PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2006-05-53-1272 NN 53/2006

• – uzorke referentnih tvari za relevantne nečistoće, ako su dostupni.


Stranica 2006-05-53-1272 NN 53/2006

• – Metode za dobivanje informacija o mogućoj promjenljivosti polazne kulture aktivnog mikroorganizma,


Stranica 2006-05-53-1272 NN 53/2006

• – Metode za razlikovanje mutanta mikroorganizma od polaznog divljeg soja,


Stranica 2006-05-53-1272 NN 53/2006

• – Metode za utvrđivanje i nadzor čistoće polazne kulture iz koje se proizvode serije,


Internet NN 53/2006
• – Metode za određivanje sadržaja mikroorganizma u tehničkoj tvari za proizvodnju sredstva i metode za dokazivanje da se kontaminirajući mikroorganizmi kontrolirano zadržavaju na prihvatljivoj razini,

Internet stranice NN 53/2006
• – Metode za određivanje relevatnih nečistoća u tehničkoj aktivnoj tvari,

Internet stranice NN 53/2006 • – Metode za utvrđivanje o granice određivanja i za kvantifikaciju, prisutnosti ili odsutnosti svih gore navedenih tvari i mikroorganizama koji djeluju patogeno na ljude i sisavce,
Internet stranice NN 53/2006 • – Metode za određivanje stabilnosti pri uskladištenju i rok uporabe mikroorganizma.
Internet stranice NN 53/2006 • 4.2. Metode za određivanje i kvantificiranje ostataka (održivih i neodrživih)
Internet stranice NN 53/2006 • na i/ili u tretiranom bilju ili biljnim proizvodima, u hrani i stočnoj hrani, u životinjskim i ljudskim tkivima i tjelesnim tekućinama, u tlu, vodi (uključujući vodu za piće, podzemne vode i površinske vode), te ako je to bitno i u zraku.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 53/2006 • Također treba priložiti podatke o analitičkim metodama za određivanje količine i djelovanja proteinskih produkata, npr. testiranjem razrjeđenja kultura i supernatanta u biotestu na životinjskim stanicama.
Informacije NN 53/2006 • Dostupne informacije temeljene na svojstvima mikroorganizma i odgovarajućih organizama (točka 1.– 3. dijela B Priloga I. ovoga Pravilnika), uključujući zdravstvena i medicinska izvješća, moraju biti dostatne da se odredi da li mikroorganizam može imati infektivne, patogene ili toksične učinke na zdravlje ljudi.
Poslovne stranice NN 53/2006 • Priloženi podaci o aktivnom mikroorganizmu, zajedno s onima koji su dostavljeni za jedno ili više sredstava koji sadrže mikroorganizam moraju biti dovoljne da omoguće ocjenu mogućeg rizika za ljude povezanog sa rukovanjem i uporabom sredstva te rizika kojem su uzrok ostaci sredstva ili kontaminati u hrani i vodi.
Pregledi NN 53/2006 • – donošenje odluke o mogućem uvrštenju mikroorganizma na Popis,
Besplatno NN 53/2006 • – utvrđivanje odgovarajućih uvjeta ili ograničenja u svezi sa svakim uvrštenjem na Popis,
Glasnik NN 53/2006 • – utvrđivanje odgovarajućih simbola opasnosti, znakova opasnosti, oznaka upozorenja i oznaka obavijesti u svrhu zaštite ljudi, životinja i okoliša koje moraju biti naznačene na ambalaži,
Propis NN 53/2006 • – određivanje mjera prve pomoći kao i dijagnostičkih i terapijskih postupaka u slučaju trovanja ljudi.
Propis NN 53/2006 • Navode se svi učinci koji su uočeni tijekom istraživanja i provode se dodatna istraživanja potrebna za procjenu mehanizma djelovanja, te za ocjenu značaja tih učinaka.
Propis NN 53/2006 • Za sve studije se moraju navesti stvarne doze izražene kao broj jedinki koje tvore koloniju na kg tjelesne težine 11 (cfu/kg), kao i u drugim prikladnim jedinicama.
Propis NN 53/2006 • Prvi stupanj – obuhvaća raspoložive temeljne informacije i istraživanja koja se moraju provesti za sve mikroorganizme. Odluka o prikladnom programu istraživanja donosi se zasebno za svaki slučaj na temelju stručnog mišljenja.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 116/93, Broj 42/06, Broj 59/96, Broj 71/99, Broj 188/03, Broj 115/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled