PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2007-08-82-2599 NN 82/2007

• priručni prostor za čuvanje hrane i pića smješten je neposredno uz prostoriju za pripremanje jela i napitaka ili prostoriju za usluživanje gostiju, ili je odvojen prostor u tim prostorijama


Stranica 2007-08-82-2599 NN 82/2007

• priručni prostor za čuvanje hrane i pića na odgovarajući način ispunjava uvjete za prostoriju za čuvanje hrane i pića


Stranica 2007-08-82-2599 NN 82/2007

• priručni prostor za čuvanje hrane i pića odnosno odgovarajući rashladni uređaj u ugostiteljskim objektima iz skupine »Objekti jednostavnih usluga« na odgovarajući način ispunjava uvjete za priručni prostor za čuvanje hrane i pića


Stranica 2007-08-82-2599 NN 82/2007

• točionik je funkcionalna cjelina u zasebnoj prostoriji ili prostoru u neposrednoj blizini blagovaonice, prostorije ili prostora za usluživanje gostiju na otvorenom


Internet NN 82/2007
• točionik je samostalna funkcionalna cjelina u prostoriji, prostoru za usluživanje gostiju ili prostoru za usluživanje gostiju na otvorenom

Internet stranice NN 82/2007
• točionik ima mješalicu s toplom i hladnom vodom i odvodom, uređaje i opremu za odlaganje pića i napitaka, rashladne uređaje za pića, odgovarajući šank s radnom plohom od nehrdajućeg materijala koji se lako čisti i dvodjelni sudoper ili jednodjelni sudoper i stroj za pranje čaša

Internet stranice NN 82/2007 • suduper i stroj za pranje čaša su smješteni izvan točionika u neposrednoj blizini koja s točionikom čini funkcionalnu cjelinu
Internet stranice NN 82/2007 • točionik ima radnu površinu za obradu hrane, dvodjelni sudoper za pranje posuđa s tekućom toplom i hladnom vodom, rashladni uređaj za hladna jela i slastice, za zaposleno osoblje poseban umivaonik s tekućom hladnom i toplom vodom, tekući sapun, papirnate ručnike ili aparat za sušenje ruku, termički blok, uređaj za odvođenje pare, dima i mirisa, dovoljnog kapaciteta prodzračivanja ili djelotvorno prirodno odzračivanje,
Internet stranice NN 82/2007 • Točionik ima termički blok i uređaj za odvođenje pare, dima i mirisa (napa) dovoljnog kapaciteta prozračivanja ili djelotvorno prirodno prozračivanje
Internet stranice NN 82/2007 • ugostiteljski objekt ima dovoljan broj jelovnika i karti pića, sukladan učestalosti narudžbi
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 82/2007 • ugostiteljski objekt ima istaknut jelovnik i kartu pića na šanku
Informacije NN 82/2007 • jelovnik i karta pića izloženi su na ulazu ugostiteljskog objekta na prikladan način
Poslovne stranice NN 82/2007 • u jelovniku su navedena jela i slastice, a u karti pića, pića i napici, te njihove cijene s porezom
Pregledi NN 82/2007 • jelovnik i karta pića ispisani su na hrvatskom i najmanje jednom svjetskom jeziku
Besplatno NN 82/2007 • 60.ugostiteljski objekt ima vlastita dostavna vozila koja udovoljavaju propisima o higijeni hrane
Glasnik NN 82/2007 • 61.Osoblje zaposleno u ugostiteljskom objektu je prema gostu profesionalno
Propis NN 82/2007 • osoblje ugostiteljskog objekta je uredno, čisto i primjereno odjeveno
Propis NN 82/2007 • osoblje zaposleno na poslovima usluživanja u ugostiteljskim objektima iz skupina »Restorani« i »Barovi« poznaje najmanje jedan strani jezik
Propis NN 82/2007 • ugostiteljski objekt za zaposleno osoblje ima: garderobu te odgovarajući broj prostorija za osobnu higijenu osoblja (zahoda, tuš-kupaonica).
Propis NN 82/2007 • u garderobi ili odgovarajućoj prostoriji za svaku zaposlenu osobu ima garderobni ormarić s ključem
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 5/07, Broj 13/03, Broj 84/06, Broj 109/07, Broj 56/08, Broj 56/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled