PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2009-06-75-1807 NN 75/2009

• Newcastleska bolestPravilnik o mjerama kontrole newcastleske bolesti (»Narodne novine«, broj 9/07) 515


Stranica 2009-06-75-1807 NN 75/2009

• Bolesti akvatičnih životinjaPravilnik o uvjetima zdravlja životinja koji se primjenjuju na životinje akvakulture i njihove proizvode te sprječavanju i suzbijanju određenih bolesti akvatičnih životinja (»Narodne novine«, broj 42/08) 717


Stranica 2009-06-75-1807 NN 75/2009

• POSEBNE IDENTIFIKACIJSKE OZNAKE ZA MESO S PODRUČJA ILI DIJELA PODRUČJA DRŽAVE KOJE SE NALAZI POD MJERAMA OGRANIČENJA


Stranica 2009-06-75-1807 NN 75/2009

• 1. Oznaka zdravstvene ispravnosti za svježe meso mora sadržavati dijagonalni križ koji se sastoji od dvije ravne crte koje se sijeku u središtu žiga i koji omogućavaju da podaci na njemu ostanu čitljivi.


Internet NN 75/2009
• 2. Oznaka iz točke 1. ovoga Priloga može se primjeniti i uz upotrebu ovalnog žiga, širokog 6.5 cm i visokog 4.5 cm; oznaka mora sadržavati sljedeće jasno čitljive podatke:

Internet stranice NN 75/2009
• – u gornjem dijelu, naziv ili odgovarajući ISO kod zemlje velikim tiskanim slovima: HR, BE, BG, CZ, DK, DE, EE, GR, ES, FR, IE, IT, CY, LV, LT, LU, HU, MT, NL, AT, PL, PT, SI, SK, FI, RO, SE i UK,

Internet stranice NN 75/2009 • – u donjem dijelu, jedna od sljedećih skupina inicijala CE, EC, EF, EG, EK ili EY,
Internet stranice NN 75/2009 • – dvije ravne crte koje se sijeku u središtu žiga tako da ne prekriju podatke.
Internet stranice NN 75/2009 • 2.1. Slova moraju biti visine najmanje 0,8 cm, a znamenke najmanje 1 cm.
Internet stranice NN 75/2009 • 2.2. Žig mora sadržavati i podatke kojima se može identificirati veterinar koji je obavio pregled mesa.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 75/2009 • 2.3. Meso se mora označiti pod izravnim nadzorom službenog veterinara koji nadzire provedbu zahtjeva koji se odnose na zdravlje životinja.
Informacije NN 75/2009 • OBRADA ZA UKLANJANJE NEKIH OPASNOSTI ZA ZDRAVLJE ŽIVOTINJA U VEZI S MESOM I MLIJEKOM
Poslovne stranice NN 75/2009 • Slinavka i šapKlasična svinjska kugaVezikularna enterovirusna bolest svinjaAfrička svinjska kugaGoveđa kugaNewcastleska bolestInfluenca pticaKuga malih preživača
Pregledi NN 75/2009 • (*) Moraju se poduzeti sve potrebne mjere kako bi se spriječilo kroskontaminacija.
Besplatno NN 75/2009 • (**) F0 je izračunati učinak uništavanja bakterijskih spora. Vrijednost F0 od 3,00 znači da je najhladnija točka u proizvodu dovoljno zagrijana da se postigne isti učinak uništavanja kao i kod 121 °C (250 °F) u tri minute trenutnim zagrijavanjem i hlađenjem.
Glasnik NN 75/2009 • 1. Službeni veterinar koji izdaje certifikat koji prati pošiljku proizvoda životinjskog podrijetla mora potpisati certifikat i osigurati da je certifikat označen službenim pečatom. Ovaj zahtjev odnosi se na svaki list certifikata ukoliko se certifikat sastoji od više listova.
Propis NN 75/2009 • 2. Certifikati moraju biti sastavljeni na službenom jeziku ili jezicima države članice odredišta i država članica u kojima se obavlja granični veterinarski pregled, ili ih može pratiti ovjereni prijevod na taj/te jezike. Država članica može pristati na korištenje službenog jezika druge države članice.
Propis NN 75/2009 • 3. Izvornik certifikata mora pratiti pošiljke prilikom ulaska.
Propis NN 75/2009 • (b) dvije ili više stranica koje čine dio jedinstvenog i nedjeljivog lista papira ili
Propis NN 75/2009 • (c) slijeda stranica numeriranih tako da označavaju da se radi o određenoj stranici u konačnom slijedu (na primjer, ‘stranica 2 od 4 stranice’).
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 123/07, Broj 125/06, Broj 153/09, Broj 101/98, Broj 10/06, Broj 112/04


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled