PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 82/2007 • unutarnja visina u prostoru za pripremanje jela iznosi 2,50 m uz klima-uređaj s mogućnošću izmjene zraka
NN 82/2007 • zidovi prostora za pripremanje i obradu namirnica i pranje posuđa, do visine l,80 m od poda, obloženi su propisanim vodonepropusnim materijalom koji se lako se čisti i održava
NN 82/2007 • prostorija za usluživanje ima namještaj prikladan za duži ili kraći boravak gostiju
NN 82/2007 • prostorija za usluživanje ima točionik sa šankom, te prostor za pripremanje jela
NN 82/2007 • prostor za pripremanje jela u prostoriji za usluživanje opremljen je opremom sukladno složenosti pripremanja jela
NN 82/2007 • prostor za usluživanje na otvorenom ima namještaj prikladan za duži ili kraći boravak gostiju
NN 82/2007 • prostor za usluživanje na otvorenom ima točionik sa šankom, te prostor za pripremanje jela
NN 82/2007 • prostor za usluživanje na otvorenom opremljen je opremom sukladno složenosti pripremanja jela
NN 82/2007 • blagovaonica ima dovoljan broj vješalica za odlaganje težih odjevnih predmeta gostiju prema broju konzumnih mjesta
NN 82/2007 • u garderobi je istaknuta obavijest gostima da se stvari odložene u garderobi ne čuvaju
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 82/2007 • pod u blagovaonici je od neklizajućeg materijala koji se lako se čisti i održava
NN 82/2007 • prostorija za usluživanje gostiju je dovoljno prostrana i ima potreban broj stolova (niskih ili visokih) i stolaca (niskih ili visokih) ili klupa ili konzumnih pultova, ovisno o vrsti ugostiteljskog objekta
NN 82/2007 • prostorija za usluživanje gostiju ima dobro ozračivanje i osvjetljenje
NN 82/2007 • pod u prostoriji za usluživanje gostiju je i neklizajućeg materijala koji se lako se čisti i održava
NN 82/2007 • prostorija za usluživanje ima dovoljan broj vješalica za odlaganje težih odjevnih predmeta gostiju prema broju konzumnih mjesta
NN 82/2007 • prostorija za usluživanje na otvorenom je dovoljno prostran i ima potreban broj stolova (niskih ili visokih) i stolaca (niskih ili visokih) ili klupa ili konzumnih pultova, ovisno o vrsti ugostiteljskog objekta
NN 82/2007 • ugostiteljski objekt ima papirnate (od upijajućeg materijala) ili platneni ubruse
NN 82/2007 • pribor za jelo (žlice, noževi, vilice i dr.) su od nehrđajućeg materijala
NN 82/2007 • prostorija za čuvanje hrane i pića je opremljena rashladnim komorama i hladnjacima odgovarajućeg kapaciteta, kojima se omogućava odvojeno čuvanje različitih vrsta hrane
NN 82/2007 • prozori prostorije za čuvanje hrane i pića zaštićeni su od mogućnosti ulaska insekata
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 45/97, Broj 5/02,
Broj 86/07, Broj 147/05,
Broj 79/98, Broj 53/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE