PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 41/2008 • – Direktive Komisije 87/250/EEC o oznaci alkoholne jakosti po volumenu kod deklariranja alkoholnih pića namijenjenih za prodaju krajnjem potrošaču
NN 41/2008 • – Direktive Vijeća ministara 89/396/EEC o oznakama ili znakovima koje određuju seriju kojoj hrana pripada
NN 41/2008 • – Direktive Komisije 2008/5/EC od 30. siječnja 2008. koja se odnosi na obvezno označavanje kod određene hrane pojedinosti drugih od onih propisanih Direktivom 2000/13/EC Europskog parlamenta i vijeća
NN 41/2008 • – Direktive Komisije 2002/67/EC od 18. srpnja 2002 koja se odnosi na označavanje hrane koja sadrži kinin i hrane koja sadrži kofein
NN 41/2008 • – Uredbe Komisije (EC) br. 608/2004 od 31. ožujka koja se odnosi na označavanje hrane i sastojaka hrane s dodanim fitosterolima, fitosterol esterima, fitostanolima i fitostanol esterima
NN 41/2008 • – Direktive 94/35/EC Europskog parlamenta i Komisije od 30. lipnja 1994. o sladilima koji se koriste u hrani
NN 41/2008 • – Direktive 1999/10 od 8. ožujka 1999 kojom se derogiraju odredbe članka 7. Direktive Vijeća 79/112/EEC o označavanju hrane
NN 41/2008 • 2 Posebni propis će se uskladiti s odredbama Direktive Komisije 89/107/EEZ od 21. prosinca 1988.g. o ujednačavanju zakonodavstva država članica koji se odnose na autorizirane aditive u hrani za upotrebu u prehrambenim proizvodima namijenjenih ljudskoj prehrani
NN 41/2008 • 3 Posebni propis će se uskladiti s odredbama Direktive Europskog Parlamenta i Vijeća 94/35/EC od 30 lipnja 1994.g. o sladilima koji su namijenjeni upotrebi u prehrambenim proizvodima
NN 41/2008 • 4 Posebni propis će se uskladiti s odredbama Direktive Vijeća 88/388/EEZ od 22. lipnja 1988.g. o ujednačavanju zakonodavstva zemalja članica koje se odnosi na arome za upotrebu u prehrambenim proizvodima i na sirovine za njihovu proizvodnju.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 41/2008 • – Uredbe Vijeća (EZ) br. 1493/99 od 17. svibnja 1999. o zajedničkom uređenju tržišta vinom
NN 41/2008 • – Uredbe Vijeća (EZ) br. 1601/91 od 10. lipnja 1991. kojom se utvrđuju opća pravila za definiranje, opis i prezentiranje aromatiziranih vina, aromatiziranih napitaka na vinskoj osnovi, te aromatiziranih miješanih napitaka proizvedenih od vinskih proizvoda
NN 41/2008 • – Uredbe Europskog parlamenta i Vijeća (EZ) br. 110/08 od 15. siječnja 2008. kojom se utvrđuju opća pravila za definiranje, opis, prezentiranje i označavanje i zaštitu zemljopisnih oznaka jakih alkoholnih pića te ukidanje Uredbe Vijeća (EEZ) br. 1576/89
NN 41/2008 • 6 Propisi o navođenju hranjivih vrijednosti hrane će se uskladiti s odredbama Direktive Vijeća 90/496/EEC od 24. rujna 1990. o navođenju hranjivih vrijednosti hrane
NN 41/2008 • SASTOJCI KOJI MOGU BITI OZNAČENI NAZIVOM KATEGORIJE UMJESTO NJIHOVOG SPECIFIČNOG NAZIVA
NN 41/2008 • – navođenje određenog biljnog odnosno životinjskog podrijetla
NN 41/2008 • Pridjev »hidrogenirano« ili »očvrsnuto« navodi se uz oznaku hidrogeniranog ulja
NN 41/2008 • – navođenje određenog biljnog odnosno životinjskog podrijetla
NN 41/2008 • Pridjev »hidrogenirano« ili »očvrsnuto« navodi se uz oznaku hidrogenirane masti
NN 41/2008 • Mješavine brašna od dvije ili više vrsta žitarica»Brašno« iza koje slijedi popis žitarica od kojih je brašno proizvedeno, prema padajućem redoslijedu mase
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 13/91, Broj 86/07,
Broj 99/08, Broj 46/08,
Broj 69/09, Broj 22/93
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE