PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2007-09-97-2899 NN 97/2007

• (b) meso sisavaca iz tarifnog broja 0106 (tarifni broj 0208 ili 0210);


Stranica 2007-09-97-2899 NN 97/2007

• (c) ribu (uključujući njezinu jetru i ikru) ili rakove, mekušce i ostale vodene beskralježnjake koji su uginuli i nisu primjereni za ljudsku prehranu ili radi pripadnosti vrsti ili radi njihovog stanja (Poglavlje 5.); brašno, grubo mljeveno brašno ili pelete od riba ili rakova, mekušaca ili ostalih vodenih beskralježnjaka koji nisu primjereni za ljudsku prehranu (tarifni broj 2301); ili


Stranica 2007-09-97-2899 NN 97/2007

• (d) kavijar ili nadomjeske kavijara pripremljene od riblje ikre (tarifni broj 1604)


Stranica 2007-09-97-2899 NN 97/2007

• Ovo poglavlje uključuje i živu ribu za uzgoj i rasplod, živu ukrasnu ribu, te živu ribu ili žive rakove prevezene žive no uvezene za ljudsku prehranu.


Internet NN 97/2007
• Svi proizvodi iz ovog odjeljka podliježu veterinarskom pregledu.

Internet stranice NN 97/2007
• 0301 Živa ribaSvi: Uključuje pastrvu, jegulju, šarana i bilo koje druge vrste ili bilo koje ribe uvezene radi uzgoja ili rasploda.

Internet stranice NN 97/2007 • Žive ribe uvezene neposredno za prehranu ljudi u svrhu veterinarskog kontrole tretiraju se kao da su proizvodi.
Internet stranice NN 97/2007 • 0302 Riba, svježa ili rashlađena, isključujući riblje filete i ostalo riblje meso pod tarifnim brojem 0304*.Svi
Internet stranice NN 97/2007 • 0303Riba, smrznuta, isključujući riblje filete i ostalo riblje meso pod tarifnim brojem 0304 Svi:
Internet stranice NN 97/2007 • Uključuje: Pacifičkog lososa, isključujući jetru i ikru; sockeye lososa (crvenog lososa); druge salmonidne vrste riba isključujući jetru i ikru; pastrvu, atlantskog lososa; i svu drugu ribu.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 97/2007 • 0304 Riblji fileti i ostalo riblje meso (mljeveno ili ne), svježe, rashlađeno ili smrznuto.
Informacije NN 97/2007 • 0305 Ribe, sušene, soljene ili u salamuri; dimljene ribe, neovisno jesu li kuhane prije ili tijekom procesa dimljenja;
Poslovne stranice NN 97/2007 • riblje brašno, krupica i pelete od riba, uporabljivi za ljudsku prehranu.Svi: uključuje druge proizvode ribarstva poput brašna, grubo mljevena brašna i pelete riba, pogodne za ljudsku prehranu, od riba, rakova ili drugih vodenih beskralježnjaka.
Pregledi NN 97/2007 • 0306 Rakovi, u ljusci ili ne, živi, svježi, rashlađeni, smrznuti, sušeni, soljeni ili u salamuri;
Besplatno NN 97/2007 • rakovi, u ljusci, kuhani na pari ili u vodi, rashlađeni ili ne,
Glasnik NN 97/2007 • smrznuti, sušeni, soljeni ili u salamuri; brašna, krupica i pelete od rakova, uporabljivi za ljudsku prehranu.Svi: Živi rakovi uvezeni neposredno za ljudsku prehranu u svrhu veterinarskog pregleda tretiraju se kao da su proizvodi.
Propis NN 97/2007 • 0307 Mekušci, u ljusci ili ne, živi, svježi, rashlađeni, smrznuti, sušeni, soljeni ili u salamuri;
Propis NN 97/2007 • vodeni beskralježnjaci osim rakova i mekušaca, živi, svježi, rashlađeni, smrznuti;
Propis NN 97/2007 • smrznuti, sušeni, soljeni ili u salamuri; brašna, krupice i pelete od vodenih beskralježnjaka osim rakova, uporabljivi za ljudsku prehranu.Svi: To uključuje Bonamia ostreae i Marteilia refringens, kao i mekušce i vodene beskralježnjake koji su mogli biti kuhani i potom rashlađeni ili smrznuti.
Propis NN 97/2007 • Živi mekušci uvezeni radi neposredne ljudske potrošnje u svrhu veterinarskog pregleda tretiraju se kao da su proizvodi.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 22/97, Broj 102/02, Broj 10/93, Broj 79/92, Broj 147/05, Broj 46/00


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled