PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2008-07-81-2651 NN 81/2008

• – brašnu i drugim mljevenim proizvodima te raznim vrstama škroba;


Stranica 2008-07-81-2651 NN 81/2008

• – koncentratu rajčice i prozvodima od rajčice u konzervi ili staklenkama;


Stranica 2008-07-81-2651 NN 81/2008

• – voćnim sokovima i nektarim u skladu s posebnim propisom13 te soku od povrća;


Stranica 2008-07-81-2651 NN 81/2008

• – voću, povrću i gljivama i njihovim prerađevinama u konzervama ili bocama kao i u sušenom obliku;


Internet NN 81/2008
• – ekstra: džemu, marmeladi i voćnom želeu te kesten pireu u skladu s posebnim propisom14

Internet stranice NN 81/2008
• – proizvodima ribarstva, mesu peradi i divljači kao neprerađenim namirnicama;

Internet stranice NN 81/2008 • – kakau i proizvodima, čokoladi i čokoladnim dijelovima u proizvodima u skladu s posebnim propisom15
Internet stranice NN 81/2008 • – prženoj kavi, čaju i cikoriji, čajnom ekstraktu i ekstraktu cikorije, pripravcima od čaja, bilja, voća kao pojedinačnoj sirovini ili u smjesi u originalnom ili instant obliku;
Internet stranice NN 81/2008 • – vinu od grožđa i sličnim fermentiranim proizvodima u skladu s posebnim propisom16
Internet stranice NN 81/2008 • – Korn, Kornbrad, voćnim alkoholnim pićima, žestokim voćnim pićima, ouzo, Grappa, Tsikoudia s Krete, Tsipouro iz Makedonije, Tsipouro iz Tesalije, Tsipouro iz Tirnavosa, Eau de vie de marc Marque nationale luxembourgeoise, Eau de vie de seigle Marque nationale luxembourgeoise te londonskom ginu u skladu s posebnim propisom17
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 81/2008 • – Sambouka; Marschino i Mistra u skladu s posebnim propisom18
Informacije NN 81/2008 • – hrani za dojenčad i malu djecu uključujući i hranu za djecu sa zdravstvenim poteškoćama koja je definirana posebnim propisom o hrani za posebne prehrambene potrebe 4
Poslovne stranice NN 81/2008 • Sadržaj bojila na aluminijskom nosaču mora odgovarati specifikaciji proizvođača i posebnim uvjetima navedenim u Prilogu II. ovoga Pravilnika.
Pregledi NN 81/2008 • Bojila iz stavka 1. ovog članka moraju udovoljavati posebnim uvjetima kvalitete iz Priloga II. ovoga Pravilnika. Upotrijebljena bojila mogu sadržavati najviše:
Besplatno NN 81/2008 • – 0,2 % tvari koje se ekstrahiraju eterom (u neutralnoj sredini)
Glasnik NN 81/2008 • Kod hrane koja predstavlja mješavinu dviju ili više komponenata, osim hrane navedene u članku 27. ovoga Pravilnika, ako nije drugačije propisano, dozvoljena je prisutnost bojila u količini koja nije veća od maksimalno dopuštene u jednoj komponenti (sastojku) mješavine ili u količini koja ne smije prekoračiti maksimalno dopuštenu količinu bojila za mješavinu hrane (složena hrana).
Propis NN 81/2008 • Ako se aditiv E 170 u hrani ne koristi kao bojilo, već zbog drugih tehnoloških svojstava, uvjeti njegove upotrebe navedeni su u članku 6. ovoga Pravilnika.
Propis NN 81/2008 • Sljedeća bojila nisu namijenjena za prodaju krajnjem potrošaču:
Propis NN 81/2008 • (1) Indeksni brojevi bojila ili Colour Index (CI) uzeti su iz trećeg izdanja od 1982 Indeksa bojila, knjige 1 do 7, 1315. Također iz amandmana 37 do 40 (125), 41 do 44 (127-50), 45 do 48 (130), 49 do 52 (132-50), 53 do 56 (135).
Propis NN 81/2008 • (2) Naziv karamel odnosi se na proizvode pretežno izražene smeđe boje koji su namijenjeni za bojenje. Ne odnosi se na proizvod dobiven zagrijavanjem šećera koji se koristi za davanje arome hrani (npr. slastica, peciva, alkoholnih pića).
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 118/04, Broj 117/04, Broj 183/04, Broj 71/92, Broj 138/06, Broj 128/99


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled