PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 82/2007 • prostor za pripremanje i usluživanje sendviča i usluživanje slastica u sklopu točionika
NN 82/2007 • priručni prostor za čuvanje hrane i pića u sklopu točionika
NN 82/2007 • izvorni namještaj iz kraja u kojem se ugostiteljski objekt nalazi
NN 82/2007 • Objekt jednostavnih usluga u kiosku (ili kontejneru)točionik
NN 82/2007 • dovoljan broj koševa za otpatke s poklopcem za nožno otvaranje
NN 82/2007 • prostorija za usluživanje sa ili bez visokih stolova bez stolaca.
NN 82/2007 • prostorija za usluživanje s točionikom sa ili bez visokih stolova bez stolaca
NN 82/2007 • prostorija za usluživanje sa ili bez visokih stolova bez stolaca
NN 82/2007 • Objekt jednostavnih usluga u nepokretnom vozilu (ili priključnom vozilu)točionik
NN 82/2007 • dovoljan broj koševa za otpatke s poklopcem za nožno otvaranje
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 82/2007 • prostorija za usluživanje sa ili bez visokih stolova bez stolaca
NN 82/2007 • dovoljan broj koševa za otpatke s poklopcem za nožno otvaranje
NN 82/2007 • šator je od vodonepropusnog materijala, stabilan i prostran
NN 82/2007 • dovoljan broj stabilnih stolova i klupa za sjedenje ili stolica
NN 82/2007 • Objekt jednostavnih usluga na klupiradna površina od nehrđajućeg materijala koji se lako čisti i pere, te veličine dovoljne za vrste i količinu jela koja se uslužuju
NN 82/2007 • dovoljan broj koševa za otpatke s poklopcem za nožno otvaranje
NN 82/2007 • Objekt jednostavnih usluga na kolicima (ili sličnim napravama)radna površina od nehrđajućeg materijala koji se lako čisti i pere, veličine dovoljne za vrste i količinu jela koja se uslužuju
NN 82/2007 • 36.ugostiteljski objekt je uređen i opremljen, te ima odgovarajuće osoblje, tako da omogućuje racionalno korištenje prostora, nesmetano kretanje gostiju i zaposlenog osoblja, nesmetan prijenos stvari, odgovarajuće čuvanje robe, hrane i pića, zaštitu zdravlja gostiju i zaposlenog osoblja, te stručno usluživanje gostiju
NN 82/2007 • 37.ugostiteljski objekt ima vidno istaknut natpis s oznakom vrste ugostiteljskog objekta, nazivom pod kojim posluje i tvrtkom ugostitelja
NN 82/2007 • 38.uređaji i oprema ugostiteljskog objekta su u ispravnom i funkcionalnom stanju
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 120/08, Broj 20/91,
Broj 27/05, Broj 121/07,
Broj 32/01, Broj 155/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE