dozvoljava se uvoz sljedećih pošiljaka, ukoliko potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u državama odnosno dijelovima država navedenim u Prilozima III. i IV., koji su sastavni dio ove Naredbe:
NN 75/2006 • – proizvoda od mesa svinja u kojima je tijekom obrade u cijelom proizvodu postignuta temperatura od minimalno 80 °C.
NN 75/2006 • Ova Naredba stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
NN 75/2006 • Danom stupanja na snagu ove Naredbe prestaje važiti Naredba o zabrani ulaska u Republiku Hrvatsku domaćih i divljih svinja i njihovih proizvoda radi sprječavanja unošenja klasične svinjske kuge (»Narodne novine« br. 44/06.).
NN 75/2006 • – Slovačka Republika – regije: Banska Bystrica, Banovce nad Bebravou, Hlohovec, Ilava, Komarno, Krupina, Lucenec, Levice, Nitra, Nove Mesto nad Vahom, Nove Zamky, Partizanske, Prievidza, Rimavska Sobota, Topolžčany, Zarnovica, Ziar nad Hronom i Zvolen.
NN 75/2006 • Na temelju članka 11. stavka 1. točke 18. Zakona o veterinarstvu (»Narodne novine«, broj 70/97, 105/01 i 172/03), ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva donosi
NN 75/2006 • O ZABRANI UVOZA U REPUBLIKU HRVATSKU I PROVOZA PREKO PODRUČJA REPUBLIKE HRVATSKE DOMAĆIH I DIVLJIH SVINJA I NJIHOVIH PROIZVODA IZ NJEMAČKE RADI SPRJEČAVANJA UNOŠENJA KLASIČNE SVINJSKE KUGE
NN 75/2006 • 1) Radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku klasične svinjske kuge zabranjuje se uvoz i provoz iz Njemačke u Republiku Hrvatsku sljedećih pošiljaka:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 26/08, Broj 136/03,
Broj 155/09, Broj 15/05,
Broj 49/05, Broj 126/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE