PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 123/2007 • Namibija: Južno od obrambenog zida koji se proteže od Palgrave Pointa na zapadu do Gama na istoku, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 123/2007 • Swaziland: Područje zapadno od »crvenih linija« ograde koje se proteže sjeverno od rijeke Usutu do granice s Južnom Afrikom zapadno od Nkalashane, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 123/2007 • Veterinarska kontrolna područja nadzora i cijepljenja protiv slinavke i šapa, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 4. kolovoza 2003. godine, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 123/2007 • – je meso dobiveno od životinja zaklanih ili ubijenih u lovu prije 15. srpnja 2007. godine; ili
NN 123/2007 • – je meso dobiveno od životinja koje su držane najmanje 90 dana prije datuma klanja ili odstrela, ili od rođenja (ukoliko su mlađe od 90 dana) i zaklane izvan područja visokog rizika za slinavku i šap, radijusa 150 km od mjesta gdje se bolest prvi put pojavila; ili
NN 123/2007 • – meso potječe iz sljedećih područja: Brighton i Hove, Luton, Medway, Milton Keynes, Southend-on Sea, Thurrock, West Berkshire, Bedfordshire, East Sussex County, Essex County, Hertfordshire County, Kent, Oxfordshire County, Wiltshire County, Gloucestershire County, Cambridgeshire County, Northamptonshire County, Warwickshire County, Swindon.
NN 123/2007 • g) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
NN 123/2007 • h) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
NN 123/2007 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
NN 123/2007 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 123/2007 • gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
NN 123/2007 • i) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70° C;
NN 123/2007 • j) vuna prana u alkalnoj vodenoj otopini pri pH vrijednosti 10, uz dodatak natrijeva karbonata (Na 2 CO3) u količini od 1,5 do 2 g na litru, i sušena u zračnoj struji pri temperaturi 80° C;
NN 123/2007 • k) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje i slično;
NN 123/2007 • l) mlijeko i proizvodi od mlijeka gdje je sirovo mlijeko bilo pasterizirano pod nadzorom ovlaštenog veterinara na temperaturi od 71,7° C kroz 15 sec, nakon čega je bilo podvrgnuto:
NN 123/2007 • – daljnjoj termičkoj obradi, nakon koje je peroksidaza test dao negativnu reakciju; ili
NN 123/2007 • – procesu sušenja koje uključuje zagrijavanje s jednakim učinkom toplinske obrade kao i u prethodnom stavku; ili
NN 123/2007 • – obradi kojom je postignuta pH vrijednost manja od 6 kroz najmanje 1 sat;
NN 123/2007 • m) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini ili salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;
NN 123/2007 • n) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 73/02, Broj 18/00,
Broj 73/07, Broj 79/09,
Broj 53/06, Broj 185/03
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE