PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 89/2008 • Proizvodi u obliku krute, plastične emulzije, prvenstveno tipa voda u ulju, dobiveni od krutih i/ili tekućih biljnih i/ili životinjskih masti prikladnih za prehranu ljudi, čiji udio mliječne masti iznosi najmanje 10%, a najviše 80% ukupnog udjela masti.
NN 89/2008 • Proizvod dobiven od smjese biljnih i/ili životinjskih masti, čiji udio masti iznosi najmanje 80%, a najviše 90%.
NN 89/2008 • Proizvod dobiven od smjese biljnih i/ili životinjskih masti, čiji udio masti iznosi najmanje 60%, a najviše 62%.
NN 89/2008 • Proizvod dobiven od smjese biljnih i/ili životinjskih masti, čiji udio masti iznosi najmanje 39%, a najviše 41%.
NN 89/2008 • Proizvod dobiven od smjese biljnih i/ili životinjskih masti, sa sljedećim udjelima masti (X%):
NN 89/2008 • Napomena: Mliječna mast proizvoda navedenih u Prilogu I. može se modificirati samo fizikalnim procesima.
NN 89/2008 • Proizvodi koji se označavaju uobičajenim nazivima i/ili nazivima koji opisuju karakteristično svojstvo proizvoda, a pod kojima se stavljaju na tržište navedenih zemalja
NN 89/2008 • – »Stolni margarin« – za margarin proizveden od masti isključivo biljnog podrijetla i vode, koji nije maziv na temperaturi hladnjaka (4-8°C);
NN 89/2008 • – »Mliječni magarin« – za margarin koji sadrži najmanje 5% punomasnog mlijeka, obranog mlijeka ili drugih odgovarajućih mliječnih proizvoda;
NN 89/2008 • – »Tekući margarin« – za proizvod kao što je margarin s najmanje 80% masti biljnog podrijetla, koji je tekuće konzistencije i ne može se mazati;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 89/2008 • – »Domaći maslac« – za maslac proizveden od nepasteriziranog vrhnja koji sadrži najmanje 78% mliječne masti i najviše 20% vode;
NN 89/2008 • – »Namaz od maslaca« – za proizvod kojem je osnovni sastojak maslac, a proizveden je u skladu s proizvođačkom specifikacijom.
NN 89/2008 • – »Mantequilla de Soria« ili »Mantequilla de Soria dulce«, »Mantequilla de Soria azucarada« – za zaslađeni aromatizirani mliječni proizvod koji sadrži najmanje 39% mliječne masti.
NN 89/2008 • – »Butterkäse« – za polutvrdi masni sir od kravljeg mlijeka, koji sadrži najmanje 45% mliječne masti u suhoj tvari sira;
NN 89/2008 • – »Kräuterbutter« – za pripravak na bazi maslaca sa začinima, koji sadrži najmanje 62% mliječne masti;
NN 89/2008 • – »Milchmargarine« – za margarin koji sadrži najmanje 5% punomasnog mlijeka, obranog mlijeka ili drugih odgovarajućih mliječnih proizvoda.
NN 89/2008 • – »Brandy butter«, »Sherry butter« ili »Rum butter« – za zaslađeni proizvod s najmanje 20% mliječne masti koji sadrži alkohol;
NN 89/2008 • – »Buttercream«: – za zaslađeni proizvod koji sadrži najmanje 22.5% mliječne masti.
NN 89/2008 • – »Munavoi« – za proizvod s jajima, koji sadrži najmanje 35% mliječne masti.
NN 89/2008 • – »flytande margarin« – za proizvod koji sadrži najmanje 80% masti biljnog podrijetla kao što je margarin, koji je tekuće konzistencije i ne može se mazati;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 58/06, Broj 75/95,
Broj 40/99, Broj 90/02,
Broj 28/05, Broj 85/06
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE