PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 15/2008 • – kontrolnog područja bolesti slinavke i šapa smještenog u veterinarskim područjima Mpumalanga i Sjevernim provincijama, u okrugu Ingwavuma veterinarskog područja Natal i u graničnom području s Bocvanom istočno od 28° paralele i okruga Camperdown, u pokrajini KwaZuluNatal,
NN 15/2008 • zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.
NN 15/2008 • Namibija: Južno od obrambenog zida koji se proteže od Palgrave Pointa na zapadu do Gama na istoku, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.
NN 15/2008 • Urugvaj: cijela država pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 1. studenog 2001. godine.
NN 15/2008 • Meso divljih preživača iz uzgoja i ulova: Chubut, Santa Cruz i Tierra del Fuego, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 1. ožujka 2002. godine.
NN 15/2008 • Samo meso divljih preživača iz uzgoja: provincije Buenos Aires, Catamarca, Corrientes, Entre Rios, La Rioja, Mendoza, Misiones, Neuquen, Rio Negro, San Juan, San Luis, Santa Fe, Tucuman, Cordoba, La Pampa, Santiago del Estero, Chaco Formosa, Jujuy i Salta isključujući tampon zonu od 25 kilometara od granice s Bolivijom i Paragvajem koja se proteže od distrikta Santa Catalina u provinciji Jujuy do Laishi distrikta u provinciji Formosa pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 1. prosinca 2007. godine;
NN 15/2008 • Bocvana: Veterinarske kontrolne zone bolesti 5, 6, 7, 8, 9 i 18, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane prije i uključujući 20. travnja 2006. godine, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.
NN 15/2008 • Veterinarske kontrolne zone bolesti 10, 11, 12, 13 i 14, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 7. ožujka 2002. godine, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 15/2008 • Cipar: cijela država pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja zaklanih ili odstrijeljenih prije 15. rujna 2007. godine.
NN 15/2008 • – kontrolnog područja bolesti slinavke i šapa smještenog u veterinarskim područjima Mpumalanga i Sjevernim provincijama, u okrugu Ingwavuma veterinarskog područja Natal i u graničnom području s Bocvanom istočno od 28° paralele i okruga Camperdown, u pokrajini KwaZuluNatal,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 15/2008 • zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 15/2008 • Namibija: Južno od obrambenog zida koji se proteže od Palgrave Pointa na zapadu do Gama na istoku, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 15/2008 • Swaziland: Područje zapadno od »crvenih linija« ograde koje se proteže sjeverno od rijeke Usutu do granice s Južnom Afrikom zapadno od Nkalashane, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 15/2008 • Veterinarska kontrolna područja nadzora i cijepljenja protiv slinavke i šapa, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 4. kolovoza 2003. godine, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 15/2008 • g) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
NN 15/2008 • h) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
NN 15/2008 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
NN 15/2008 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
NN 15/2008 • gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
NN 15/2008 • i) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70° C;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 84/02, Broj 4/00,
Broj 73/07, Broj 147/05,
Broj 111/99, Broj 92/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE