PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2007-10-99-2948 NN 99/2007

• (d) pravilnu i primjerenu uporabu veterinarskih lijekova, veterinarsko-medicinskih proizvoda i dodataka hrani za životinje, te njihovu sljedivost,


Stranica 2007-10-99-2948 NN 99/2007

• (e) pripremu, skladištenje, uporabu i sljedivost hrane za životinje,


Stranica 2007-10-99-2948 NN 99/2007

• (g) zaštitne mjere za sprečavanje unošenja zaraznih bolesti kojima se ljudi mogu zaraziti putem hrane i sve obveze o obavještavanju nadležnoga tijela,


Stranica 2007-10-99-2948 NN 99/2007

• (h) postupke, praksu i metode koje osiguravaju primjerene higijenske uvjete proizvodnje, rukovanja, pakiranja, skladištenja i prijevoza hrane, uključujući učinkovito čišćenje i suzbijanje štetnika i štetnih organizama,


Internet NN 99/2007
• (i) mjere vezane za čistoću životinja za klanje i životinja za uzgoj,

Internet stranice NN 99/2007
• (OSIM SUBJEKTA NA KOJE SE PRIMJENJUJE PRILOG I. OVOGA PRAVILNIKA)

Internet stranice NN 99/2007 • Poglavlja V. do XII. ovoga Priloga primjenjuju se na sve faze proizvodnje, prerade i distribucije hrane, a ostala se poglavlja primjenjuju kako slijedi:
Internet stranice NN 99/2007 • – Poglavlje I. ovoga Priloga primjenjuje se na sve objekte u kojima se posluje s hranom, osim objekte na koje se primjenjuje Poglavlje III. ovoga Priloga,
Internet stranice NN 99/2007 • – Poglavlje II. ovoga Priloga primjenjuje se na sve prostorije u kojima se hrana priprema, obrađuje ili prerađuje, osim prostorija u kojima se hrana konzumira i objekte na koje se primjenjuje Poglavlje III. ovoga Priloga,
Internet stranice NN 99/2007 • – Poglavlje III. ovoga Priloga primjenjuje se na one objekte koji su navedeni u naslovu navedenog Poglavlja,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 99/2007 • – Poglavlje IV. ovoga Priloga primjenjuje se na sve oblike prijevoza.
Informacije NN 99/2007 • Opći zahtjevi za objekte u poslovanju s hranom (osim za objekte navedene u Poglavlju III. ovoga Priloga)
Poslovne stranice NN 99/2007 • 1. Objekti u kojima se posluje s hranom moraju biti čisti, održavani i u dobrom stanju.
Pregledi NN 99/2007 • 2. Projekt, izgradnja, lokacija i veličina objekta u kojemu se posluje s hranom moraju biti takvi da:
Besplatno NN 99/2007 • (a) omogućuju odgovarajuće održavanje, čišćenje i/ili dezinfekciju, da sprečavaju ili smanjuju kontaminaciju putem zraka, osiguravaju odgovarajući radni prostor koji omogućuje higijensko obavljanje svih poslova,
Glasnik NN 99/2007 • (b) sprečavaju nakupljanje nečistoće, doticaj s otrovnim materijalima, unošenje čestica u hranu i stvaranje kondenzacije ili neželjene plijesni na površinama,
Propis NN 99/2007 • (c) omogućuju dobru higijensku praksu pri rukovanju hranom, uključujući zaštitu od kontaminacije, te, naročito, suzbijanje štetočina,
Propis NN 99/2007 • (d) prema potrebi, osiguravaju odgovarajuće temperaturne uvjete za rukovanje i skladištenje hrane, kapaciteta dovoljnog za održavanje hrane na odgovarajućoj temperaturi, koja se može pratiti i, prema potrebi, bilježiti.
Propis NN 99/2007 • 3. Mora biti osiguran odgovarajući broj zahoda s tekućom vodom spojenih na učinkoviti odvodni sustav. Zahodi ne smiju voditi izravno u prostorije u kojima se rukuje hranom.
Propis NN 99/2007 • 4. Mora biti osiguran odgovarajući broj umivaonika za pranje ruku smještenih na prikladnim mjestima. Umivaonici za pranje ruku moraju imati toplu i hladnu tekuću vodu, sredstva za pranje ruku i higijensko sušenje. Prema potrebi, oprema za pranje hrane mora biti odvojena od opreme za pranje ruku.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 77/08, Broj 3/09, Broj 47/02, Broj 30/98, Broj 182/04, Broj 46/09


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled