PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 2/2005 • – je dobiven djelomičnom dehidracijom mošta koja je provedena dopuštenim postupkom različitim od djelovanja topline, pri čemu je stupanj koncentriranosti pri 20°C mjereno refraktometrom najmanje 61,7%,
NN 2/2005 • – je podvrgnut dopuštenim postupcima otkiseljavanja i uklanjanja drugih sastojaka osim šećera,
NN 2/2005 • – optičku gustoću pri 425 nm za debljinu od 1 cm do 0,100 u moštu pri 25° Brixa,
NN 2/2005 • – provodljivost do 120 mikro-Siemensa/ cm pri 25° Brixa na 20°C,
NN 2/2005 • – isključivo od sorata vinove loze sukladno članku 2. Zakona o vinu,
NN 2/2005 • – dobiven iz mošta koji sadrži najmanju volumnu alkoholnu jakost propisanu za vinogradarsku zonu u kojoj je grožđe ubrano;
NN 2/2005 • – vino kod kojeg je izvršeno djelomično ili potpuno vrenje i koje nije prošlo cjelovitu tehnološku obradu;
NN 2/2005 • – proizvedeno od sorata vinove loze sukladno članku 2. stavku 3. Zakona o vinu;
NN 2/2005 • 10. »stolno vino s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom« je vino:
NN 2/2005 • – proizvedeno od sorata vinove loze sukladno članku 2. stavku 3. Zakona o vinu i Pravilniku o Nacionalnoj listi priznatih kultivara vinove loze,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 2/2005 • – koje udovoljava svim ostalim propisanim normama za kategoriju stolnog vina sa kontroliranim zemljopisnim podrijetlom;
NN 2/2005 • – proizvedeno od sorata vinove loze sukladno članku 2., stavku 5. Zakona o vinu i Pravilniku o Nacionalnoj listi priznatih kultivara vinove loze,
NN 2/2005 • – proizvedeno od grožđa podrijetlom iz samo jedne podregije sukladno Pravilniku o vinogradarskim područjima,
NN 2/2005 • – koje udovoljava svim ostalim uvjetima za kategoriju kvalitetnog vina s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom;
NN 2/2005 • – proizvedeno od sorata vinove loze sukladno članku 2., stavku 5. Zakona o vinu i Pravilniku o Nacionalnoj listi priznatih kultivara vinove loze,
NN 2/2005 • – proizvedeno od grožđa podrijetlom iz jednog ili više vinogradarskih položaja unutar jednog vinogorja, sukladno Pravilniku o vinogradarskim područjima,
NN 2/2005 • – koje udovoljava svim ostalim uvjetima za kategoriju vrhunskog vina s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom;
NN 2/2005 • – proizveden octenim vrenjem vina, a može biti vinski ocat, razblaženi vinski ocat i aromatizirani vinski ocat;
NN 2/2005 • – proizvedeno od sorata vinove loze sukladno članku 2., stavku 3. Zakona o vinu i Pravilniku o Nacionalnoj listi priznatih kultivara vinove loze,
NN 2/2005 • – koje ima najmanju stvarnu volumnu alkoholnu jakost utvrđenu za vinogradarsku zonu u kojoj je proizvedeno;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 28/04, Broj 112/04,
Broj 2/03, Broj 158/02,
Broj 33/92, Broj 94/01
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE