PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 56/2006 • (h) ribe i druge morske životinje, osim morskih sisavaca, ulovljene na otvorenom moru radi prehrane ljudi ili proizvodnje ribljeg brašna;
NN 56/2006 • (i) svježi nusproizvodi od ribe iz objekata za obradu i preradu ribe;
NN 56/2006 • (j) ljuske jaja, nusproizvodi kod izvaljivanja pilića i nusproizvodi od razbijenih jaja, dobiveni od životinja koje nisu pokazivale kliničke znakove bilo koje bolesti koja se preko takvih proizvoda može prenijeti na ljude ili životinje;
NN 56/2006 • (k) krv, kože, papci, perje, vuna, rogovi, dlaka i krzno od životinja koje nisu pokazivale kliničke znakove bilo koje bolesti koja se preko tih proizvoda može prenijeti na ljude ili životinje; i
NN 56/2006 • (l) ugostiteljski otpad osim onoga opisanog u članku 4. stavku 1. točki (e) ovoga Pravilnika.
NN 56/2006 • 2) Materijal Kategorije 3 mora se označiti, sakupljati i prevoziti u skladu sa člankom 7. ovoga Pravilnika, a ukoliko u člancima 23. i 24. ovoga Pravilnika nije drugačije propisano, mora se:
NN 56/2006 • (a) uništiti spaljivanjem u spalionici odobrenoj u skladu sa člankom 12. ovoga Pravilnika;
NN 56/2006 • (b) preraditi u objektu za toplinsku preradu, odobrenom u skladu sa člankom 13. ovoga Pravilnika, uz uporabu neke od metoda prerade od 1 do 5 iz Dodatka V. Poglavlja III. ovoga Pravilnika, te tako dobiveni materijal trajno obilježiti, a gdje je to izvedivo treba ga obilježiti neugodnim mirisom u skladu s DodatkomVI. Poglavljem I. ovoga Pravilnika, i uništiti spaljivanjem ili kombiniranim spaljivanjem u skladu s odredbama članka 12. ovoga Pravilnika ili na odlagalištu otpada u skladu s posebnim propisom;
NN 56/2006 • (c) toplinski preraditi u objektu odobrenom u skladu sa člankom 17. ovoga Pravilnika;
NN 56/2006 • (d) preraditi u objektu odobrenom u skladu sa člankom 18. ovoga Pravilnika;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 56/2006 • (e) koristiti kao sirovina u objektu za proizvodnju hrane za kućne ljubimce, odobrenom u skladu sa člankom 18. ovoga Pravilnika;
NN 56/2006 • (f) preraditi u objektu za proizvodnju bioplina ili za proizvodnju komposta, odobrenom u skladu sa člankom 15. ovoga Pravilnika;
NN 56/2006 • (g) u slučaju ugostiteljskog otpada iz stavka 1. točke (l) ovoga članka, preraditi u objektu za proizvodnju bioplina ili za proizvodnju komposta u skladu s posebnim propisom;
NN 56/2006 • (h) u slučaju materijala ribljeg podrijetla, silirati ili kompostirati u skladu s posebnim propisom; ili
NN 56/2006 • (i) uništiti drugim postupcima ili koristiti na drugi način, u skladu s posebnim propisima.
NN 56/2006 • 3) Privremeno uskladištenje nusproizvode životinjskog podrijetla Kategorije 3 obavlja se samo u objektima odobrenim u skladu sa člankom 10. ovoga Pravilnika.
NN 56/2006 • (a) najmanje dvije prostorije s uređajima za hlađenje, za privremeno čuvanje, te dovoljan broj propisno označenih spremnika. U tom slučaju se dozvoljava čuvanje i hlađenje materijala Kategorija 1 i 2 u jednoj prostoriji, a tada se cjelokupna količina nusproiozvoda životinjskog podrijetla u toj prostoriji proglašava materijalom Kategorije 1. Materijal Kategorije 3 se mora čuvati i ohladiti na propisanu temperaturu u drugoj fizički odvojenoj prostoriji sa zasebnim ulazom,
NN 56/2006 • (b) ukoliko u nekom objektu nastaju nusproizvodi jedne kategorije, tada je dovoljna jedna prostorija s dovoljnim brojem propisno označenih spremnika,
NN 56/2006 • (c) ukoliko se u objektu nusproizvodi životinjskog podrijetla razvrstavaju u materijal Kategorije 1, 2 i 3, tada se moraju koristiti tri fizički odvojene prostorije s uređajima za hlađenje i dovoljnim brojem propisno označenih spremnika.
NN 56/2006 • 2) Drugi proizvođači nusproizvoda životinjskog podrijetla trebaju za prihvat, odnosno privremeno uskladištenje koristiti prostorije s uređajima za hlađenje ili hladnjake dovoljnog kapaciteta. Nusproizvode treba stavljati u čiste nepropusne posude ili plastične vreće.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 34/93, Broj 61/04,
Broj 133/06, Broj 112/04,
Broj 34/93, Broj 63/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE