PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 97/2007 • Uključuje žive puževe za neposrednu ljudsku prehranu i meso puževa za ljudsku prehranu.
NN 97/2007 • Uključuje kratko prethodno prokuhane ili prethodno prerađene puževe.
NN 97/2007 • 0307 91 00 Živi vodeni beskralježnjaci osim rakova i mekušaca, živi, svježi ili rashlađeni.Svi
NN 97/2007 • 0307 99 90 Ostali: Ova oznaka uključuje brašna, krupice i pelete od vodenih beskralježnjaka osim rakova, pogodnih za ljudsku prehranu.Svi: Uključuje krupicu od riba za ljudsku prehranu.
NN 97/2007 • Poglavlje 4.: MLIJEČNI PROIZVODI; PTIČJA JAJA; PRIRODNI MED; JESTIVI PROIZVODI ŽIVOTINJSKOGA PODRIJETLA KOJI NISU DRUGDJE NAVEDENI ILI UKLJUČENI
NN 97/2007 • 1. Izraz »mlijeko« znači punomasno mlijeko ili djelomično ili potpuno obrano mlijeko.
NN 97/2007 • (a) pojam »maslac« podrazumijeva prirodni maslac, maslac iz sirutke ili rekombinirani maslac (svjež, slan ili užegnut, uključujući i maslac u limenci) dobiven isključivo iz mlijeka, s masenim udjelom mliječne masti 80 % ili većim, ali ne većim od 95 %, s maksimalnim masenim udjelom krute mliječne nemasne tvari 2 % i maksimalnim masenim udjelom vode 16 %.
NN 97/2007 • Maslac ne sadrži dodane emulgatore, ali može sadržavati natrijev klorid, jestive boje, neutralizirajuće soli i kulture neškodljivih bakterija koje tvore mliječnu kiselinu;
NN 97/2007 • (b) pod pojmom »mliječni namazi« podrazumijeva se emulziju za mazanje tipa voda u ulju, što sadrži mliječnu mast kao jedinu masnoću u proizvodu, sa masenim udjelom mliječne masti 39 % ili većim, ali manjim od 80 %.
NN 97/2007 • 3. Proizvodi dobiveni koncentracijom surutke i dodavanjem mlijeka ili mliječne masti klasificiraju se kao sir u tarifnom broju 0406 pod uvjetom da posjeduju sljedeće tri karakteristike:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 97/2007 • (a) maseni udio mliječne masti 5 % ili više računano na suhu tvar;(b) maseni udio 70 %, ali ne veći od 85 %; i
NN 97/2007 • (a) proizvode dobivene od surutke, s masenim udjelom laktoze većim od od 95 %, izražene kao anhidrid laktoze računano na suhu tvar (tarifni broj 1702); ili
NN 97/2007 • (b) albumine (uključujući koncentrate dviju ili više vrsta bjelančevina surutke, s masenim udjelom bjelančevina surutke većim od 80%, računano na suhu tvar) (tarifni broj 3502) ili globuline (tarifni broj 3504).
NN 97/2007 • 0401 Mlijeko i vrhnje, nekoncentrirani i bez dodanog šećera ili drugih sladila.Svi: Mlijeko uključuje sirovo mlijeko, pasterizirano ili toplinski obrađeno.
NN 97/2007 • Mlijeko za stočnu hranu uključeno je pod tarifnim brojem 2309.
NN 97/2007 • 0402 Mlijeko i vrhnje, koncentrirani ili s dodanim šećerom ili drugim sladilima. Svi proizvodi.
NN 97/2007 • 0403 Mlaćenica, kiselo mlijeko, kiselo vrhnje, jogurt, kefir i ostalo fermentirano ili zakiseljeno mlijeko i vrhnje, koncentrirani ili nekoncentrirani, s dodanim ili bez dodanog šećera ili drugih sladila, aromatizirani, s dodanim ili bez dodanog voća, oraha ili kakaa.Svi:
NN 97/2007 • Uključuje vrhnje, maslac, i aromatizirano, želatinirano, smrznuto i fermentirano mlijeko, i koncentrirano mlijeko za ljudsku prehranu.
NN 97/2007 • 0404 Sirutka, neovisno je li koncentrirana ili sadrži dodani šećer ili druga sladila ili ne; proizvodi što se sastoje od prirodnih sastojaka mlijeka, neovisno sadrže li dodani šećer ili druga sladila ili ne, što nisu navedeni niti uključeni na drugom mjestu:Svi
NN 97/2007 • 0405 Maslac i druge masti i ulja dobiveni iz mlijeka; mliječni namazi.Svi: Uključuje mliječne namaze.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 127/07, Broj 147/99,
Broj 29/05, Broj 22/08,
Broj 96/96, Broj 84/06
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE